Book of Fate

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 10 fasta vinstrader.
En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.
Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.
Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.
Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.
Vinn upp till-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.
Den totala vinsten från en och samma satsning är begränsad till 50 000x grundinsatsen.
När vinsten når eller överskrider den mängden slutar insatsen med den maximala vinsten som betalats ut.

Wild-symboler

Boksymbolerna är wild-symboler.
Boksymboler kan ersätta alla symboler utom specialsymboler.
Boksymboler har sin egen vinst.
Boksymboler ger vinst oavsett position.
Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Specialsymbol

Under free spins och super-free spins väljs en slumpmässig vinstgivande symbol ut till specialsymbol.
Specialsymbolen förvandlas till guld och är aktiv under funktionens gång.
Specialsymbolen expanderar för att täcka spelområdet och ger extra vinster.
Låga vinstsymboler expanderar när det finns 3 eller fler på hjulen.
Höga vinstsymboler expanderar när det finns 2 eller fler på hjulen.
Alla vinster skapade av expanderade specialsymboler multipliceras med multiplikatorn för specialsymboler.
Under varje spel får specialsymbolerna en slumpmässig specialsymbolsmultiplikator på 1x, 2x, 3x, 5x, 7x eller 10x
Om boken väljs ut till specialsymbol blir free spins till super-free spins.

Funktionsspel

Feature Spin ger slumpmässigt ett free spin i basspelet.
Feature Spin spelas med samma regler som free spins eller super-free spins, beroende på vilken specialsymbol du får vid spelets början.
Super-Feature Spin med regler för super-free spins aktiveras när boksymbolen delas ut slumpmässigt i början av funktionen.
Under superfunktionerna blir alla lågt betalande och högt betalande symboler till specialsymboler. De blir till guld, expanderas för att fylla hjulen och ger extra vinster.

Free spins

Boksymboler är scatter-symboler.
3, 4 eller 5 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar 8 free spins.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

3–5 scatter-symboler var som helst på hjulen ger 8 extra free spins.
Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Super-free spins

Free Spins och Feature Spin blir till superfunktioner om boken delas ut slumpmässigt som specialsymbol.
Under superfunktionerna blir alla lågt betalande och högt betalande symboler till specialsymboler. De blir till guld, expanderas för att fylla hjulen och ger extra vinster.

Bonusinsats

Bonussatsningen kan aktiveras och inaktiveras när som helst mellan insatserna i basspelet.
Aktivera bonusinsatsen för att fördubbla chansen att aktivera free spins.
Varje spel med bonusinsatsen aktiverad kostar 25 % mer än basinsatsen.
Köpbonus och bonussatsning kan inte aktiveras samtidigt.

Köp bonus

Funktionen kostar 100x insatsen om free spins är valda, och 750x insatsen om super- free spins är valda.
När du aktiverar den här funktionen aktiveras den valda free spins-funktionen omedelbart.
Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
Funktionen är inte tillgänglig vid alla insatser.
Köpbonus och bonussatsning kan inte aktiveras samtidigt.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.
Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.
Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.
Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.
Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.
Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.

När alla autospelsomgångar har spelats visas ett popup-fönster med 3 alternativ: STARTA startar lika många autospelomgångar med samma inställningar, MER visar autospelinställningarna och X stänger fönstret.
Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Insatsinställningar

Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.
Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.
Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.
Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.
Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.
Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.
Vinst: Visar den senaste vinsten.
Saldo: Visar nuvarande saldon.
Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.
Knappen Bonusbutik: Visar vilka bonusar som kan köpas.
Knappen Bonusinsats: Aktiverar och inaktiverar bonusinsatsalternativet
Knappen Hjälp: Visar hjälp och annan information.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

Ljud: Aktiverar spelljud.
Knappen Hem: Avslutar spelet.
Knappen Bank: Visar banksidan.
Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.
Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.
Knappen Meny: Stänger spelmenyn

Spelinställningar

Tryck på mellanslag för att spela: Aktiverar eller inaktiverar alternativet.
Hög kvalitet (60 bilder/sekund): Ger högkvalitativt spelande med 60 bilder per sekund.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Ytterligare information

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Om spelet avbryts mitt i kan spelomgången spelas om efter att spelet startas om.
Om ett alternativ för att hoppa över reprisen väljs efter att spelet startas om läggs vinsten till saldot omedelbart.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Översättning av speltermer

Feature Spin = Funktionsspel
Big Win = Storvinst
Super Win = Supervinst
Mega Win = Megavinst
Off = Av
On = På

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.
Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,00 %.
Bonusinsats aktiverad: 94,00 %.
Köpbonus – free spins aktiverade: 94,00 %.
Köpbonus – super-free spins aktiverade: 94,00 %.

Datum för senaste ändring: 2023-01-11