Cash 'N Riches Megaways

Extrahjul

Extrahjulet lägger till en symbol på det hjul det befinner sig ovanför (hjul 2, 3, 4 och 5).

Regler för vägar

Alla vägvinster börjar från hjulet längst till vänster och betalas ut på valfri position från vänster till höger enbart på intilliggande hjul.
Varje hjul kan ha upp till 7 symboler, med eller utan extrahjulet.
Alla spel kan ha upp till 117 649 vinstvägar.
Vägvinster multipliceras med insatsens multiplikator.

Rolling Reels™-funktion

Rolling Reels™ är aktiva i basspelet och free spins.
Vinstsymboler från vägvinster tas bort för att ge plats för nya symboler.
Rolling Reels™ kan ge flera vinster i följd.

Wild-symboler

Wild-symbolen kan ersätta vilka symboler som helst utom scatter-symbolen.
Wild-symboler dyker endast upp på extrahjulet.

Jackpottvalspel

Wild-symboler inkasseras under varje spel medan Rolling Reels™ pågår.
När Rolling Reels™-funktionen har avslutats har jackpottvalspelet en chans att aktiveras.
Ju fler inkasserade wild-symboler, desto större chans att aktivera.
Vid aktivering visas 12 nedåtvända polletter.
Varje pollett hör ihop med 1 av 4 jackpottar.

Välj en pollett för att avslöja tillhörande jackpott.
När 3 matchande polletter har avslöjats tilldelas motsvarande jackpott och funktionen avslutas.
Jackpottvinster är tillgängliga i basspelet och free spins.
Jackpottvinster multipliceras med den totala insatsen.

Free spins

4 scatter-symboler aktiverar 12 free spins.

Varje extra scatter-symbol ger 5 free spins.
Vinstmultiplikatorn börjar på 1 och ökar efter varje Rolling Reels™-snurr.
I free spins dyker scatter-symboler bara upp på extrahjulet.
3 eller 4 scatter-symboler i free spins ger 5 respektive 10 extra free spins.
Endast den högsta vinstsumman betalas ut för scatter-symbolkombinationen.
Alla insatser under free spins är desamma som vid spelet som aktiverade funktionen.

Utbetalning av spelvinster

Vinsterna som betalas ut på spelautomaten är beroende av vilka symboler som visas när hjulen har stannat.
Alla vinsttabeller visar antalet krediter som delas ut för varje vinstkombination.
Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Spela spelet

Målet är att spela på hjulen så att symbolerna bildar vinstkombinationer. Vinsten beror på vilken vinstkombination som bildas.
Ditt saldo visas i krediter i konsolfältet.
Välj din insats på mobil genom att trycka på ikonen Insats eller i insatsområdet.
Välj din insats i datorversionen via huvudmenyn eller i konsolfältet.
Klicka eller tryck på knappen Spela för att spela på hjulen.
Tryck på knappen Stoppa för att stoppa det nuvarande spelet. Du kan även göra det genom att klicka eller trycka på hjulen. Det påverkar inte resultatet.
Om det är aktiverat i inställningarna kan du använda blankstegstangenten för att spela eller stoppa spelet.
När hjulen stannar lyser vinster upp om du har en vinnande kombination. Du vinner beloppet som visas i vinstrutan.
Om du inte har någon vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Välj insats

Välj din insats på mobil genom att trycka på Insats i konsolfältet eller på ikonen Insats.
Välj din insats i datorversionen med ikonerna för höjning och sänkning i konsolfältet. Du kan även välja insatsen från huvudmenyn med ikonen Insats, eller genom att klicka i insatsområdet.

Inställningar

Panelen Inställningar har flera spelinställningar.
En del av inställningarna kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.
För att komma åt inställningspanelen kan du öppna huvudmenyn och välja ikonen Inställningar.
Välj vilka inställningar som ska vara på eller av.
Inställningen "Visa guide vid start" visar handledningen när spelet startas.
Inställningen Snabbspel ökar hastigheten på spelautomatens hjul.
Inställningen Allt ljud styr alla ljud, inklusive spel- och bakgrundsljud.
Inställningen Spelljud styr konsol- och spelljud, samt ljud för vinstkombinationer och - sekvenser. (Endast tillgänglig om alla ljud är på.)
Inställningen Bakgrundsmusik styr bakgrundsmusiken. (Endast tillgänglig om alla ljud är på.)
Inställningen Blanksteg för spel låter dig spela på hjulen med datorns blankstegstangent.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Värdet är fast och ändras inte.
Det här spelet har en RTP om 94.01%.

Datum för senaste ändring: 2022-03-16