Azteca: Cash Collect

• Spelautomat med 5 hjul, 30 vinstlinjer

Att spela spelet:

• Tryck på på startskärmen för att gå till huvudspelet.
  • Du kan också trycka på VISA INTE NÄSTA GÅNG för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.
  • Tryck på SATSA-knappen för att öppna insatsinställningarna.
  • Välj din totalinsats i rullgardinsmenyn och tryck på Bekräfta.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen. Din vinst kommer att vara densamma som din radinsats multiplicerat med motsvarande värde enligt vinsttabellen.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på INFO.
  • Rulla upp eller ner eller svep över skärmen för att kolla igenom vinsttabellen.
  • För att stänga referenssidorna och återvända till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Vinstrader:

• Spelet spelas med ett fast antal, 30, aktiva vinstrader.
  • Vinstrader representeras av de rader som visar sig ovanför hjulen vilket illustreras i vinsttabellen.
  • Vinstkombinationer måste börja från hjulet längst till vänster, och samma symbol måste befinna sig på varandra efterföljande hjul på samma vinstrad.
  • Totalinsatsen visar hur mycket som sammanlagt satsas under en enskild snurr. Utbetalningar som visas i vinsttabellen multipliceras med radinsatsen. Radinsatsen är totalinsatsen delad med 30.

Gräns för maxvinst:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Spelets WILD-symbol är symbolen som pryds av ordet ”WILD”.
  • WILD-symbolen kan ersätta alla andra symboler förutom Pengar, Gratisspel, Cash Collect™ och Bonus Wheel-symboler.

Cash Collect™-symbolen:

• Spelets Cash Collect™-symbol är symbolen som pryds av orden ”Cash Collect”.
  • Cash Collect™-symbolen kan endast landa på hjul 5 i huvudspelet, och på samtliga hjul under Gratisspel-funktionen.
  • Om man landar en Cash Collect™-symbol på hjul 5 i huvudspelet inkasseras alla myntsymboler – Kontantpris, Gratisspel och Bonus Wheel – som landade på hjulen under den snurren.

Bonus Wheelsymbol:

• Spelets Bonus Wheel-symbol är symbolen som pryds av orden ”BONUS WHEEL”.
  • Om man stannar en Bonus Wheel-symbol någonstans på hjulen och en Cash Collect™-symbol på hjul 5 aktiveras Bonus Wheel-funktionen.

Funktionen Cash Collect™:

• Om man landar en Cash Collect™-symbol på hjul 5 i huvudspelet, samt en myntsymbol någonstans på hjulen under samma snurr, aktiveras Funktionen Cash Collect™.
  • Spelet har tre myntsymboler:
    • Spelets kontantpris-symbol är symbolen som pryds av ett kontantvärde. Till exempel symbolen 3,00. Pengpriserna beror på spelarens totala insats.
    • Spelets Gratisspel-symbol är symbolen som pryds av +(nummer). Till exempel: +2-symbol.
    • Spelets Bonus Wheel-symbol är symbolen som pryds av orden ”BONUS WHEEL”.
  • Varje myntsymbol ger ett kontantpris, ett antal gratisspel respektive en snurr på Bonus Wheel.
  • När en ny snurr påbörjas återställs alla myntsymboler.
  • Observera: Kontantpris-symboler pryds av värden på x0.5, x1, x1.5, x2, x3, x5, x10, x15 multiplicerat med totalinsatsen.
  • Observera: Gratisspel-symboler pryds av värden på +3, +4, +5, +7, +10.

Gratisspel-Funktion:

• Om man stannar en Cash Collect™-symbol på hjul 5 och minst 1 Gratisspel-myntsymbol någonstans på hjulen i huvudspelet, aktiveras Gratisspel-funktionen.
  • Alla Gratisspel-myntsymboler som landar ger det antal gratisspel som siffran som pryder dem visar. Om minst 2 Gratisspel-myntsymboler landar på hjulen motsvarar det totala antalet gratisspel som vinns summan av siffrorna på alla Gratisspel-myntsymboler.
  • Tryck på för att starta Gratisspel-funktionen.
  • Under Gratis Spel-funktionen kan Cash Collect™-symbolen stanna på samtliga hjul.
  • Observera: Varje Cash Collect™-symbol hålls fast under 3 snurr.
  • Under Gratisspel samlar Cash Collect™-symboler ihop alla symboler av typerna Kontantpris, Gratisspel och/eller Bonus Wheel som stannar på spelplanen. Deras priser betalas ut en gång för varje Cash Collect™-symbol på hjulen.
  • Det går att återaktivera Gratisspel genom att landa en Cash Collect™ och en Gratisspel-myntsymbol samtidigt någonstans på hjulen.
  • Tryck på på vinstskärmen för att återgå till huvudspelet.

Bonus Wheel -funktionen:

• Funktionen Bonus Wheel utlöses när symbolerna Cash Collect™ och Bonus Wheel landar på hjulen.
  • Ovanför spelplanen finns 3 hjul: blått, grönt och rött.
  • Varje hjul har flera priser:
    • Kontant Pris-mynt ger de kontantpriser som visas på hjulet.
    • Alla Gratis Spel-mynt ger det antal gratisspel som visas på hjulet.
    • Avancera-funktionen uppgraderar hjulet och förbättrar din chans att vinna högre priser.
    • Aktivering av Funktionen Wild Omsnurr.
    • Aktivering av Funktionen Aztec Omsnurr.

Funktionen Wild Omsnurr:

• Wild Omsnurr-funktionen kan ge en snurr med staplade WILD-symboler på hjul 2, 3, 4 och 5.
  • Under funktionen Wild Omsnurr dyker 2 WILD-symboler upp staplade om de aktiveras via det Blå Hjulet, 3 WILD-symboler via det Gröna Hjulet och 4 via det Röda Hjulet.

Funktionen Aztec Omsnurr:

• Under funktionen Aztec Omsnurr tilldelas 3 snurr och alla mynt, förutom Aztec Omsnurr-myntet, låses fast på hjulen.
  • Om det förekom Gratis Spel-mynt på hjulen under den snurr som aktiverade funktionen hålls de låsta på spelplanen under funktionens gång.
  • Om inga mynt stannar på hjulen under en snurr minskar antalet återstående omsnurr med 1. Om ett nytt mynt stannar på hjulen under funktionen Aztec Omsnurr hålls antalet omsnurr intakt.
  • När snurren är slut avslutas funktionen och alla mynt inkasseras.
  • Observera: Om resultatet från snurr 1, 2 och 3 inte innebär att några mynt stannar på hjulen får man ett kontant tröstpris från en slumpmässigt utvald tom position. Hur mycket tröstpriset ger bestäms slumpmässigt.
  • Funktionen Cash Collect™ Priser ger något av de fasta priserna.
  • Observera: Om man vinner Aztec Omsnurr på hjulet under Gratis Spel och det finns minst en Cash Collect™-symbol på hjulen låses alla Cash Collect™-symboler fast på sina positioner. I det här fallet sker omsnurren en gång.

Cash Collect™-Priser:

• Det går att vinna Cash Collect™ Priser från ett av hjulen i funktionerna Bonus Wheel och Aztec Omsnurr.
  • Det går att vinna 4 olika priser i spelet: GRAND, MAJOR, MINOR och MINI.
  • Varje pris ger ett fast belopp som baseras på insatsvärdet. Det kan vinnas flera gånger.
  • Observera: Ett enskilt pris kan inkasseras upp till 3 gånger.
  • Priset du tilldelas väljs ut slumpmässigt.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 93.47%.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 2000000000 simulerade spelrundor.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-09-14