Gritty Kitty

Nyckeldata

1

Spelbeskrivning

Gritty Kitty är en slot med 6 hjul och 4 rader med snurrande hjul och droppande symboler. Hjulen kan utökas upp till 8 rader. Gritty Kitty kommer med Nitro Reels, stora symboler, två bonusspel och ett Feature Reel. Feature Reel är upp till 3 rader för att ge ännu fler funktioner och stora symboler.

Free spin bonusspelet triggas genom att landa 3 eller fler bonussymboler.

Assassin spins är ett myntspel som triggas av att 6x3 Assassin-symbolen täcker hela Feature Reel.

Spelvy

Insatsbelopp och saldo visas alltid i infofältet längst ner i spelvyn i den valuta som spelaren har valt. Denna information är alltid tillgänglig under hela spelsessionen. Vinster visas i den valda valutan i mitten av informationsfältet längst ner i spelvyn när du spelar i liggande läge, och högst upp i spelvyn när du spelar i stående läge.
2

Vinstlinjer

Gritty Kitty börjar med 4096 sätt att vinna och när hela rutnätet är upplåst finns det upp till 262144 sätt att vinna. RTP:n är densamma under hela spelet och RTP:n definieras i spelreglerna
3
4
5
6

Specialsymboler

7

Spelfunktioner

8
9
10

Bonusspel

3 eller fler bonussymboler triggar bonusspelet med free spins. Spelaren får upp till 14 free spins. Nitro Reels är sticky över free spins för större vinstchanser.

Förklaringar av knappar

11

Spelregler

Gritty Kitty är en slot med 6 hjul och 4 rader med snurrande hjul och droppande symboler, expanderande hjul upp till 8 rader, ett laddat Feature Reel och upp till 262144 sätt att vinna.

The minimum bet is 2,00 kr, the maximum bet is 1 000,00 kr. Each bet is 100 coins.

Vinster börjar med det första hjulet längst till vänster och betalar endast från vänster till höger på varandra följande hjul. Inga mellanrum mellan hjulen är tillåtna. Endast den längsta vinstlinjen per aktiv vinstlinje betalas ut. Myntsymboler betalar ut tillsammans med andra symbolvinster.

En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på Spin-knappen.

Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin. Håll ned Spin-knappen eller använd Auto Spin-knappen för att ställa in antalet spelomgångar som ska spelas automatiskt.

Vinster och vinnande kombinationer betalas ut enligt vinsttabellen.

Vinster presenteras i spelarens valuta eller i mynt. Spelaren kan ändra preferenser i Inställningar.

Vinster presenteras i spelarens valuta.

Spelet spelas i tre lägen; normalt läge, bonusläge med free spins och ett myntbonusläge med free spins.

Wild-symbolerna ersätter alla betalande symboler. En vinnande kombination av endast Wild-symboler betalar som den högst betalande symbolen.

Feature Reel på toppen av huvudrutnätet består av 3 rader och 6 hjul med funktionssymboler, tomma symboler och tomma celler.

Funktionssymboler blir aktiva när de droppar in i spelvyn.

En spelrunda startar i normalt läge med nya symboler som snurrar i

spelvyn och glider in från höger i Feature Reel.

Varje vinnande kombination i spelvyn betalas ut och symbolerna, förutom Nitro Reels, tas bort från spelvyn. Tyngdkraften sker. Varje hjul som ingår i en vinst utökas med 1 rad. Symboler i Feature Reel ovanför tomma celler faller ner i spelvyn följt av nya symboler som fyller på spelvyn. Feature Reel fylls på från höger och alla symboler skjuts åt vänster. Alla nya vinnande kombinationer upprepar cykeln.

Nitro Reel täcker alltid två symbolpositioner och innehåller 4, 6, 8, 10 eller 12 identiska 1x1 utbetalningssymboler. Ett stort Nitro Reel täcker alltid sex symbolpositioner och innehåller 2, 3, 4, 5 eller 6 identiska 2x2 utbetalningssymboler

Nitro-uppgraderingsfunktionen uppgraderar antalet symboler i Nitro Reels. Nitro-uppgraderingsfunktionen påverkar Nitro Reels på samma och intilliggande hjul. Om det inte finns några Nitro Reels för närvarande, kommer funktionen att vara väntande på antingen en Nitro-rulle eller att spelomgången slutar.

Nitro Match-funktionen ersätter alla symboler i Nitro Reels till en matchande utbetalningssymbol, vald slumpmässigt. Nitro- matchningsfunktionen påverkar Nitro Reels på samma och intilliggande hjul som Nitro Match-symbolen. Om det inte finns några Nitro Reels för närvarande, kommer funktionen att vara väntande på antingen ett Nitro Reel eller att spelomgången slutar.

Nitro Wild-funktionen ersätter alla symboler i Nitro Reels med Wild- symboler. Nitro Wild-funktionen påverkar Nitro Reels på samma och på intilliggande hjul som Nitro Wild-symbolen. Om det inte finns några Nitro Reels för närvarande, kommer funktionen att hållas väntande på att antingen ett Nitro Reel dyker upp eller att spelomgången slutar.

TNT-symbolen tar bort alla utbetalningssymboler på samma och intilliggande hjul. TNT-symbolen aktiveras när ingen mer vinstkombination visas.

Max rader-funktionen kan aktiveras under spin och expandera 1 till 6 hjul

till maximalt 8 rader.

Utbetalningssymboler och Wild-symboler kan visas som stora symboler i storlekarna 2x2 och 3x3.

Stora symboler betalar som mängden vanliga 1x1-symboler de täcker.

d.v.s. en 2x2 stor symbol är 4 vanliga symboler och en 3x3 stor symbol är 9 vanliga symboler.

Om stora symboler inte helt kan droppa ner från Feature Reel, kommer de antingen att krossa 1x1 symboler i spelvyn för att passa eller delas upp i 1x1 symboler i Feature Reel och delvis falla ner.

Om en stor symbol slutar med tomma celler under den kommer den att replikera och fylla de tomma cellerna med vanliga symboler i storleken 1x1 av samma typ som den stora symbolen.

Den omedelbara myntvinsten triggas när en myntsymbol täcker hela Feature Reel (6x3).

Assassin Spins triggas när Assassin-symbolen täcker hela Feature Reel (6x3). Assassin Spins spelas med endast myntsymboler, Nitro Reels, TNT- symboler och blockers.

3 Assassin Spins delas ut. Att landa en eller flera myntsymboler eller Nitro Reels under Assassin Spins återställer snurrräknaren till 3.

Alla mynt är sticky under Assassin Spins. Det totala värdet av alla insamlade mynt på spelvyn multiplicerar den valda insatsnivån och betalas ut när Assassin Spins är slut.

Guld Collectorn samlar in värdet från alla mynt som för närvarande finns på spelvyn.

3 eller fler bonussymboler triggar bonusspelet med free spins. Alla Nitro Reels är sticky under free spins.

• bonus symboler: 8 free spins
  • bonus symboler: 10 free spins
  • bonus symboler: 12 free spins
  • bonus symboler: 14 free spins

Tre eller fler bonussymboler under bonusläget återaktiverar ytterligare free spins. Antalet ytterligare free spins bestäms på samma sätt som när bonusspelet startades.

Vinster betalas ut i slutet av en spelomgång.

Den maximala totala vinsten i en spelomgång är begränsad till 25 000 gånger den placerade insatsen.

En spelomgång avslutas omedelbart när vinsttaket uppnås, och de vinster som hittills samlats in kommer att betalas ut.

Inga insatser kan ändras under en spelomgång. Den teoretiska utbetalningen (RTP) är 94,0%.

I händelse av fel är alla spel och vinster ogiltiga.

X-iter

12

Förklaringar av X-iter-knappar

13

X-iter-regler

X-iter-funktionen erbjuder inköp till olika spellägen.

SUPER ASSASSIN SPINS:

Köp en spelrunda som triggar Assassin Spins med max rader. Kostnaden är 500 gånger det valda spelet.

BONUS:

Köp en spelrunda som triggar bonusspelet. Kostnaden är 100 gånger det valda spelet.

: NITROFEST:

Köp en spelrunda med en garanterad Nitro Reels i spelvyn och Feature Reel. Kostnaden är 25 gånger det valda spelet.

STORA BLOCK:

Köp en spelrunda med en garanterat stor symbol i spelvyn och i Feature Reel. Kostnaden är 10 gånger det valda spelet.

BONUS JAKT:

Köp en spelrunda med mer än tredubbla chansen att trigga bonusspelet. Kostnaden är 3 gånger det valda spelet.

En X-iter-funktion köps genom att trycka på X-iter-knappen, välja X-iter-läge som visar kostnaden i spelarens valuta och trycka på Spin-knappen.

X-iter-funktionerna kan bara aktiveras i basspelet.

Den teoretiska utbetalningen (RTP) för alla X-iter-spellägen är 94,0%.

Den lägsta X-iter-kostnaden är 6,00 kr, den maximala X-iter-kostnaden är 500 000,00 kr.

Alla spelregler gäller i X-iter-läge.

Datum för senaste ändring: 2024-02-06