Ragnawolves

Välkommen till Ragnawolves Video Slot med free spins, sticky wilds och vinstvägar.

OM SPELET

Ragnawolves är en videoslot med 5 hjul och 3 rader. Detta spel har vinstvägar, och ger vinst från vänster till höger. Spelet har 4 vanliga högt betalande symboler och 4 lågt betalande symboler. Det finns Sticky Wild-symboler som ersätter alla vanliga symboler och som enbart landar i de 3 hjulen i mitten. Det finns också en free spins-symbol som enbart förekommer i basspelet på de 3 hjulen i mitten.

Wild-symboler

Det finns 2 typer av wilds i detta spel, båda är sticky. Den första är nedräkningswild som visas på hjul 2 och 4. Den visas med ett nummer mellan 2-4 som är samma antal respins de tilldelar om de är en del av en vinst. Den andra typen är multiplikatorwild. Den landar enbart på det mittersta hjulet och fortsätter ge respins så länge det finns någon vinst. Multiplikatorwild har dessutom en ökande multiplikator. Den startar på x2 och ökar sedan vid varje efterföljande snurr. Multiplikatorn återställs efter ett förlorande snurr. Det finns ingen övre gräns för multiplikatorn och den ökar på samma sätt som man delar en pizza för maximalt antal bitar med ett enda skärtag (lazy caterer's sequence): 2, 4, 7, 11, 16, 22, 29, 37, 46 ... .

Free spins

3 free spin-symboler ger 10 free spins. Det finns fler wilds i free spins. Wilds från basspelet fungerar på samma sätt i vanliga free spins Free spins spelas med samma insatsvärde som den aktiverande insatsen.

BERÄKNA VINSTSÄTT-VINSTER

• Det finns 243 sätt att vinna i detta spel. En identisk symbol på 3, 4 eller 5 intilliggande hjul med start från vänster ger en vinst.
  • Om något av hjulen innehåller fler än 1 av den vinnande symbolen multipliceras vinsten. Ett exempel, om det första hjulet innehåller 2 vinnande symboler, det andra hjulet har 3 vinnande symboler och det fjärde hjulet har 2 vinnande symboler kommer vinsten att behandlas som en 3-i-rad vinst med en 2*3*2=12x MULTIPLIKATOR.
  • Samtidiga eller sammanfallande vinst längs flera vinstsätt räknas samman och betalas ut.
  • Varje symbols utbetalning är listade i vinsttabellen.

SPELPANEL

• Meny - Menyikonen expanderar eller minimerar spelmeny.
  • Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.
  • Insats - Visar nuvarande insats.
  • Vinstfält - Visar nuvarande vinst
  • Snurrrknapp - Satsar och startar spelet. (Spelare kan i vissa regioner använda mellanslagstangenten på datorer för att snurra.)
  • Turbo-läge – Genom att klicka på turbo-knappen sätter du på/av turbo-läget (ej tillgängligt på alla marknader).
  • Ljud - Stänger av och slår på ljudet.

SPELMENY

• Insats - Visar insatsalternativen.
  • Vinsttabell - Visar vinsttabellen som innehåller en förklaring av de viktigaste funktionerna i spelet och visar dynamiskt utbetalningarna för varje symbol.
  • Inställningar - Visar spelets inställningar.
  • Spelregler - Visar spelets regler.
  • Spelhistorik - Visar de senaste snurren med en möjlighet att se dem igen.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion.)

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 15/05/2023. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD SYMBOL WILDSYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER-SYMBOL
MAX BET MAXINSATS
CONGRATULATIONS GRATULERAR
YOU WON DU VANN
BIG WIN STORVINST
SUPER BIG WIN SUPERSTOR VINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGASTORVINST
TOTAL WIN TOTAL VINST
GOLDEN BET GOLDEN BET
BUY BONUS KÖP BONUS

Datum för senaste ändring: 2023-05-30