Stumpy McDoodles 2

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 5 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

• lSpelet innehåller 40 vinstrader. l Antalet vinstrader som spelas är fast.
  • lEn vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. l Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Vinstregler

• lVinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats. l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen. l Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.
  • lVinsten baseras på vinstkombinationen. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
  • lVinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symbol

• lWild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.
  • lWild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-symboler och Stumpys

skattsymboler.

Stumpys slumpmässiga wild-symboler

l En guldkruka dyker slumpmässigt upp och lägger till 3–12 wild-symboler på hjulen. l Funktionen är aktiv i basspelet.

Stumpys skatt

l Få en Stumpy-skattsymbol på hjul 5 för att vinna 1–100x insatsen! l Stumpy-skatten läggs till basspelsvinster. l Funktionen är aktiv i basspelet.

Scatter-symboler

l Få 2 scatter-symboler för att samla in en kittel. l Få 3 scatter-symboler för att aktivera free spins. l Scatter-symboler dyker upp i basspelet på hjul 2, 3 och 4. l Den här symbolen ger inte vinst.

Kittelinsamling

• lFå 2 scatter-symboler för att samla in en kittel. l Ingen kittel delas ut för 3 scatter-symboler. l Samla kittlar för att öka antalet free spins.
  • lMaximalt 16 kittlar kunde samlas in. l Insamlade kittlar sparas per insatsbelopp. l Funktionen är aktiv i basspelet.

Free spins

• lFå 3 scatter-symboler på hjul 2, 3 och 4 för att aktivera free spins. l Antalet free spins som delas ut är baserat på antalet insamlade kittlar. l 6 free spins delas ut om inga kittlar samlas in. l 1 kittel ger 8 free spins. l 4 kittlar ger 10 free spins. l 8 kittlar ger 12 free spins. l 12 kittlar ger 15 free spins. l 16 kittlar ger 25 free spins. l Insamlade kittlar tas bort när free spins avslutas.
  • lAlla insatser och vinstrader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Growing Wilds free spins

l Free spins börjar med 1 wild-symbol på hjulen. l Wild-symbolen kan byta position i varje spel. l Få ett wild-mynt för att få 2 extra free spins och öka wild-storleken.

Super Wilds free spins

l När en wild växer för att fylla hela hjulet blir den en Super Wild. l Super Wild ger wild-vinster med 5 av en sort för återstående free spins.

Autospel

• lDen här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
  • lAutospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt. l Spel spelas med den insats som är vald för tillfället. l Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.
  • lSpel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.
  • lVinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.
  • lFörlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp. l Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Spelkontroller

• lKnappen Spel: Sätter igång ett spel.

• lKnappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

• lKnappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.
  • lInsats: Visar den nuvarande totala insatsen.

• lKnappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen. l Vinst: Visar den senaste vinsten. l Saldo: Visar nuvarande saldon.

Spelmeny

• lKnappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

• lKnappen Ljud: Slår på eller stänger av spelljudet. l Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler. l Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Ytterligare information

• lVissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
  • lOm anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • lSaldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas.
  • lOm en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Återbäring till spelare

• lÅterbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala

insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

• lVärden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar. l Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte. l Övergripande RTP: 94,20 %.

Översättning av speltermer

• lDe översatta termerna gäller bara om du spelar på ett annat språk än engelska.
  • lStumpy McDoodles - Stumpy McDoodles l Penny McDoodles - Penny McDoodles l Big Win - Storvinst l Mega Win - Megavinst l Epic Win - Episk vinst

Datum för senaste ändring: 2022-06-06