Sisters of Oz Jackpots

Jokersymbol

• Wild-symbolen är både en Wild-symbol och en Scatter-symbol.
  • Wild-symbolen kan ersätta vilka symboler som helst utom jackpottaktiverarsymbolen.

Spridningssymbol

• 3, 4 eller 5 Scatter-symboler ger 2, 10 eller 100 gånger insatsen.
  • Scatter-symboler ger vinst oavsett position.
  • Spridningsvinster läggs till i linjevinster. Om du har en spridningsvinst och en vanlig vinst får du betalt för båda vinsterna, eftersom spridningssymbolen inte behöver visas på en aktiverad vinstrad för att ge vinst.
  • 3, 4 eller 5 Scatter-symboler aktiverar 5, 7 respektive 10 free spins.Free spins
  • Ett komplett Jumbo Block dyker upp under varje free spin.
  • Radvinster multipliceras med 2 i free spins. Multiplikatorn gäller inte jackpottvinster.
  • Jackpotthjulet kan aktiveras i free spins.
  • Scatter-symboler och jackpott-aktiverarsymboler kan dyka upp på hjul 1 och 5.
  • 2 Scatter-symboler ger 3 extra free spins. Free spins kan inte omaktiveras med fler än 2 Scatter-symboler.
  • Alla insatser under free spins är desamma som vid spelet som aktiverade funktionen.

Jackpotthjul

• Jackpott-aktiverarsymboler kan ersätta vissa symboler.
  • Samla jackpott-aktiverarsymboler för chansen att aktivera ett spel på jackpotthjulet.
  • Bara jackpott-aktiverarsymbolerna som samlats in under nuvarande spel bidrar till chansen att en jackpott aktiveras.
  • Om du aktiverar jackpotthjulet och free spins-funktionen aktiveras jackpotthjulet först. Därefter aktiveras free spins-funktionen. Vinster från båda läggs till i den totala vinsten.
  • Den grafiska potten existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte utdelandet av jackpottar.
  • Jackpotthjulet ger 1 av 4 garanterade jackpottar.
  • Jackpotthjulet består av ett hjul uppdelat i färgade segment. Varje segment är associerat med en viss jackpott.
  • Hjulsegmentet som stannar ger den associerade jackpotten.

Jumbo Blocks

• Symbolerna är staplade på hjulen.
  • Symbolstaplar kan slås samman på de 3 hjulen i mitten och forma Jumbo Blocks.
  • Ett komplett Jumbo Block är 3x4 positioner.

Linjeutbetalningar

• Vinsterna som betalas ut på en vinstrad är beroende av vilka symboler som visas på vinstraderna när hjulen har stannat.
  • Radvinster beräknas genom att vinsten för radkombinationen multipliceras med radinsatsen.
  • Radinsatsen är den totala insatsen delad med 20.
  • För att du ska få en vinstkombination måste symbolerna visas bredvid varandra på en aktiverad vinstrad.
  • Vinstkombinationer ger vinst från vänster till höger, och en vinstkombination måste börja från vänster och fortsätta på intilliggande positioner på vinstraden.
  • Linjevinster betalas endast ut för den högsta kombinationen på varje linje.
  • Högst 1 vinstkombination betalas ut per vinstrad.
  • Endast de tillgängliga raderna kan ge en vinnande linjekombination.
  • Du vinner den totala summan av alla radvinster per spel.

Utbetalning av spelvinster

• Vinsterna som betalas ut på spelautomaten är beroende av vilka symboler som visas när hjulen har stannat.
  • Alla vinsttabeller visar antalet krediter som vunnits för varje vinstkombination.
  • Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla insatser och vinster.

Ikoner

• Autospel

• Huvudmeny

• Återgå

• Minskning

• Ökning

• Insats

• Snabbspel

• Ljud av / ljud på

• Ansvarsfullt spelande

• Spelarskydd

• Lojalitet

• Spelhistorik

• Transaktionshistorik

• Banktjänster

• Inställningar

• Vinsttabell / information

• Hjälpfiler

• Lobby

• Släng
  • En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.

Spela spelet

• Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar vinstkombinationer. Vinsten beror på vilken vinstkombination som bildas.
  • Ditt saldo visas i krediter och visas i konsolfältet.
  • Välj din insats på mobil genom att trycka på ikonen Insats eller i insatsområdet.
  • Välj din insats i datorversionen via huvudmenyn eller i konsolfältet.
  • Klicka eller tryck på knappen Spela för att spela på hjulen.
  • Tryck på knappen Stoppa för att stoppa det nuvarande spelet. Du kan även göra det genom att klicka eller trycka på hjulen. Det påverkar inte resultatet.
  • Om det är aktiverat i inställningarna kan du använda blankstegstangenten för att spela eller stoppa spelet.
  • När hjulen stannar lyser vinster upp om du har en vinnande kombination. Du vinner beloppet som visas i vinstrutan.
  • Om du inte har en vinnande kombination är spelet slut och du kan spela igen.

Välj insats

• Välj din insats på mobil genom att trycka på Insats i konsolfältet eller på ikonen Insats.
  • Välj din insats i datorversionen med ikonerna för ökning och minskning i konsolfältet. Du kan även välja insatsen från huvudmenyn med ikonen Insats, eller genom att klicka i insatsområdet.

Återbäring till spelare

• Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
  • Värdet är fast och ändras inte.
  • Det här spelet har en RTP om 95,83 %.

Inställningar

• Panelen Inställningar har flera spelinställningar.
  • En del av inställningarna kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.
  • För att komma åt inställningspanelen kan du öppna huvudmenyn och välja ikonen Inställningar.
  • Välj vilka inställningar som ska vara aktiverade och inaktiverade.
  • Inställningen Introduktionsskärm visar introduktionsskärmen vid start.
  • Inställningen "Visa guide vid start" visar handledningen när spelet startas.
  • Inställningen Snabbspel ökar hastigheten på spelautomatens hjul.
  • Inställningen Allt ljud styr alla ljud, inklusive spel- och bakgrundsljud.
  • Inställningen Spelljud styr konsol- och spelljud, samt ljud för vinstkombinationer och sekvenser. (Endast tillgängligt om alla ljud är på.)
  • Inställningen Bakgrundsmusik styr bakgrundsmusiken. (Endast tillgängligt om alla ljud är på.)
  • Inställningen Blanksteg för snurr låter dig spela på hjulen med datorns blankstegstangent.

Datum för senaste ändring: 2021-08-31