After Burner

Spelintroduktion:

Målet med After Burner-spelet är att ta ut pengarna innan JETPLANET kraschar eller når max 10 000 ggr den satsade summan. Spelare kan lägga sin insats innan JETPLANET lyfter. När jetplanet är i luften fortsätter det att flyga högre och multiplikatorn mitt på skärmen fortsätter att växa. Vi varje steg finns det en sannolikhet att JETPLANET kraschar. Om spelaren inte lyckas ta ut sina pengar innan JETPLANET kraschar är spelet förlorat och spelrundan är över.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": När spelaren går in i spelet ställs en standardsatsning in. Spelare kan ändra sitt satsade värde genom att klicka på öknings- eller minskningsknapparna i spelpanelen..
  • Spelare kan lägga två insatser samtidigt genom att klicka på "LÄGG DITT SPEL".
  • När planet är i luften kan du klicka på knappen "Ta ut" för att vinna den satsade summan (spelet) gånger den summa som visas i multiplikatorn.
  • Vinsterna läggs till i spelarens saldo om knappen "Ta ut" trycks in innan JETPLANET kraschar eller når max 10 000 ggr.
  • "Autoinsamling" Välj Autoinsamling för att automatiskt ta ut vinsterna när den önskade multiplikatorn uppnås.
  • För att använda funktionen Autoinsamling klickar du knapparna PÅ eller AV. Efter aktivering vinner spelaren automatiskt när multiplikatorn når det värde som spelaren valt.
  • Volym: Volymsymbolen aktiverar spelets ljud. Klicka på volymsymbolen för att stänga av eller slå på ljudet.

Mobilalternativ

• Tryck på Hem -alternativet för att återvända till lobbysidan.
  • Tryck på “i”-knappen för att se spelreglerna.
  • Tryck på  volymsymbolen  för att stänga av eller slå på ljudet.
  • Tryck på ‘$’ -alternativet för att gå till insättningssidan.

Spelregler:

• After Burner är ett spel för flera spelare där insatserna kan läggas innan JETPLANET lyfter.
  • CKlicka på knappen "LÄGG DITT SPEL" för att lägga ett spel.
  • Spelare kan lägga två insatser samtidigt på samma resa med JETPLANET.
  • Spelaren kan lägga insatsen för nästa omgång om spelaren inte har någon aktiv insats i spelet.
  • När spelaren har bekräftat spelet kommer det inte att finnas något alternativ för att avbryta spelet.
  • Du har fem sekunder på dig att ladda alla insatser till jet. Under denna tid kan spelaren också lägga insatserna.
  • När JETPLANET lyfter fortsätter multiplikatorn mitt på skärmen att öka när JETPLANET flyger högre.
  • För att vinna spelet kan spelaren ta ut multiplikatorn innan JETPLANET kraschar med knappen TA UT.
  • Spelaren kan använda antingen Ta ut eller Autoinsamling för att ta ut vinsten. Även om spelaren har valt autoinsamling kan hen ta ut vinsten när som helst under spelet.
  • Den uttagna multiplikatorn multipliceras med det SATSADE beloppet och ges till spelaren.
  • En multiplikator kan bara tas ut en gång per satsat spel.
  • Spelaren förlorar INSATSEN som lagts om JETPLANET kraschar innan multiplikatorn har tagits ut.
  • Spelaren har valet att manuellt ange den önskade multiplikatorn i autoinsamlingsfönstret. Om spelaren anger en ogiltig multiplikator kommer det automatiskt att återställa multiplikatorn till sin lägsta giltiga multiplikator.
  • För basspel är minsta multiplikator 1,00 ggr och maximal multiplikator är 10 000 ggr.
  • Multiplikatorn börjar från 0,00 ggr, för att visa kontinuiteten, och ökar sedan omedelbart till 1,00 ggr. Efter det kommer multiplikatorn progressivt öka i decimaler upp till 10 000,00 ggr. Det finns en chans att flygplanet kraschar redan i början och visar en nollmultiplikator som resulterar i noll vinst.
  • Insamlingsalternativet kommer att inaktiveras för spelaren när avfyrningsmultiplikatorn uppnås.
  • Maxinsats kommer att betraktas som en kombinerad insats av BET1 och BET2.
  • Den möjliga maxvinsten för spelet är 10 000 ggr insatsen.
  • När maximal multiplikator uppnåtts kommer vinsterna automatiskt att betalas ut.
  • SATSAT belopp kan användas med knapparna + och -.
  • Avrundning i den här After Burner använder metoden "halv avrundning". Det betyder att cent går upp om värdet har decimalkomma högre än eller lika med 5 och förblir med samma värde om decimalkomma är mindre än 5.
  • Avrundningsexempel

• 1.765 blir 1,77
    • 1.776 blir 1,78
    • 1.764 blir 1,76
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren varierar mellan 96.59 % och 97,38 %.
  • Om du vill se din spelhistorik loggar du in på ditt konto på webbplatsen via datorversionen. Där väljer du "Spelloggar" i spelet.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Autospel och autouttag

• Valda spel kan läggas automatiskt för ytterligare spel genom att aktivera autoalternativet.
  • Auto-uttagsalternativet kan aktiveras genom att klicka på autoalternativet bredvid TA UT.
  • Auto-uttagsmultiplikatorn kan ställas in med knapparna + och -.
  • För autoinsamling är minsta multiplikator 1,35 ggr och maximal multiplikator är 10 000 ggr.
  • Autouttag sker om multiplikatorn på skärmen når den specificerade uttagsmultiplikatorn.
  • Valet Autoinsamling aktiveras innan ett nytt spel startas.
  • När avfyrningsmultiplikatorn och autoinsamlingsmultiplikatorn är samma kommer autoinsamling ha företräde.

Spelalternativ:

• Spelaren kan se historiken för multiplikatorn när JETPLANET kraschar på vänster sida av spelet.
  • Historikpanelen visar de senaste 50 resultaten.
  • Multiplikator under 1,5 ggr visas i röd färg och högre multiplikator visas i grönt.
  • Spelare kan se alla speluppgifter som har placerats i det nuvarande spelet under "Nuvarande insatser" på höger sida om spelet.
  • Under "Mina spel" kan spelaren se de tidigare lagda spelen och detaljerna för de senaste 24 timmarna.
  • Statistikavdelningen visar spelets toppvinster under de senaste 24 timmarna.

Browser-panelens kommandon:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på en separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Riktiga/Gratis för att ändra till spel med riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på Insättning knappen om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen spelloggar är endast tillgänglig när du spelar med riktiga pengar.

Vanliga frågor:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om spelaren blir bortkopplad mitt i ett spel kommer programvaran automatisk att avsluta spelet åt dig. Spelaren kan hämta sitt spelresultat genom att klicka på knappen "Spelloggar" när hen har loggat in på nytt.

2.Vad ska jag göra om saldot är lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" längst ner på spelskärmen och gör en insättning.
  • Gå till alternativet Kassa $  och gör din insättning i mobilen.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Datum för senaste ändring: 2023-05-24