Luck O' The Irish Gold Spins

spelinstruktioner

Steg 1: Hur man börjar

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på Snurra för att starta spelet.

Steg 2: Hur man spelar

• Klicka på SNURRA för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstlinjerna vinner du. Alla vinnande linjer markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.
  • När 3 bonus-scattersymboler dyker upp på hjul 1, 3 och 5 aktiveras gratissnurr-bonusen.

Wildsymboler

• Wildsymbolen kan hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler, förutom scattersymboler.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

GRATISSPEL

• 3 synliga scattersymboler på hjul 1, 3 och 5 ger 8 gratissnurr.
  • Under gratissnurr är endast wildsymbolen och de tre högst betalande symbolerna aktiva.
  • Gratissnurr kan inte återaktiveras under gratissnurr-funktionen.

Lyckosnurr (föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Spelaren kan välja att spela LYCKOSNURR när som helst genom att trycka på knappen LYCKOSNURR.
  • De kan välja att spela till 10x sin totalinsats. Detta aktiverar ytterligare hjuluppsättningar och wildsymbolen kan föras över till andra hjuluppsättningar.
  • Spelaren kan ändra sin lyckoinsats efter varje lyckosnurr, samt återvända till standardhjulen genom att trycka på knappen STANDARDSNURR.

SATSA

• Efter en vinst kan spelaren välja mellan att inkassera vinsten eller riskspela för att försöka vinna ett större pris eller gratissnurr.
  • Om spelaren väljer att riskspela visas två hjul.
  • Det vänstra hjulet ger dig chansen att öka kontantvinsten där spelaren kan justera lyckochans/vinstvärde genom att trycka på pilarna - och +.
  • Det högra hjulet ger dig chansen att vinna gratissnurr där spelaren kan justera lyckochanser/gratissnurrvärde genom att trycka på pilarna - och +.
  • Spelaren kan trycka på någon av riskspelsknapparna för att försöka vinna.
  • En landning i den gröna sektionen ger motsvarande vinst. Om du landar i den röda sektionen resulterar det i ett förlorande snurr där vinsten förloras och du går tillbaka till grundspelet.
  • Genom att trycka på inkasseringsknappen under funktionen inkasseras vinsterna.

Autospel (föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att placera insatser automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel Free Spins startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv jackpott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Information om utbetalningar och spelregler

• Radvinster multipliceras med värdet av insatsen på relevant vinstrad.
  • Vinster från olika vinstrader adderas.
  • Alla radvinstsymboler måste dyka upp på en spelad rad och på hjul som är i följd, med start från hjulet längst till vänster (40 rader är alltid aktiva). Endast den högsta radvinsten betalas ut per vinstrad.
  • Flera scatter-funktioner kan vinnas i ett spel.
  • Scattervinster betalas utöver hjulvinster.
  • Gratissnurr spelas med samma antal linjer och samma linjeinsats/totalinsats som det aktiverande spelet (40 linjer är alltid aktiva).
  • SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.

RTP : 95%

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa)

Gäller från:

Dag:18
Månad:10
År:2021

v2.0

Datum för senaste ändring: 2021-11-11