Dia Del Mariachi Megaways

Om detta spel

 Målet med spelet är att snurra hjulen så att symbolerna landar i olika kombinationer.
 Detta är ett Megaways™-videospel med 6 hjul.
 Hjul 1 och 6 kan innehålla upp till 7 symboler.
 Hjul 2, 3, 4 och 5 kan ha upp till 6 symboler.
 Det finns en extra horisontell rulle ovanför hjul 2, 3, 4 och 5.
 Det extra hjulet lägger till 1 symbol överst på dessa hjul.
 Vinnande kombinationer markeras på hjulen och en utbetalning delas ut.

Vägregler

 Detta spel innehåller upp till 117649 Megaways™ att vinna.
 Megaways™ under licens från Big Time Gaming.
 Ett sätt är ett mönster av intilliggande symbolpositioner som löper över hjulen.
 En vinst delas ut när matchande symboler landar intill varandra i detta mönster.
 Sättvinster körs från vänster till höger, med början från det första hjulet.

Spelregler

 Varje snurr som spelas kostar ett totalt insatsbelopp.
 Den första insatsen är den aktuella totala insatsen delat med kostnaden för 20.

Utbetalningsregler

 Vägvinster baseras på den första insatsen.
 Endast den högsta vinnande kombinationen delas ut per symbolkombination.
 Utbetalningsvärdet baseras på den vinnande kombinationen som bildas.
 Den totala utbetalningen är summan av alla vägvinster från ett snurr.
 Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbolkombination baserat på den aktuella insatsen.
 Vinst över värdet som visas avrundas nedåt och är ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås på ett enda snurr.

Vilda symboler

 Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att komplettera vinnande kombinationer.
 Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatters och specialsymboler (Piñata, Firecracker, Rocket och Wheel-symboler).
 Denna symbol kan bara landa på den extra rullen.
 Under Sombrero Spin när funktionen för Firecracker eller Rocket-symbolen är aktiverad, kan Wild-symboler också dyka upp på huvudrullarna.
 Wild-symboler skapar inte sin egen vinst.

Scatter-symboler

 Scatter-symboler visas på hjulen 1, 2, 3, 4, 5 och 6.
 Scatter-symboler visas inte på den extra rullen.
 Scatter tas inte bort i Rolling Reels™-funktionen.
 Scatter-symboler har ingen utbetalning.

Rolling Reels™-funktion

 Den här funktionen kan utlösas i basspel och gratissnurr.
 Den här funktionen utlöses efter vinst på något sätt.
 Vinnande symboler tas bort från hjulen och symbolerna ovan flyttas till de tomma utrymmena.
 Om nya vinnande kombinationer bildas utlöses funktionen igen.
 Funktionen fortsätter tills inga vinnande kombinationer finns på hjulen.

Sombrero Spin-funktion och specialsymboler

 Den här funktionen kan utlösas i basspel och gratissnurr.
 Under Sombrero Spin utlöses en eller flera funktioner i specialsymboler.
 Specialsymboler är: Piñata-symbol, Raket-symbol, Smällare-symbol och Hjul-symbol
 Specialsymboler kan bara landa på det extra hjulet.
 När den är aktiverad har varje specialsymbol sin egen funktion att utlösa.

 Piñata-symbolen ger ett kontantpris på 2x, 3x, 5x eller 10x nuvarande insats.
 Smällare-symbolen förvandlar sig själv och hela rullen under den till Wild-symboler, förutom scatters.

Raketsymbol förvandlar sig själv till Wild-symbol och ersätter upp till 3 slumpmässiga positioner med Wild-symbol.
 Under Rocket-symbolens funktion väljs positioner för Wild-symbolerna var som helst på hjul 2, 3, 4, 5 och 6 som inte redan är upptagna av andra specialsymboler, Wild-symboler eller scatters.
 Hjulsymbol utlöser lyckohjulet.
 Ett av följande priser delas ut slumpmässigt:
 Megajackpott: 10000x aktuell insats.
 Stor jackpot: 500x aktuell insats.

 Mindre jackpott: 50x aktuell insats.
 Minijackpott: 15x aktuell insats.
 När lyckohjulspriset har delats ut fortsätter Rolling Reels™ automatiskt.
 När det finns en sombrerobild ovanpå en symbolposition på extra rulle, är positionen markerad.
 I basspelet när någon speciell symbol landar på den markerade positionen utlöser den dess funktion.
 Markerade positioner är aktiva tills Rolling Reels™-rullarna är klara.
 I gratissnurr är alla 4 positioner på extra rulle alltid markerade.
 När funktionen för Piñata-symbolen eller hjulsymbolen är klar, tas symbolerna bort och nya symboler flyttas till de tomma utrymmena.

Gratissnurr

 4 scatter-symboler utlöser 10 gratissnurr.
 Varje ytterligare scatter-symbol ger 2 gratissnurr.
 Under gratissnurr är Sombrero Spin-funktionen aktiv på varje position på det extra hjulet.
 Att landa minst 4 scatter-symboler under gratissnurr ger 10 gratissnurr.
 Gratissnurr spelas ut automatiskt.
 Vinster som tilldelas under funktionen läggs till basspelets vinster.
 Alla sätt som spelas är desamma som snurret som utlöste denna funktion.
 Alla spel som spelas är samma som snurret som utlöste denna funktion.

Köpfunktion

 Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
 Aktivering av denna funktion kommer omedelbart att utlösa gratissnurrfunktionen.
 80x aktuell insats utlöser gratissnurr.
 Funktionen spelas vid den aktuella insatsen.
 Den här funktionen är inte tillgänglig över en viss insatströskel.
 Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.

Översättning av spelvillkor

 MEGA, Mega Jackpot - Mega jackpot.
 MAJOR, Major Jackpot - Stor jackpot.

 MINOR, Mindre Jackpot - Mindre jackpott.
 MINI, Mini Jackpot - Mini jackpot.

Satsningsinställningar

 Snabbinsatsknappar: Ställer in den aktuella insatsen till det valda värdet.
 Insatsbelopp: Ställer in det aktuella insatsvärdet.

ytterligare information

 Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.
 Funktionsfel ogiltigförklarar alla betalningar och spelningar.
 I händelse av en frånkoppling visas det slutliga spelläget när spelet återgår.
 Saldot uppdateras med beloppet vunnet eller förlorat.
 Resultaten från det senast spelade spelet visas.
 Om en förfrågan inte når servern före avstängning, visas resultaten från det tidigare spelade spelet.
 Alla pågående funktioner som kräver interaktion eller val kan fortsätta.
 Eventuella ändringar av spelreglerna kommer att genomföras i enlighet med regulatoriska krav.

Återgå till spelare

 Return to Player (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av den totala insatsen för pengar i ett spel som betalas ut som vinst över tiden.
 Värden beräknas initialt genom att dividera de totala utbetalningarna med de totala satsningarna från en simulering av flera spelomgångar.
 Värden speglar den maximala förväntade avkastningen och ändras inte.
 Return to Player definieras i olika stadier eller lägen av spelet.
 Total RTP: 94,23 %
 Köpfunktion: 94,23 %

Datum för senaste ändring: 2022-05-17