Rocky

Spelautomat med ett 5x5 rutnät och 40 rader

Målet med spelautomaten Rocky™ är att uppnå vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Antalet aktiva vinstrader är permanent inställt på 40.
  • Totalinsatsen motsvarar 10x myntvärdet.
  • Tryck på STARTA på startskärmen för att starta spelet.
  • För att öppna insatsinställningarna trycker du påmynt-knappen.
  • Med knapparna + och - kan du välja din totalinsats.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats och tryck på knappen igen under en snurr för att stoppa hjulen.
  • Vid vinnande snurr visar fältet TOTAL VINST de sammanlagda radvinsterna.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.
  • Information om vinstrader får du genom att trycka på i och scrolla till Vinnande vinstrader.
  • Tryck på TURBO för att aktivera eller inaktivera animationer och ljud vid vinst, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i normal hastighet.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ genom att hålla nere snurra-knappen, välj antalet snurr som ska spelas automatiskt och tryck sedan på ▶︎.
  • Autospel har även inställningen TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills en funktion aktiveras.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat de angivna antalet gånger.
    • Du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på ◼︎.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Du kan navigera i vinsttabellen med hjälp av rullningslisten.
  • Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på X.

Vinstrader:

• Vinstrader representeras av symbolramar som visar sig ovanför symbolpositioner på varje hjulkolumn i enlighet med vinsttabellen.
  • Radvinster kan bildas på vilken vinstrad som helst och måste inträffa på angränsande hjulkolumner från vänster till höger med start från hjulkolumnen allra längst till vänster. Radvinster multipliceras med ditt myntvärde.
  • På en given Vinstrader, ger endast den högsta vinnande kombinationen utdelning medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Wild-symbolen kan gälla för vilken annan symbol som helst, förutom Scatter-symboler, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • Wild-symbolen dyker inte upp i grundspelet.

Scatter-symboler:

• Det finns 6 olika Scatter-symboler: Rocky IRocky IIRocky IIIRocky IVRocky V och Rocky RB.
  • Scatter-symboler kan endast dyka upp i de 4 hörnpositionerna på spelplanen i huvudspelet.
  • Om samma Scatter-symbol stannar i samtliga 4 hörnpositioner aktiveras en funktion.
  • Rocky I Scatter-symboler aktiverar Apollo Creed gratisspel.
  • Rocky II Scatter-symboler aktiverar Heavyweight-funktionen.
  • Rocky III Scatter-symboler aktiverar Clubber Lang gratisspel.
  • Rocky IV Scatter-symboler aktiverar Ivan Drago omsnurr.
  • Rocky V Scatter-symboler aktiverar Multihjul-funktionen.
  • Rocky RB Scatter-symboler aktiverar Rocky Balboa Training-funktionen.

Rocky I: Apollo Creed gratisspel:

• När 4 Rocky I Scatter-symboler stannar samtidigt i de 4 hörnen av spelplanen aktiveras Apollo Creed gratisspel.
  • 8 gratisspel tilldelas.
  • Under gratisspel kan klibbiga Wild-symboler dyka upp ovanpå de snurrande enheterna. Dessa Wild-symboler håller sig kvar på sina platser till funktionens slut.
  • För att fastställa radvinster utvärderas de klibbiga Wild-symbolerna. Symboler som täcks av en klibbig Wild-symbol utvärderas inte.
  • Det går inte att återaktivera Apollo Creed gratisspel.
  • Gratisspel spelas med samma insats som placerades under den snurr som aktiverade dem.

Rocky II: Heavyweight-funktion:

• När 4 Rocky II Scatter-symboler stannar samtidigt i de 4 hörnen av spelplanen aktiveras Heavyweight-funktionen.
  • I funktionens inledning tilldelas 3 val. Välj mellan 9 handskar.
  • När man väljer en handske avslöjas ett kontantpris. Men även ett guldmynt kan avslöjas.
  • Guldmynt ger 3 extra val.
  • När alla val har använts betalas summan av alla avslöjade kontantpriser ut och funktionen avslutas.

Rocky III: Clubber Lang gratisspel:

• När 4 Rocky III Scatter-symboler stannar samtidigt i de 4 hörnen av spelplanen aktiveras Clubber Lang gratisspel.
  • 6 gratisspel tilldelas.
  • Ett rektangulärt symbolområde avslöjar garanterat alla Clubber Lang-symboler eller alla Rocky-symboler under varje gratisspel.
  • Detta särskilda, rektangulära symbolområde är minst 2 symboler brett och 2 symboler högt.
  • Det går inte att återaktivera Clubber Lang gratisspel.
  • Gratisspel spelas med samma insats som placerades under den snurr som aktiverade dem.

Rocky IV: Ivan Drago omsnurr:

• När 4 Rocky IV Scatter-symboler stannar samtidigt i de 4 hörnen av spelplanen aktiveras Ivan Drago omsnurr.
  • I funktionens inledning får du 3 omsnurr.
  • Under varje omsnurr återställs antalet ronder till 3 om minst en handske stannar.
  • Handskar som stannar visar kontantpriser. I snitt har USA-handskar högre kontantpriser än USSR-handskar.
  • Alla kontantpriser som visas på handskarna förs till sammanräknaren när alla omsnurr har använts eller när alla 25 hjulpositioner har fyllts med handskar.
  • Om alla 25 hjulpositioner har fyllts av handskar förs alla kontantpriser som visas på handskarna till sammanräknaren mellan 2 och 4 gånger.
  • När alla priser har slagits ihop betalas den sammanräknade potten ut och funktionen avslutas.

Rocky V: Multihjul-funktion:

• När 4 Rocky V Scatter-symboler stannar samtidigt i de 4 hörnen av spelplanen aktiveras Multihjul-funktionen.
  • 1 omgång tilldelas. 3 hjul snurras per omgång.
  • Det minsta hjulet ger en multiplikator som multiplicerar det kontantvärde som mittenhjulet gav.
  • På det största hjulet kan man gå lottlös eller vinna en omsnurr eller ett specialpris märkt med V.
  • Efter varje omgång tilldelas spelaren kontantpriset på mittenhjulet multiplicerat med multiplikatorn på det lilla hjulet.
  • Om man lyckades landa V-priset tar man också hem 100x totalinsatsen.
  • Om det största hjulet ger en omsnurr tilldelas en omgång till. Det finns ingen gräns för hur många omgångar som kan ges.

Rocky RB: Rocky Balboa Training-funktion:

• När 4 Rocky RB Scatter-symboler stannar samtidigt i de 4 hörnen av spelplanen aktiveras Rocky Balboa Training-funktionen.
  • På höger sida om hjulområdet finns en prismultiplikatorstapel på mellan 1x–1 000x.
  • En röd ruta visar att 1x är aktiv just nu.
  • Tryck på STARTA-knappen för att sätta igång.
  • Den röda rutan klättrar upp för stapeln och markerar prismultiplikatorer med bättre belöningar.
  • Därefter stannar den röda rutan på ett pris och knappen SATSA MER framträder.
  • Tryck på SATSA MER-knappen för chansen att öka prismultiplikatorn med ett steg i stapeln.
  • Om SATSA MER-chansen inte lyckas ge ett högre pris tilldelas den aktiva prismultiplikatorn (x totalinsatsen).
  • När den aktiva prismultiplikatorn (x totalinsatsen) tilldelas avslutas funktionen.

Utdelning till spelaren:

• RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.
  • Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 94.85%.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • En snurr, snurren kommer att fullbordas automatiskt och eventuella vinster föras över till ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

ROCKY © 1976, ROCKY II © 1979, ROCKY III © 1982 and ROCKY IV © 1985 MGM. ROCKY BALBOA © 2006 MGM and Revolution Studios Distribution Company, LLC. ROCKY and ROCKY BALBOA TM MGM. ROCKY Online Slots Game © 2022 and TM MGM. All Rights Reserved.

Datum för senaste ändring: 2023-01-19