Trojan Kingdom

Om det här spelet

Välkommen till Trojan Kingdom.

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader.

Det här spelet har 30 lines.

Det innehåller Free Spins och Super Free Spins med multipliers, Queen's Bonus, Wild Scrolls och Bonus-symboler.

Allmänt

Radvinster börjar från hjulet längst till vänster och betalas ut från vänster till höger enbart på intilliggande hjul enligt VINSTTABELLEN.

Endast den högsta vinsten betalas ut per rad.

Flera vinster kan delas ut per spel.

Det är inte möjligt att aktivera Queen's Bonus under Free Spins och Super Free Spins.

Queen's Bonus och Free Spins kan inte aktiveras samtidigt.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symboler

Wild-symboler ersätter alla symboler utom Free Spins- och Bonus-symboler.

Ersättande Wild-symboler ger högsta möjliga vinnande kombination på en rad enligt VINSTTABELLEN.

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Bonus-symbolsamling

Bonus-symboler dyker upp i basspelet.

Varje hjul har en Bonus-innehavare ovanför sig.

Varje Bonus-symbol som dyker upp läggs till för respektive Bonus-innehavare och samlas även i Queen's Bonus-området.

Samla 3 Bonus-symboler för att aktivera funktionen Wild Scrolls på det hjulet.

Bonus-symboler dyker inte upp på aktiva Wild Scrolls-hjul.

Bonus-innehavare, Wild Scrolls och återstående hjul förs vidare för varje insatsnivå.

Samla 1 eller fler Bonus-symboler för en chans att slumpmässigt aktivera funktionen Queen's Bonus.

Bara de Bonus-symboler som samlats in under nuvarande spel bidrar till chansen att aktivera Queen's Bonus.

Den grafiska potten existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte utdelningen av Queen's Bonus.

Wild Scrolls

Aktivera Wild Scrolls i basspelet, Free Spins och Super Free Spins.

Wild Scrolls lägger till expanderande klibbiga Wilds på hjulet när det är aktivt.

När Wild Scrolls aktiveras i basspelet dyker en Wild Scroll-symbol upp under nästa spel längst upp på det aktiverande hjulet.

Under varje efterföljande spel expanderar Wild Scroll-symbolen ner 1 position på hjulet.

När Wild Scroll-symbolen har expanderat längst ned avslutas funktionen och Wild Scroll tas bort för nästa spel.

Free Spins-symboler syns genom Wild Scrolls.

Free Spins, Super Free Spins och Queen's Bonus kan aktiveras under Wild Scrolls.

Queen's Bonus

Det finns 4 typer av Bonus-mynt.

Varje Bonus-typ motsvarar ett kontantpris.

Allt som allt finns det 12 Bonus-mynt.

Kontantpriserna är: 15x, 40x, 250x och 10 000x insatsen.

Matcha 3 av samma Bonus-mynttyp för att vinna motsvarande kontantpris enligt VINSTTABELLEN.

Free Spins

Free Spins-symboler dyker endast upp på hjul 2, 3 och 4 i basspelet.

Få 3 Free Spins-symboler för att aktivera ett obestämt antal Free Spins.

Free Spins har en multiplier på x2.

Varje enskild vinst i Free Spins multipliceras med multiplier.

I början av Free Spins är Wild Scrolls aktiva på hjul 3, med början på det översta hjulet.

Få en vanlig Wild på hjulen för att aktivera Wild Scrolls.

Wild Scrolls börjar på samma hjulposition som den aktiverande Wild-symbolen.

Vanliga Wilds dyker inte upp på aktiva Wild Scroll-hjul.

Funktionen slutar när det inte finns några Wild Scrolls kvar på hjulen.

Alla insatser och vinstrader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Super Free Spins-samling

Få 2 Free Spins-symboler i basspelet för att lägga till 1 poäng i Super Free Spins-uppgraderingsmätaren.

Att få fler än 2 Free Spins-symboler ger inga poäng till Super Free Spins-uppgraderingsmätaren.

Samla 20 poäng för att uppgradera Free Spins till Super Free Spins.

Nästa gång 3 Free Spins-symboler stannar aktiveras Super Free Spins i stället för Free Spins.

Super Free Spins-uppgraderingsmätaren kan inte samla in fler än 20 poäng.

Super Free Spins-uppgraderingsmätaren behålls för varje insatsnivå.

Super Free Spins

Super Free Spins har en multiplier på x7.

I början av Super Free Spins är Wild Scrolls aktiva på hjul 2 och 4, med början på det översta hjulet.

När funktionen avslutas återställs Super Free Spins-uppgraderingsmätaren till 0.

Översättning av speltermer

Följande lista gäller endast språk andra än engelska

TROJAN KINGDOM – KUNGARIKET TROJAN

FREE SPINS - FREE SPINS

SUPER FREE SPINS – SUPER-FREE SPINS

MULTIPLIER / MULTIPLIERS - MULTIPLIKATOR / MULTIPLIKATORER

MULTI - MULTI

30 LINES - 30 RADER

WILD / WILDS - WILD / WILD-SYMBOLER

WILD SCROLL / WILD SCROLLS - WILD-PERGAMENT / WILD-PERGAMENT

BONUS – BONUS

QUEEN’S BONUS - DROTTNINGENS BONUS

BIG WIN - STORVINST

MEGA WIN - MEGAVINST

EPIC WIN - EPISK VINST

JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelkontroller

Inställningar för autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela.

Saldofält: Visar nuvarande kontosaldo.

Insatsfält: Visar nuvarande insatsbelopp.

Insatsinställningar: Välj ett insatsbelopp.

Knappen Spela: Starta spelet med det nuvarande insatsbeloppet som visas i insatsfältet. Tryck på hjulen eller knappen Spela under ett spel för att visa resultatet snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.

Vinstfält: Visar utbetalningen för vinstomgångar.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

Avancerade inställningar: Gå till sidorna för ansvarsfullt spelande.

Avancerade inställningar: Öppnar menyn för avancerade inställningar.

Avancerade inställningar: Slå på eller stäng av snabbspel.

Banktjänster: Gå till banktjänstsidorna.

Lobby: Gå tillbaka till lobbyn.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Ljudinställningar: Slå på eller stäng av ljudet.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj informationsikonen för att se information om satsningen och vilken tidpunkt erbjudandet upphör att gälla.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.

Övergripande RTP: 94,17 %.

Datum för senaste ändring: 2022-12-20