Links of Fire

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer.

Regler för vinstrader

l Spelet innehåller 40 vinstrader. l En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. l Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet. l Antalet vinstrader som spelas är fast.

Insatsregler

• lVarje spel kostar lika mycket som den totala insatsen. l Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med vinstradskostnaden 20.
  • lDen totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen och multipliceras med

kostnaden för de spelade vinstraderna.

Vinstregler

• lVinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats. l Vinsten baseras på vinstkombinationen.
  • lOm flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.
  • lDen totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.
  • l"Vinn upp till"-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta

möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

• lVinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symboler

l Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination. l Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter- och myntsymboler. l Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer. l Wild-symboler är staplade i free spins.

Scatter-symboler

l Scatter-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de dyker upp var som helst på hjulen. l Scatter-vinster multipliceras med den totala insatsen. l Den här symbolen dyker bara upp i basspelet.

Power Stacks™-funktion

l Den här funktionen aktiveras under normala spel i basspelet och free spins. l Symboler kan slumpmässigt superstaplas under spel. l Superstaplade symboler läggs till på alla hjul. l Alla symboler utom scatter- och wild-symboler kan bli kraftstaplade.

Funktionen Link&Win™

• l6 eller fler myntsymboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen. l 3 gratis omsnurr delas ut. l Aktiverande myntsymboler hålls på plats medan andra symbolpositioner snurras om. l Om fler mynt dyker upp hålls de också på plats och återställer antalet omsnurr till 3.
  • lVarje mynt visar ett slumpmässigt multiplikatorvärde. l Följande multiplikatorvärden tilldelas: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 8x, 10x, 12x, 15x. l JÄTTE-priset ger ett multiplikatorvärde på 2 500x. l STORA priset ger ett multiplikatorvärde på 500x. l LILLA priset ger ett multiplikatorvärde på 100x. l MINI-priset ger ett multiplikatorvärde på 20x. l Alla myntpriser visas förmultiplicerade med 2x i free spins.
  • lPrisvärdena som visas är multiplicerade med den totala insatsen. l Fyll alla 20 symbolpositioner för att få JÄTTE-kontantpriset. l Alla myntpriser delas ut i slutet av funktionen.
  • lFunktionen avslutas när inga omsnurr återstår eller när alla 20 symbolpositioner har fyllts. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Free spins

l 3, 4 eller 5 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar 15 free spins. l Alla vinster multipliceras med 2x. l Free spins kan inte omaktiveras. l Free spins spelas automatiskt. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Spelkontroller

• lKnappen Spel: Sätter igång ett spel. l Saldo: Visar nuvarande saldon. l Vinst: Visar den senaste vinsten. l Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

• lKnappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

• lKnappen Spelinställningar: Visar ytterligare kontroller för spel.

• lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• lKnappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Spelmeny

• lKnappen Meny: Visar fler spelalternativ.

• lKnappen Stäng: Stänger spelmenyn.

• lKnappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

• lKnappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

• lKnappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

• lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• lKnappen Bank: Visar banksidan.

• lKnappen Hem: Avslutar spelet.

Spelinställningar l Ljud: Aktiverar spelljud.

Insatsinställningar

l Myntvärde: Ställer in myntens värde. l Mynt per rad: Ställer in antalet mynt som satsas per rad. l Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Ytterligare information

• lVid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
  • lOm anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet. l Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
  • lResultat från det senaste spelade spelet visas.
  • lOm en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Återbäring till spelare

• lÅterbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
  • lVärden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall. l Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte. l Övergripande RTP: 94,23 %.

Datum för senaste ändring: 2022-05-06