Wild Outlaws

SÅ HÄR SPELAR DU

UTBETALNINGAR

• Det här är ett spel med Any Way™ Pays-utbetalningar med 4 096 sätt att vinna i grundspelet och 10 000 sätt att vinna under gratissnurr.
  • Vinst måste ske på intilliggande hjul, med början på hjulet längst till vänster.
  • Vinster på flera vinstrader läggs till i den totala vinsten.
  • Vinsttabellen visar den aktuella insatskonfigurationen.
  • Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination.
  • Vinster betalas ut per symbol.

BONUSSYMBOL

• BONUS-symbolen är en scattersymbol.

WILD-SYMBOL

• WILD-symbolen ersätter alla symboler förutom BONUS-symbolen.
  • WILD-symbolen kan endast visas på hjul 2, 3, 4 och 5.
  • WILD-symbolen kan visas på hjul 1 och 6 om de delas ut under bonusen Wild Revolver Bonus.

WILD REVOLVER-BONUS

• När två BONUS-symboler visas kan de aktivera bonusen Wild Revolver Bonus.
  • När två BONUS-symboler aktiverar bonusen Wild Revolver Bonus ändras BONUS-symbolen till en WILD BONUS-symbol och den ersätter alla symboler utom BONUS-symboler.
  • Ett antal kulor kommer att skjutas på hjulen och bilda kulhål som ersätter några av symbolerna och de kommer att förvandlas från kulhål till WILD-symboler.
  • De WILD-symboler som har lagts till via kulhålen kan visas på hjul 1 och 6.
  • Minst tre och max fem kulhål/WILD-symboler avfyras.
  • Wild Revolver Bonus och gratissnurrbonusen kan inte aktiveras på samma snurr.

GRATISSNURRBONUS

• Få 3 eller fler BONUS-symboler för att aktivera gratissnurrbonusen.
  • Varje BONUS-symbol kommer att snurra och visa antalet gratissnurr 1–6. Cylindermagasinet kommer då att snurra och slumpmässigt välja en av siffrorna.
  • När alla cylindermagasin som visas har snurrat läggs numren som visas på varje cylindermagasin ihop, vilket ger det totala antalet gratissnurr som delas ut.
  • Gratissnurr startar efter detta.

GRATISSNURRBONUS

• När du startar gratissnurr finns det 4 nya hjulpositioner ovanför hjul 2, 3, 4 och 5.
  • De nya hjulpositionerna är täckta med fängelsegaller tills de aktiveras.
  • När en WILD-symbol visas på hjul 2, 3, 4 eller 5, betalar den först alla vinster som tilldelats.
  • En kopia av WILD-symbolen flyttas upp till toppen av hjulet, in i fängelsecellen och staplarna animeras uppåt.
  • Dessa WILD-symboler kommer att låsas på plats under gratissnurr och tillämpas på alla vinster på efterföljande snurr.
  • När fler än 1 WILD-symbol tilldelas visar den ett multiplikatorvärde (x2, x3, x4 osv.) på WILD-symbolen.
  • Multiplikatorvärdet anger hur många WILD-symboler som är låsta på det hjulet.
  • Varje snurr bearbetar alla vinster från hjulsymboler och WILD-symboler tillsammans. Dessa är multiplikativa för varje WILD-symbol som ingår i en vinnande kombination.
  • Wild Revolver-bonusen kan aktiveras under gratissnurr om två BONUS-symboler snurrar in i vyn.
  • Om tre eller fler BONUS-symboler snurrar in i vyn kommer cylindermagasinen att snurra och ytterligare gratissnurr delas ut.
  • Gratissnurr spelas med samma insats, vinster och vinnande kombinationer som grundspelet som aktiverade funktionen.
  • Gratissnurrbonusen avslutas när inga gratissnurr återstår.

PREMIUM PLAY

• När Premium Play-knappen är aktiv ändras insatserna till 1,5x den ursprungliga insatsen.
  • Bonusen Sheriff Bonus aktiveras om en grundspelsvinst är större än 1,6x Premium Play-insatsen.
  • Bonusen Sheriff Bonus visar 12 sheriff-brickor och varje bricka visar antingen multiplikatorer på x1, x2, x3, x4, x5 eller en gratissnurrbonus.
  • Vinsten multipliceras med det multiplikatorvärde som visas.
  • Om gratissnurrbonusen visas återgår den till grundspelet där hjulen snurrar, vilket resulterar i att gratissnurrbonusen delas ut.
  • När Premium Play är aktivt används den ursprungliga insatsen för att beräkna vinsterna.
  • Bonusen Sheriff Bonus delas inte ut om gratissnurrbonusen aktiveras i grundspelet.
  • Om bonusen Sheriff Bonus och Gamble-funktionen delas ut under samma snurr kommer Sheriff Bonus att spelas ut först och sedan Gamble.
  • En gratissnurrbonus som aktiveras av grundspelet eller Sheriff Bonus kan aktivera Gamble-funktionen, men en gratissnurrbonus som delas ut av Gamble kommer inte att aktivera Gamble-funktionen igen.

GAMBLE-FUNKTIONEN

• När Gamble-knappen är aktiv och 5x insatsen har vunnits aktiveras Gamble-funktionen.
  • Om Premium Play också är aktivt aktiveras Gamble med 2,5x Premium Play-insatsen.
  • Gamble-skärmen visar två alternativ:
  • -Spela om kontantvärde
    -Spela om deltagande i gratissnurrbonusen.
  • Varje alternativ visar ett hjul med kontantvärdet eller antalet gratissnurr som kan vinnas. Chansen att vinna representeras av den gröna delen av visaren. Dessa kan ökas eller minskas innan spelstart.
  • Ett vinnande spel ökar den aktuella vinsten eller antalet gratissnurr till det värde som visas i mätarna för aktuell vinst.
  • Båda Gamble-alternativen kan spelas växelvis tills insatsen har vunnits eller förlorats.
  • Om du förlorar spelet stängs Gamble-skärmen.
  • Välj "Hämta ut vinster" för att ta det aktuella priset som erbjuds och lämna Gamble-skärmen.
  • Varje vinst kan spelas upp till 5 gånger.
  • Gamble-funktionen ger en genomsnittlig utbetalning på minst 100%.
  • Observera att detta inte innebär att varje spel eller spelserie ger den procentsatsen.
  • Gamble-vinster delas ut slumpmässigt och utdelningen till en enskild spelare kan vara mindre eller mer än 100%.
  • Resultatet av varje spel är slumpmässigt och påverkas inte av tidigare resultat.
  • Högst 30 gratissnurr kan vinnas, varvid Gamble avslutas oberoende av eventuella återstående spelförsök.
  • En visare kan inaktiveras om vinstchansen är mindre än 2% eller större än 98% och om båda hjulen avaktiveras på grund av samma sak aktiveras inte spelet.
  • Den gröna (vinnande) delen av visaren beräknas löpande för varje spel för att visa den exakta chansen att vinna nästa spel.
  • Gamble-funktionen ger inte vinster som är högre än 10 000x insatsen.

JURIDISKA MEDDELANDEN

• Den förväntade avkastningen för detta spel är 94.10%/96.10%. Det här återspeglar den teoretiska avkastningen sett över många spel.
  • I enlighet med praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.
  • Chanserna att få ett visst resultat är alltid samma varje gång ett spel påbörjas.
  • Tekniskt fel gör alla vinster och spel ogiltiga..
  • Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är varumärken som tillhör Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. TM and © 2023 Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.

Datum för senaste ändring: 2023-03-31