Triple Hot Ice

Klassisk spelkänsla med 3 hjul i Triple Hot Ice! Spela på upp till 5 vinstlinjer med stor vinstpotential när Triple-undersymboler dyker upp, där vinster kan multipliceras upp till 27x!

Så satsar du

Triple Hot Ice har 5 vinstlinjer.

Meny för insatskonfiguration

Tryck på kugghjulet eller TOTAL INSATS för att öppna menyn för insatskonfiguration.

Linjer

Visar aktuellt antal valda vinstlinjer.

Tryck på 1, 2, 3, 4 eller 5 för att välja antalet vinstlinjer som ska spelas.

Total insats

Visar aktuell total insats i vald valuta. Ändra genom att välja önskad total insats.

På stationära enheter kan du välja att trycka på minusknappen (-) för att minska den totala insatsen, eller att trycka på plusknappen (+) för att öka den totala insatsen.

Tryck på OK för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

Snurra

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurrar med aktuell total insats samt det valda antalet vinstlinjer.

För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr och där så är tillgängligt förlustgräns, och (valfri) enkelvinstgräns.

När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR och väljer hur många snurrar som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurrar tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen eller tills en inställd vinst-/förlustgräns nås.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Multiplikatorfunktion

En Triple-undersymbol kan dyka upp på vilken symbol som helst på hjulen. Symboler som innehåller en Triple-undersymbol ersätter sina respektive symboler som inte har Triple-undersymbolen.

Om en symbol i en linjevinst innehåller en Triple-undersymbol multipliceras den vinsten med 3x. Om två symboler i en linjevinst innehåller en Triple-undersymbol multipliceras den vinsten med 9x. Om tre symboler i en linjevinst innehåller en Triple-undersymbol multipliceras den vinsten med 27x.

Alternativ

Alla ljud

• Sätt på eller stäng av spelljud.

Musik

• Sätt på eller stäng av musik.

Ljudeffekter

• Sätt på eller stäng av ljudeffekter.

Regler

Missbruk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.

Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje betalas ut. Linjevinster multipliceras med linjeinsatsen på den vinnande linjen. Sammanfallande linjevinster på olika vinstlinjer läggs ihop.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsstorlek kan det i vissa jurisdiktioner finnas ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information.

El retorno teórico total para el jugador es del 94.84% - 94.90%

Ytterligare information

Immateriell egendom

© 2022 IGT. De varumärken och/eller tjänstebeteckningar som används häri är antingen varumärken eller registrerade varumärken tillhörande IGT, dess dotterbolag eller dess licensgivare.

Datum för senaste ändring: 2022-11-22