Cat Wilde and the Pyramids of Dead

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 90 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Cat Wilde and the Pyramids of Dead är en videoslot med 5 hjul, 3 rader och 10 vinstlinjer.

Pyramid Scatter-symbolen fungerar som en Wild, och ersätter alla andra symboler (förutom den särskilda EXPANDERANDE SYMBOLEN). 3 eller fler Pyramid Scatter-symboler aktiverar ett av bonusspelen. Jackpot Round, Instant Prize eller Free Spins. När 2 Pyramid Scatters har landat på hjulen så visar de det potentiella bonusspelet som kan erhållas om man landar en eller flera Pyramid Scatters.

3 eller fler Pyramid Scatters kan aktivera en Jackpot-runda med upp till 4 priser. Varje pris är kopplat till en antik farao: Khufu=20 x totala insatsen, Tiye=100 x totala insatsen, Tutankhamun=250 x totala insatsen, Mereneith=1000 x totala insatsen.

Under Jackpot-rundan kan du välja bland 12 urnor. Var och en innehåller en ande tillhörande en antik farao. Fortsätt tills du matchar 3 och vinner det tillhörande priset. Vilka priser som kan vinnas är beroende av hur många Pyramid Scatters som hade landats på hjulen när funktionen aktiverades: 3 Scatters aktiverar Jackpot-rundan med alla 4 priser. 4 Scatters aktiverar Jackpot-rundan med topp 3-priserna. 5 Scatters aktiverar Jackpot-rundan med endast topp 2-priserna.

3 eller fler Pyramid Scatters kan förvandlas till direktpris-Scatters och betala ut det ackumulerade värde som visas på dem.

3 eller fler Pyramid Scatters kan aktivera Free Spins. Antalet tilldelade Free Spins baseras på antalet Scatters som har landat på hjulen: 3 Scatters ger 8 Free Spins. 4 Scatters ger 10 Free Spins. 5 Scatters ger 15 Free Spins.

1 vanlig symbol (förutom Scatter) väljs slumpmässigt ut och blir en särskild expanderande symbol under Free Spins. När tillräckligt många av respektive symbol landar på hjulen, expanderar de och täcker alla hjulpositioner. Dessa symboler behöver inte visas intilliggande för att resultera i ytterligare vinster.

Om du landar 3 eller fler Pyramid Scatter-symboler under Free Spins så återaktiveras Free Spins. Ytterligare 5 Free Spins delas ut, upp till totalt 55 Free Spins. Ytterligare en särskild expanderande symbol väljs slumpmässigt. Om alla 9 väljs som särskilda expanderande symboler, tilldelas inga fler Free Spins.

Du kan försöka flerdubbla alla vinster i ett Gamble-spel. Om du, efter vinsten, klickar på Gamble knappen startas Gamble-spelet. Spelet går ut på att gissa färg eller svit på de gömda korten. Välj färg eller svit genom att klicka på motsvarande knapp. Om du gissar rätt på färg är vinsten 2x din insats. Om du gissar rätt svit är vinsten 4x din insats. Utbetalning på den vinnande handen kan fördubblas / fyrdubblas upp till 5 gånger och upp till en gräns på 2500 mynt.

Du kan ändra antalet mynt per vinstlinje samt myntvärdet som du vill spela med. Starta hjulen för att starta en ny omgång. När hjulen stannar jämförs symbolerna med vinstplanen och vinster utbetalas.

RTP: 94.20%

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Tillgängliga val

• Ändra Insats- För att ändra din insats, gå in i inställningsdialogen där du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet. Du kommer åt inställningsdialogen genom att klicka på knappen märkt Inställningar eller genom att klicka i området där mynt, myntvärde och antal linjer visas.
  • Öka mynt/linjer- Antalet mynt per linje ökas då du klickar på + knappen.
  • Minska mynt/linjer- Antalet mynt per linje minskas då du klickar på - knappen.
  • Öka myntvärde- Klicka på + om du vill öka myntvärdet.
  • Minska myntvärde- Klicka på - om du vill minska myntvärdet.
  • Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda (d.v.s. #linjer, #mynt/linje och myntvalör). Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Hyperspinn- Om du trycker ner och håller in knappen SPACE så aktiveras läget Hyperspinn efter 1,5 sekund. Hjulen börjar spinna mycket snabbare men saktar ner om en funktion aktiveras.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Justera insatsen automatiskt- Minskar den totala insatsen automatiskt när du startar ett nytt spinn, om saldot är för lågt för att starta ett spinn på den aktuella insatsnivån.

Datum för senaste ändring: 2022-06-22