777 Super Big BuildUp Deluxe

Om 777 Super Big BuildUp™ Deluxe™

777 Super Big BuildUp™ Deluxe™ är en spelautomat med fem hjul och 576 vägar ANY ADJACENT PAYS™ med:

Vanliga symboler
Jokersymbol
Spridningssymbol
Passiva symboler
Vinnande symbolkombinationer
BIG BuildUp™-funktion
Super Deluxe Bonus
Prestationer i vinsttabellen

Spelregler
Allmänt
  Basspelet består av ett spelbräde med 5 hjul med 3, 4, 4, 4 och 3 symboler på vardera rad och 576 aktiva vägar.
ANY ADJACENT PAYS™ - Vinnande kombinationer kan finnas var som helst på hjulen!
3 eller fler matchande symboler på en väg, på angränsande hjul, är en vinnande kombination. Endast den högsta vinsten per väg betalas ut.
Vägvinster multipliceras med insatsmultiplikatorn från det vinnande spelet.
Kreditvinster multipliceras med insatsmultiplikatorn från det vinnande spelet.
Din insatsmultiplikator är densamma som antalet spelade krediter delat med 0,15. Exempelvis 0,30 krediter satsade per spel = 0,30 / 0,15 = insatsmultiplikatorn 2.
Alla vinsttabeller visar antalet krediter som vinns för varje kombination med den aktuella vinstmultiplikatorn.
Vinstkombinationer markeras på hjulen. Om du inte har en vinstkombination är spelet slut och du kan spela igen.
Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla insatser och vinster.

Vanliga symboler
Matchande symboler måste finnas bredvid varandra på en väg.
Utbetalningarna hänger på din insatsmultiplikator per snurr.

Jokersymbol

 Denna symbol är en jokersymbol och ersätter alla symboler som ger vinst.
Den här symbolen kan inte ersätta spridningssymbolerna.
Den här symbolen skapar också sin egen kombination.

Spridningssymbol

 Den här symbolen är en spridningssymbol.
Scatter-symbolen kan dyka upp på alla hjul.
Den här symbolen är inte aktiv under Super Deluxe Bonus.

Passiva symboler
Symbolerna ger inte vinst.

BIG BuildUp™-funktion
BIG BuildUp™-funktionen kan aktiveras slumpmässigt i vilket spel som helst.
Du kan få Deluxepris och eller funktionsmarker under funktionen. Funktionsmarker kan ge wild-symboler eller multiplikatorer på 2x, 3x, 4x eller 5x.
Varje wild-symbol du får lägger till en symbolposition på sitt hjul.
Multiplikatorer från Deluxepris multiplicerar bara Deluxepris. Övriga multiplikatorer multiplicerar tilldelade vägvinster.
BIG BuildUp™-funktionen tar slut när alla priser har avslöjats.
Funktionsinsatsmultiplikatorn avgörs av insatsmultiplikatorn i det spel som aktiverade funktionen.
Kreditvinster multipliceras med insatsmultiplikatorn för funktionen.
Kreditvinster betalas ut direkt och symbolvinster betalas ut när funktionen har avslutats.
Funktionsvinster läggs till i ordinarie vinster.

Super Deluxe Bonus
3 eller fler scatter-symboler aktiverar Super Deluxe Bonus.
3, 4 eller 5 scatter-symboler ger 5, 7 respektive 9 bonusspel.
För varje bonusspel kan en eller flera marker stanna och ge wild-symboler. Alla wild- symboler du får ger en varsin symbolposition på sina respektive hjul under resten av bonusen.

Wild-symboler ligger kvar under efterföljande bonusspel, men flyttas ner 1 symbolposition per spel tills de inte längre är kvar på hjulen.
Bonusinsatsmultiplikatorn avgörs av insatsmultiplikatorn i det spel som aktiverade bonusen.
Vinsterna inkasseras automatiskt när bonussnurren är slut.
Efter det sista bonusspelet avslutas Super Deluxe Bonus.
Super Deluxe Bonus kan inte omaktiveras.
Bonusvinster läggs till i ordinarie vinster.
De angivna upp till-värdena uppnås genom sammanlagda vinster under hela bonussessionen.

Ytterligare information
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Återbäring till spelare (RTP)
Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar. Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

Övergripande RTP: 94,19 %

Spelkontroller

Game Controls

1

• l Spin button: Starts a reel spin.
  • 2
  • l Stop button: Stops the current reel spin. This does not influence the results of the spin.
  • l A click or tap on the reels stops the current reel spin. This does not influence the results of the spin.

3

• l Spin Settings button: Displays additional spin options.

4

• l Autoplay button: Displays Autoplay options.

5

• l Autoplay stop button: Ends the current Autoplay session.

6

• l Quickspin button: Enables Quickspin to resolve spins faster. This does not influence the results of the spin.

7

• l Bet button: Displays options to change the current bet.

8

• l Bet Increase button: Increases the current bet.

9

• l Bet Decrease button: Decreases the current bet. l Bet: Displays the current total bet. l Win: Displays the most recent win. l Credits: Displays the current balances.

4

• l Pick Feature Autoplay button: Automatically selects icons in the Pick Feature. This does not influence the results of the feature. l Some settings and features may not be available in this game.

Game Menu

11

• l Menu button: Displays additional game options.
  • 12
  • l Home button: Exits the game.

13

• l Banking button: Displays the banking page.

15

• l Paytable button: Displays payout tables and game rules.

17

• l Sounds: Enables game sounds.

Alla spel har sina egna alternativ och inställningar för Autospel. Några alternativ saknas kanske för det spel du spelar.

Datum för senaste ändring: 2022-07-07