Book Of Oz

Utbetalning av spelvinster

• Vinsterna som betalas ut på spelautomaten är beroende av vilka symboler som visas på vinstraderna när hjulen har stannat.
  • Alla vinsttabeller visar antalet krediter som vunnits för varje vinstkombination.
  • Formeln för att beräkna konverteringen av mynt till krediter är: antal mynt gånger myntvärdet = belopp i krediter.

Radutbetalningar

Radvinster beräknas genom att vinsten för kombinationen av rader multipliceras med insatsen per rad.

Följande villkor måste uppfyllas för att en kombination med vanliga symboler ska ge en vinnande kombination:

• Symbolerna måste visas bredvid varandra på en vinstrad.

• Vinstkombinationer ger vinst från vänster till höger, och en vinstkombination måste börja från vänster och fortsätta på intilliggande positioner på vinstraden.

Utbetalningar för free spins

• Du får 10, 12 eller 25 free spins när du får 3, 4 respektive 5 spridningssymboler.
  • Alla insatser som spelas i free spins är desamma som det spel som aktiverade free spins-funktionen.

Spelregler

• Se sektionerna nedan för information om spelreglerna.

Allmänna regler

1. Du kan satsa upp till 5 mynt per rad.

2. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla insatser och vinster.

Regler för jokersymbolen

1

1. Jokersymbolen är både joker- och spridningssymbol.

2. Endast 1 vinstkombination betalas ut per vinstrad. Om det finns fler än 1 möjlig vinstkombination på en vinstrad vinner du endast värdet för den högsta kombinationen.

Regler för spridningssymbolen

2

1. Spridningskombinationer ger vinst när 3, 4 eller 5 spridningssymboler dyker upp var som helst på hjulen.

2. 3, 4 eller 5 spridningssymboler aktiverar 10, 12 respektive 25 free spins.

3. Spridningsvinster läggs till i radvinster.

Regler för free spins

1. När 3, 4 eller 5 spridningssymboler dyker upp på hjulen aktiveras free spins.

2. Du får en slumpmässig expanderande symbol när free spins börjar. Du kan inte få en joker.

Original 3Expanderad4

3. Varje expanderande symbol expanderar för att täcka hjulet och ger vinst när matchande symboler landar var som helst på en rad.

4. Expansionen sker när symbolen bidrar till nya vinster. Expansionsvinsten läggs till i vinster från vanliga free spins-vinster.

5. Du får 10, 12 eller 25 free spins när 3, 4 respektive 5 spridningssymboler dyker upp på hjulet.

6. Alla insatser som spelas i free spins är desamma som det spel som aktiverade free spins.

7. Free spins kan återaktiveras.

Betalda omsnurr

1. Efter varje snurr i basspelet kan du välja att snurra om ett hjul hur många gånger som helst för att vinna.

2. Du kan snurra om ett hjul åt gången.

3. Varje omsnurr kostar ett extrabelopp.

4. Vid omsnurr betalas endast de vinster som gäller det aktuella hjulet ut.

5. Att byta insats påverkar priset för omsnurr. Om du byter insats efter ett snurr stängs omsnurrsfunktionen av till nästa snurr.

6. Omsnurr är bara aktiva i basspelet efter det första snurret.

7. Omsnurr är avstängda vid första snurret när en funktion slutförs.

Insats- och utbetalningsregler

1. Vinst betalas endast ut för den högsta kombinationen på varje rad.

2. Spridningssymboler kan visas var som helst på hjulen.

3. Vanliga vinstkombinationer ger vinst från vänster till höger, så en symbol måste visas på första spelautomathjulet. Symbolkombinationer som börjar på andra, tredje, fjärde och femte hjulet ger inte vinst. Symbolerna måste visas bredvid varandra på en rad.

4. Alla belopp i vinsttabellen i PlayCheck visas i mynt.

5. Alla vinsttabeller visar antalet krediter som vinns för varje kombination. Det totala antalet mynt som utbetalas beror på det antal mynt du satsar per rad.

6. Antalet vunna krediter beror på det totala antalet vunna mynt multiplicerat med det valda myntvärdet.

7. Formeln för att beräkna konverteringen av mynt till krediter är: antal mynt gånger myntvärdet = belopp i krediter.

8. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla insatser och vinster.

Spela spelet

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar vinstkombinationer på vinstraden. Vinsten beror på vinstkombinationen.

Spela:

1. Ditt saldo visas i krediter och visas i konsolfältet.

2. Välja insatsbelopp:

På datorn

•  Klicka på Insats.
  •  Flytta reglaget för myntstorlek till höger för att öka eller till vänster för att minska myntstorleken du vill satsa.
  •  Flytta reglaget för mynt till höger för att öka eller till vänster för att minska antalet mynt du vill satsa per rad.
  •  Klicka på Max. insats för att välja högsta tillåtna insats. Valet omvandlar myntstorleken och antalet mynt till högsta tillåtna insats.

Mobil

1. Öppna alternativpanelen genom att trycka på ikonen (>).

2. Tryck på alternativet Inställningar.

3. Tryck på Spelinställningar.

4. Under Grafikinställningar trycker du antingen på Grundläggande eller Utökad för att aktivera önskat läge.

Statistik

1. Spelresultat

Visar antalet spel under den aktuella spelsessionen, hur länge spelsessionen varat och det genomsnittliga antalet spel per timme.

1. Högsta vinster

Visar de 3 högsta vinstbeloppen under den aktuella spelsessionen.

Visa spelvinster

Se dina senaste och 5 högsta vinster. Senaste vinster gäller endast den aktuella spelsessionen. När du avslutar spelet nollställs dina senaste vinster. På datorn

1. Klicka på Vinst.

2. Klicka på knappen Vinster.

3. Visa dina spelvinster.

Vinster

1. Senaste

Visar de 5 senaste vinsterna under den aktuella spelsessionen.

1. Topp 5

Visar de 5 högsta vinsterna någonsin.

Återbäring till spelare (RTP)

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett specifikt spel som betalas ut som vinstsumma med tiden. Återbäringen till spelare är fast och ändras inte.

Det här spelet har en RTP om 96.31% (Omsnurr 96.5%).

Datum för senaste ändring: 2019-03-25