The Bandit and the Baron

Om det här spelet

• lVälkommen till The Bandit and the Baron. l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 5 rader. l Det här spelet har 25 rader.
  • lDet har Bandit Bonus, Bandit Respin, Baron Wild-funktionen med expanderande Wild-symboler och Buy Bandit Bonus.

Allmänt

l Radvinster ger utbetalning om samma symbol visas i rad på intilliggande hjul, från vänster till höger enligt VINSTTABELLEN. l Endast den högsta vinsten betalas ut per rad. l Vinster som sker samtidigt på olika insatsrader läggs ihop. l Den maximala totala vinsten i Bandit Bonus har ett tak på 25 000X insatsen. l När taket nåtts avslutas funktionen.

Wild-symboler

• lWild-symboler ersätter alla symboler utom Bandit Bonus-symboler.
  • lErsättande Wild-symboler ger högsta möjliga vinnande kombination på en rad enligt VINSTTABELLEN.
  • lWild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination. l Wild-symboler dyker bara upp i basspelet.
  • lAlla Wild-symboler som stannar expanderar och fyller hjulet. l Det går inte att få Wilds- och Bandit Bonus-symboler på samma hjul.

Bandit Bonus

• lFå 3 fullständiga eller delvis synliga Bandit Bonus-symboler så aktiveras Bandit Bonus-funktionen.
  • lBandit Bonus-symboler dyker bara upp på hjul 1, 3 och 5 i basspelet.
  • lBandit Bonus-funktionen ger 3 spel. l Endast 12 låsta platser och 13 tomma platser dyker upp på hjulen.
  • lBandit Bonus-funktionen har 3 symboler: kontantsymboler, nyckelsymboler och uppgraderingssymboler. l Varje kontantsymbol som stannar återställer spelräknaren till 3.
  • lVarje nyckelsymbol och uppgraderingssymbol som stannar på en upplåst position återställer räknaren till 3.
  • lKontantsymboler som stannar var som helst på hjulen ligger kvar där tills funktionen är slut. l Alla kontantsymboler har ett slumpmässigt kontantprisvärde. l Grundkontantpriserna är 1X, 2X, 3X, 5X, 8X, 10X och 25X insatsen.
  • lNyckelsymboler som stannar på tomma platser låser upp en slumpmässig låst plats och aktiverar symbolen i den, om det finns någon sådan. l Uppgraderingssymboler får ett slumpmässigt multiplikatorvärde. l Multiplikatorvärdena är X2, X3, X5 och X10.
  • lUppgraderingssymboler multiplicerar alla kontantsymboler vågrätt, lodrätt eller åt båda hållen samtidigt i enlighet med VINSTTABELLEN. l Det högsta kontantsymbolsvärdet är 25 000X.
  • lFunktionen tar slut när det inte återstår några spel, alla funktioner har fyllts med

kontantsymboler eller insatstaket på 25 000X har uppnåtts.

• lVinsterna från kontantsymboler på upplåsta positioner inkasseras automatiskt när funktionen är slut. l Den sista insatsen du gjorde i spelet används som insatsbelopp för Bandit Bonus.

Bandit Respin

l Om 2 Bandit Bonus-symboler stannar på 1, 3, eller 5 aktiveras Bandit Respin. l I Bandit Respin snurras hjulet utan Bandit Bonus-symbolen om.

Buy Bandit Bonus

• lI funktionen Buy Bandit Bonus kan garanterad Bandit Bonus köpas för en multipel av nuvarande insats. l Bandit Bonus-funktionen kan köpas för 100X den nuvarande insatsen.
  • lNär du väljer funktionen Buy Bandit Bonus placeras 3 Bandit Bonus-symboler ut på hjul 1, 3 och 5. l Buy Bandit Bonus-funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar. l Buy Bandit Bonus-funktionen kan endast användas när du kan ändra din insats.

Översättning av speltermer

• lFöljande lista gäller endast språk andra än engelska
  • lTHE BANDIT AND THE BARON - BANDITEN OCH BARONEN l BANDIT BONUS - BANDITBONUS l BANDIT RESPIN - BANDITOMSNURR l BARON WILD - BARON-WILD l BUY BANDIT BONUS - KÖP BANDITBONUS l LAST SPIN – SISTA SPELET l WILD / WILDS - WILD / WILD-SYMBOLER l BIG WIN - STORVINST l MEGA WIN - MEGAVINST l EPIC WIN - EPISK VINST l JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelkontroller

• lInställningar för autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa autospel med knappen Spela. l Saldofält: Visar nuvarande kontosaldo. l Insatsfält: Visar nuvarande insatsbelopp. l Insatsinställningar: Välj ett insatsbelopp.
  • lKnappen Spela: Starta spelet med det nuvarande insatsbeloppet som visas i insatsfältet. Att klicka eller trycka på hjulen under ett spel visar resultatet snabbare. Det påverkar inte resultatet.
  • lVinstfält: Visar utbetalningen för vinstomgångar. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

• lAvancerade inställningar: Gå till sidorna för ansvarsfullt spelande. l Avancerade inställningar: Öppnar menyn för avancerade inställningar. l Avancerade inställningar: Slå på eller stäng av snabbspel. l Banktjänster: Gå till banktjänstsidorna.
  • lLobby: Gå tillbaka till lobbyn. l Knappen Meny: Visar fler spelalternativ. l Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler. l Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna. l Ljudinställningar: Slå på eller stäng av ljudet. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Återbäring till spelare

l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. l Värdet är fast och ändras inte. l Det här spelet har en RTP om 94.15% med Buy Bandit Bonus. l Det här spelet har en RTP om 94.15% utan Buy Bandit Bonus.

Ytterligare information

l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Datum för senaste ändring: 2022-01-06