Serendipity Deluxe 6

SERENDIPITY DELUXE

FULLSTÄNDIGA SPELREGLER

Det här spelet är en videospelautomat med 6 hjul och 3 rader, och spelas med 10 insatslinjer (fasta) i riktning från vänster till höger.

SFÄR-symbolen är en Scatter-symbol som visas på hjul 1–5. Visas 3–5 Scatter-symboler aktiveras gratisspinnsspelet. För varje Scatter-symbol genereras en slumpmässig siffra mellan 1 och 9, och totalsumman för symbolerna är det antal gratisspinn som du vinner. För tre Scatter-symboler utdelas 3 till 27 gratisspinn, för 4 utdelas 4 till 36 gratisspinn, och för 5 utdelas 5 till 45 gratisspinn.

”LYCKODAMEN” är en Wild-symbol som ersätter alla andra symboler, utom Scatter-symbolerna ”SFÄR” och ”Bonus”.

SJÄTTE HJULET – ETT SPECIALHJUL

Det 6:e hjulet är ett specialhjul med jackpottvärden på 20x, 50x, 250x, 1 000x och 5 000x.

Samla 3 ”BONUS”, en Scatter-symbol som bara visas på hjul 1, 3 och 5, för att aktivera det 6:e hjulet och vinna ett av jackpottvärdena.

Maximal utdelning för den här spelautomaten är 5 000 x insatsen. Eventuella vinster som överstiger denna summa utbetalas inte då maximal utdelning är den högsta möjliga vinsten. Operatören kan ha satt ett vinsttak som skiljer sig från vinsttaket på 5 000 x insatsen. Om så är fallet går det inte att nå upp till vinsttaket på 5 000 x insatsen. Kontakta operatören för att få mer information om detta.

Endast den högsta vinsten per insatslinje utbetalas.

Flera vinster på flera vinstlinjer läggs ihop.

BONUSSPEL

SFÄR-symbolen är en Scatter-symbol som visas på hjul 1–5. Visas 3–5 Scatter-symboler aktiveras gratisspinnsspelet. För varje Scatter-symbol genereras en slumpmässig siffra mellan 1 och 9, och totalsumman för symbolerna är det antal gratisspinn som du vinner. För tre Scatter-symboler utdelas 3 till 27 gratisspinn, för 4 utdelas 4 till 36 gratisspinn, och för 5 utdelas 5 till 45 gratisspinn.

Under gratisspinnen visas endast slumpmässiga Wild-symboler (LYCKODAM-symboler med en siffra) på det sjätte hjulet. För varje spinn så kommer ett visst antal (visas på symbolen) Wild-symboler att spridas ut på hjul 1–5, med upp till 7 Wild-symboler per spinn.

AUTOSPEL

Vid autospel snurras spelrundorna automatiskt med det antal spinn som valts i menyn ”AUTOSPEL”. Välj ”Turbo” för ett snabbare spel. Notera att autospel och turbo inte finns tillgängliga inom vissa jurisdiktioner. Välj ”Turbo” för ett snabbare spel.

För att använda autospel väljer du helt enkelt det antal autospinn som du önskar. Sedan anger du en förlustgräns och trycker på knappen ”BEKRÄFTA” så sätts spinnen igång. Du kan också välja att stoppa autospelet om en enskild spinnvinst överstiger en viss summa. Du kan också välja att stoppa autospelet vid funktionsvinst.

HUR MAN SPELAR

• Välj insatssumma
  • Tryck på knappen ”Spinn” för att starta spelet.
  • Tryck på spinnalternativknappen för att välja önskat alternativ.
  • Tryck på insatsknapparna för att öka eller minska insatssumman. När du har nått det minsta/högsta antalet linjer inaktiveras de aktuella knapparna.
  • Tryck på menyknappen för att komma till spelinställningarna.
  • Tryck på turbolägesknappen för att växla spinnhastighet mellan normal och turbo.
  • Den här funktionen är kanske inte tillgänglig i någon jurisdiktion

TEORETISK ÅTERBETALNING

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 95,8 %

SPELINSTÄLLNINGAR

Spelljud – Sätter på och stänger av ljudet.
Spelregler – Visar spelreglerna.
Tryck på returtangenten för att återgå till det ordinarie spelet.

SPEL I DEMOLÄGE

Prova på att spela i operatörens demoläge, en motsvarighet till versionen där du spelar för riktiga pengar. Demospelet spelas med exakt samma regler och slumpgenerator. I demoläget kan du spela för ”låtsaspengar”, som saknar monetärt värde.

TEKNISKT FEL UNDER SPELET

Operatören förbehåller sig rätten att neka vinstutbetalning och annullera insatser om spelaren manipulerar spelet på ett bedrägligt sätt eller om själva spelsystemet drabbats av ett tekniskt fel.

I definitionen av ett sådant tekniskt fel innefattas fel i de odds och vinsttabeller som publicerats, och spel som inte fungerar i överensstämmelse med de regler som publicerats.

AVBRUTNA SPEL

Om ett avbrutet spel inte slutförs inom 1 dag(ar) stängs spelet. Eventuella vinster som är kopplade till det avbrutna spelet kommer då utbetalas.

Datum för senaste ändring: 2022-08-16