Wild Stack Frenzy

Välkommen till Wild Stack Frenzy videoslot med superstaplade wilds, free spins och avalanche-funktion.

OM SPELET

Wild Stack Frenzy är en videoslot med 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer. Spelet har 8 vanliga symboler som ger vinst om tre eller fler dyker upp i rad på en vinstlinje, från hjulet längst till vänster eller hjulet längst till höger. Det finns också en free spins-symbol som inte behöver befinna sig på en vinstlinje för att ge vinst, och en superstaplad wild som ersätter alla vanliga symboler.

Avalanche

Detta spel innehåller avalanche där varje vinnande snurr har möjlighet att öka sin vinst. När spelare får en vinst, läggs vinsten till och alla vinnande symboler försvinner från hjulen. Detta lämnar utrymme för nya symboler som faller ner och potentiellt ökar på vinsten. Avalanche fortsätter till dess inga nya vinstsymboler finns och då utbetalas den totala vinsten.

Wild-symboler

Alla wilds är superstaplade och har en siffra. Siffran indikerar den multiplikator som appliceras på den vinst den är en del av. Längden på superstaplade wilds är 3-6 i basspelet och 3-10 i free spins. Alla wild-staplar startar med en x1 som ökar med 1 upp till 6x i basspelet eller upp till x10 i free spins. Wilds ersätter alla vanliga symboler.

Free spins

Få 3, 4 eller 5 free spin-symboler för att få 7, 9 eller 11 free spins. Free spins kan återaktiveras under free spins. Free spins-omgången spelas med samma insats och antal linjer som det aktiverande snurret.

Köpa free spins

Spelare kan betala x60 för att köpa 7 vanliga free spins.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster eller höger.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra, kan du hitta värdet på vinsten i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Ovan innehåller inte free spin-symboler vilka inte behöver vara på en vinstlinje för att ge en vinst.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, läggs alla vinster till den aktiverande snurrens vinstsumma.
  • Detta spel har ett vinsttak på 5000 x insatsen.

SPELPANEL

• Meny - Menyikonen expanderar eller minimerar spelmeny.
  • Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.
  • Insats - Visar nuvarande insats.
  • Vinstfält - Visar nuvarande vinst
  • Snurrrknapp - Satsar och startar spelet. (Spelare kan i vissa regioner använda mellanslagstangenten på datorer för att snurra)
  • Turbo-läge – Genom att klicka på framåt-knappen sätter du på/av turbo-läget (ej tillgängligt på alla marknader).
  • Ljud - Stänger av och slår på ljudet.
  • Autospel - Visar alternativ för autospel.
  • Köp Bonus - Öppnar menyn för köp av bonusspel.

SPELMENY

• Insats - Visar insatsalternativen.
  • Vinsttabell - Visar vinsttabellen som innehåller en förklaring av de viktigaste funktionerna i spelet och visar dynamiskt utbetalningarna för varje symbol.
  • Inställningar - Visar spelets inställningar.
  • Spelregler - Visar spelets regler.
  • Autosnurr - Visar alternativen för autosnurr.
  • Spelhistorik - Visar de senaste snurren med en möjlighet att se dem igen.
  • Köp Bonus - Visar menyn för köp av bonusspel.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion.)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94.0%.

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 1 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 17/10/2023. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD SYMBOL WILDSYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER-SYMBOL
MAX BET MAXINSATS
CONGRATULATIONS GRATULERAR
YOU WON DU VANN
BIG WIN STORVINST
SUPER BIG WIN SUPERSTOR VINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGASTORVINST
TOTAL WIN TOTAL VINST
BUY BONUS KÖP BONUS

Datum för senaste ändring: 2023-10-31