The Great Genie

Spelautomat med 5 hjul, 50 vinstlinjer

• Målet med spelautomaten The Great Genie™ är att uppnå vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Startskärmen visar spelets funktioner.
  • Tryck på  på startskärmen för att gå till huvudspelet. Du kan också trycka på VISA INTE NÄSTA GÅNG för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.
  • Tryck på SATSA-knappen för att öppna insatsinställningarna.
  • Välj din totalinsats i rullgardinsmenyn och tryck på Bekräfta.
  • Tryck på TURBO-knappen för att aktivera turboläget, vilket får hjulen att snurra snabbare. Tryck på TURBO-knappen igen för att avsluta turboläget.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, håll ner snurra-knappen, välj antalet snurrar som ska spelas automatiskt i rullgardinsmenyn och tryck sedan på Starta.
  • Det går även att ställa in autospel till TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills the Great Bonus Wheel-funktionen aktiveras, eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPPA AUTOSPEL.

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på INFO-knappen.
  • Du kan navigera i vinsttabellen med hjälp av rullningslisten.
  • För att stänga vinsttabellen och återgå till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Vinstrader:

• Spelet spelas med ett fast antal, 50, aktiva vinstrader. Totalinsats per spelrunda = radinsats × 50.
  • Vinstrader representeras av de rader som visar sig ovanför hjulen vilket illustreras i vinsttabellen.
  • Alla vinster betalar från vänster till höger.
  • Det finns en skillnad mellan Radinsats och Total insats. Radinsats visar insatsen på en enskild Vinstrader. Total insats visar hur mycket som satsas totalt på ett enskilt snurr. Utbetalningar som visas i Vinsttabell multipliceras med Radinsats.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol

• Spelets WILD-symbol är lampan som pryds av ordet ”WILD”.
  • WILD-symbolen kan ersätta alla andra symboler förutom BONUS-symboler.

Bonus symbol

• BONUS-symbolen är symbolen som pryds av ordet ”BONUS”.
  • Minst 3 BONUS-symboler någonstans på hjulen aktiverar Great Bonus Wheel.

Make A Wish-funktioner

• När hjulen snurrar under huvudspelet kan den Gröna anden ta sig ut från den magiska lampan och erbjuda val av 1 av 3 alternativ.
  • Välj en och få 1 av 6 hjulfunktioner:

Lamp Frenzy

• Upp till 9 WILD-symboler dyker slumpmässigt upp på hjulen.

Fortune Princess

• Flera staplar med Prinsess-symboler läggs till på hjulen medan de snurrar.
  • Sedan lägger the Great Genie till ytterligare upp till 5 Prinsess-symboler.

Magic Carpet

• Medan hjulen snurrar flyger den magiska mattan och täcker hjulen från vänster till höger och tillbaka.
  • När mattan stannar ersätts det område som täcks med WILD- eller Multiplikator WILD-symboler.

Wish For Bonus

• The Great Genie lägger till minst 2 BONUS-symboler på hjulen och ökar därmed chansen att aktivera Great Bonus Wheel.

Colossal Magic

• En kolossal 3x3-symbol dyker upp på hjulen och ökar potentiella vinster.

Lucky Link

• The Great Genie markerar ett område runt minst 2 angränsande hjul.
  • Symbolerna som dyker upp på de markerade hjulen förvandlas till samma symbol.
  • Observera: BONUS-symbolen kan inte dyka upp på sammankopplade hjul.

Great Bonus Wheel-funktionen

• Stanna minst 3 BONUS-symboler någonstans på hjulen för att aktivera funktionen Great Bonus Wheel:
    • BONUS-symboler gör alla bonusfunktioner tillgängliga på hjulet.
    • BONUS-symboler gör de 5 bästa bonusfunktionerna tillgängliga på hjulet.
    • BONUS-symboler gör de 4 bästa bonusfunktionerna tillgängliga på hjulet.
  • Great Bonus Wheel dyker upp på skärmen.
  • Gnugga lampan för att snurra hjulet och vinna en funktion:
    • Pick A Fortune-bonus
    • Treasure Quest-Bonus
    • Genie Storm-Gratisspel
    • Gold Of Arabia-Gratisspel
    • Desert King-Gratisspel
    • Palace Of Gold Håll och snurra om
  • När du vunnit funktionen byts skärmen ut till den för chansspel:
    • Tryck på INKASSERA-knappen för att spela funktionen.
    • Tryck på CHANS-knappen för chansen att vinna nästa funktion på listan.
  • Om man väljer CHANS går man tillbaka till hjulskärmen som endast visar nästa funktion på listan samt ett Hemligt kontantpris.
  • Om hjulet stannar på Hemligt kontantpris avslöjas ett kontantpris som du vinner och bonusen avslutas.
  • Om hjulet stannar på nästa funktion ändras skärmen till chansskärmen igen.
  • Cykeln avslutas när:
    • Du väljer INKASSERA och spelar funktionen.
    • Hjulet stannar på den bästa funktionen.
    • Hjulet stannar på det Hemliga kontantpriset.

Pick A Fortune-bonus

• Bonusspelets skärm består av 16 kistor, var och en döljer 1 av de 4 special- eller ädelstenssymbolerna.
  • Varje typ av ädelsten motsvarar ett pris som listas bredvid valområdet. När man valt 3 likadana ädelstenar får man motsvarande pris från listan.
  • Om man avslöjar Lampan uppgraderas alla kontantpriser.
  • BONUS-symbolen kan avslöjas när som helst. Om man avslöjar 3 BONUS-symboler aktiveras något av gratisspelen: Genie StormGold Of Arabia eller Desert King.
  • När funktionen är över visas vinstbeloppet på grattis-skärmen. Tryck på  för att återgå till huvudspelet.

Treasure Quest-Bonus

• Bonusskärmen visar en skattkarta med brädspelsliknande rutor. Rutorna är numrerade från 1–30.
  • Gnugga lampan för att spela. Den kommer att släppa ut rök och visa antingen ett nummer eller INKASSERA.
  • The Great Genie förflyttar sig ett antal rutor längs vägen vilket ökar bonusbelöningen. Om lampan visar ordet INKASSERA avslutas bonusen och du får ett pris som motsvarar din aktuella position.
  • Vissa rutor pryds av en hemlig säck med ädelstenar. Om man når en sådan ruta aktiveras 1 av följande:
    • Uppgraderar rutor från den punkten och framåt.
    • The Great Genie förflyttar sig ett par rutor framåt.
  • När du når palatset får du välja bland 3 skattkistor som innehåller:
    • En multiplikator som ökar totalvinsten.
    • Ett kontantpris.
    • En återaktivering av Great Bonus Wheel med de 4 bästa bonusfunktionerna tillgängliga på hjulet.
  • När funktionen är över visas vinstbeloppet på grattis-skärmen. Tryck på  för att återgå till huvudspelet.

Genie Storm-Gratisspel

• När funktionen Genie Storm Gratisspel börjar aktiveras 6 gratisspel.
  • Under Gratisspel låses en Staplad WILD-ande fast på hjul 5 och förflyttar sig 1 position till vänster för varje snurr. Det ökar den sammanlagda vinstmultiplikatorn med +1 tills den lämnar hjulen.
  • När den Staplade WILD-andesymbolen lämnar hjulen sker ytterligare en snurr med den högsta multiplikatorn.
  • När funktionen är över visas vinstbeloppet på grattis-skärmen. Tryck på  för att återgå till huvudspelet.

Gold Of Arabia-Gratisspel

• När funktionen Gold of Arabia Gratisspel börjar aktiveras 8 gratisspel.
  • Om man stannar Ande- och Myntsymboler samtidigt, oavsett antal, någonstans på skärmen under Gratisspel inkasseras alla synliga myntsymboler.
  • Det finns 2 myntsymboler i spelet:
    • Spelets Kontantmynt-symbol är symbolen som pryds av ett kontantvärde. Till exempel symbolen 5,00. Kontantpriserna står i proportion till spelarens totalinsats.
    • Spelets Gratisspel-symbol är symbolen som pryds av +(nummer)+5 till exempel. Om man inkasserar dessa symboler vinner man fler gratisspel.
  • Andesymbolen låses fast på hjulen och förflyttar sig 1 position åt vänster för varje snurr tills den lämnar hjulen.
  • Fler än 1 Andesymbol kan befinna sig på hjulen på samma gång. Varje Andesymbol inkasserar alla mynt på skärmen.
  • WILD-symboler är staplade under funktionen.
  • När funktionen är över visas vinstbeloppet på grattis-skärmen. Tryck på  för att återgå till huvudspelet.

Desert King-Gratisspel

• När funktionen Desert King Gratisspel börjar aktiveras 10 gratisspel.
  • Under Gratisspel dyker Andesymbolen upp mitt på spelplanen som en Låst WILD.
  • Vinstmultiplikatorn startar på x2 och ökar med +1 för varannan snurr.
  • När funktionen är över visas vinstbeloppet på grattis-skärmen. Tryck på  för att återgå till huvudspelet.

Palace Of Gold Håll och snurra om

• Funktionsskärmen visar en 5x5-spelplan. Spelet startar med 3 snurr och 5 slumpmässiga mynt.
  • Eventuella mynt-symboler som aktiverade funktionen och priserna som visades på dem hålls fast på respektive position under funktionens gång.
  • 3 omsnurr tilldelas. Varje upplåst symbolposition snurrar självständigt.
  • Efter varje omsnurr låses eventuella nya Mynt-symboler fast på sina platser och antalet återstående omsnurr återställs till 3.
  • Det finns 4 uppgraderingssymboler:
    • Prinsessan – samlar upp till 10 priser.
    • Kung – ökar andra priser upp till 10 gånger.
    • Ande – ger ett extraliv som ökar snurrmätaren till 4.
    • Lampan – ger ett specialpris på 50x, 75x eller 100x totalinsatsen.
  • En helt fylld spelplan ger Grand-priset på x2 000 totalinsatsen.
  • Alla priser betalas ut efter att alla omsnurr har spelats färdigt eller när spelplanen är fylld med mynt-symboler.
  • Anden kan dyka upp efter funktionens slut och ge en hemlig belöning.
  • När funktionen är över visas vinstbeloppet på grattis-skärmen. Tryck på  för att återgå till huvudspelet.

KÖP-FUNKTION

• Köpfunktion kan användas på frivillig basis för att manuellt aktivera Great Bonus Wheel-funktionen till 50 × din totalinsats.
  • Knappen för KÖP-FUNKTION hittar du till vänster om spelplanen.
  • För att köpa en funktion, tryck på knappen för KÖP-FUNKTION och sedan på . Om du inte vill köpa en funktion, tryck på Χ-knappen.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) under KÖP-FUNKTION är 95.48 %.
  • Den teoretiska utdelningen till spelaren (RTP) i grundspelet är 95.44 %.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 2000000000 simulerade spelrundor.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:

• Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

UPPDATERAT:2023-12-07

Datum för senaste ändring: 2023-12-07