Piles of Presents

Om det här spelet

Välkommen till Piles of Presents.

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. Det här spelet har 20 lines.
Det har Christmas Wheel, Santa’s Free Spins med bonus-feature picks och Multiplier.

Allmänt

Radvinster börjar från hjulet längst till vänster och betalas ut från vänster till höger enbart på intilliggande hjul enligt VINSTTABELLEN. Endast den högsta vinsten betalas ut per rad.
Flera vinster kan delas ut per spel.

Det går inte att aktivera Christmas Wheel under Santa's Free Spins. Christmas Wheel och Santa's Free Spins kan inte aktiveras samtidigt.
Den maximalt sammanlagda totala vinsten i basspelet och alla funktioner är begränsad till 5 000x insatsen.

När taket nåtts avslutas funktionen.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symboler

Ersättande Wild-symboler ger högsta möjliga vinnande kombination på en rad enligt VINSTTABELLEN. Wild-symboler ersätter alla andra symboler utom Free Spins-symboler.
Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Christmas Wheel-aktivering

Samla 1 eller fler Christmas Tokens utspridda på skärmen för en slumpmässig chans att aktivera ett spel på Christmas Wheel. Christmas Tokens kan bara dyka upp på medelhöga symboler på alla hjul i basspelet.
Bara de Christmas Tokens som samlats in under nuvarande spel bidrar till chansen att Christmas Wheel aktiveras.

Den grafiska potten existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte utdelandet av kontantpriser.

Om Santa’s Free Spins aktiveras samtidigt som Christmas Tokens samlas in blir det bara Santa’s Free Spins-funktionen som spelas.

Christmas Wheel-regler

Du kan vinna ett av de fyra garanterade kontantpriserna. Kontantpriserna är 15X, 40X, 250X och 5 000X insatsen. Christmas Wheel består av ett hjul uppdelat i färgade segment. Varje segment är associerat med ett kontantpris.
Beroende på var hjulet stannar kan du vinna ett av kontantpriserna.

Bonus-Feature Picks

Få 3 eller fler Free Spins-symboler var som helst på hjulen för att få 6 Santa’s Free Spins. 3, 4 eller 5 Free Spins-symboler ger 3, 4 respektive 5 bonus-feature picks.
Det finns 16 bonusfunktioner att välja på. Extra-spins: 9, 6, 5, 4, 3 extra Free Spins.
Multiplier: +3, +2, +1 Multiplier

Medelhög symbol till Wild Upgrade: En medelhög symbol uppgraderas till en Wild-symbol.

Låg symbol till medelhög symbol-Upgrade: En låg symbol uppgraderas till en medelhög symbol i samma färg.

Santa’s Free Spins

De valda bonus-feature picks tillämpas innan Santa’s Free Spins börjar. Santa's Free Spins börjar med en Multiplier på X1.
Få ytterligare Free Spins-symboler för att få extra bonus-feature picks.

2, 3, 4 eller 5 Free Spins-symboler ger 1, 2, 3 respektive 4 extra bonus-feature picks. Alla nya bonus-feature picks gäller nästa spel.
Om minst 2 Free Spins-symboler stannar i det sista spelet i Santa’s Free Spins ger den första bonus-feature pick alltid extra Free Spins. Om alla 16 funktioner har delats ut kan bara extra spins delas ut.
Funktionen slutar när det inte finns några spins kvar eller om taket uppnås.

Vinsterna inkasseras automatiskt när funktionen är slut.

Alla insatser och vinstrader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Översättning av speltermer

PILES OF PRESENTS - HÖGAR MED PRESENTER

MULTIPLIER / MULTIPLIERS - MULTIPLIKATOR / MULTIPLIKATORER WILD - WILD
20 LINES - 20 RADER

SYMBOL UPGRADES - SYMBOLUPPGRADERINGAR UPGRADE - UPPGRADERING
CHRISTMAS WHEEL - JULHJUL

CHRISTMAS TOKENS - JULSYMBOLER CHRISTMAS BAG - JULSÄCK
MINI - MINI

MINOR - LITEN MAJOR - JÄTTE MEGA - MEGA
FREE SPINS - FREE SPINS

FREE SPIN - FREE SPIN

SANTA'S FREE SPINS - TOMTENS FREE SPINS PICKS - VAL
FEATURE PICK - FUNKTIONSVAL

FEATURE PICKS - FUNKTIONSVAL SPINS - SPEL
BIG WIN - STORVINST

MEGA WIN - MEGAVINST EPIC WIN - EPISK VINST
JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelkontroller

Knappen Spela: Starta spelet med det nuvarande insatsbeloppet som visas i insatsfältet. Att klicka eller trycka på hjulen under ett spel visar resultatet snabbare. Det påverkar inte resultatet.

Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela. Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
Saldofält: Visar nuvarande kontosaldo.

Insatsfält: Visar nuvarande insatsbelopp.

Totalt och vinstfält: Visar utbetalningen för vinstomgångar. Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ. Knappen Ljud: Slå på eller stäng av ljudet.
Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela. Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler. Knappen Banktjänster: Gå till banktjänstsidorna.
Knappen Lobby: Gå tillbaka till lobbyn.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får. Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.
Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande. Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.
Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet. Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången. Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.
Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet. Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.
Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret. När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.
Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet. Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall. Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,16 %.

Datum för senaste ändring: 2022-11-30