Cash Melon

Cash Melon är ett spel med 5 hjul och 20 vinstlinjer och ökande scattervinster under bonusrundan med gratissnurr. Värdet på scattersymbolen mäktig melon ökar för varje myntsymbol som dyker upp under bonusrundan med gratissnurr!

Så satsar du

Cash Melon har 20 vinstlinjer.

Meny för insatsinställningar

Tryck på kugghjulet för att öppna menyn för insatsinställningar.

Mynt

Visar aktuellt antal spelade mynt.

Insatsen är fast på 20 vinstlinjer.

Myntvärde

Visar aktuellt myntvärde i vald valuta.

Så här ändrar du insatsen:

Välj önskad total insats.

På stationära enheter kan du välja att trycka på minusknappen (–) för att minska den totala insatsen, eller att trycka på plusknappen (+) för att öka den totala insatsen.

Tryck på OK för att bekräfta och stänga menyn för insatsinställningar.

Snurra

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurr till det aktuella myntvärdet.

För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr och där så är tillgängligt förlustgräns, och (valfri) enkelvinstgräns.

När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR, och väljer hur många snurrar som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurrar tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller tills en inställd vinst-/förlustgräns nås.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Funktionen Mäktig melon

Under bonusrundan med gratissnurr kan scattersymbolen mäktig melon dyka upp på vilken symbolposition som helst på hjulen och kan staplas upp till 3 symbolpositioner på höjden.

När bonusrundan med gratissnurr aktiveras tilldelas det totala värdet av alla mynt-scattersymboler som dyker upp på hjulen och är det ursprungliga värdet för varje mäktig melon-symbol som dyker upp under de återstående gratissnurrarna. Tillgängliga myntsymbolvärden är 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30, 40, 50, 60, 80, 90, 100, 200 och 500 mynt.

Myntsymboler som dyker upp på hjulen under bonusrundan med gratissnurr läggs till i det totala värdet för varje mäktig melon-symbol med siffran som visas på myntsymbolen.

Varje mäktig melon-symbol som dyker upp på hjulen ger sitt aktuella totala värde och betalas utöver alla linjevinster.

Vinster utvärderas efter att hjulen slutar snurra och innan några myntsymbolvärden läggs till på scattersymbolen mäktig melon.

Funktionen Hemlig melon

Under grundspelet kan funktionen Hemlig melon aktiveras. När funktionen Hemlig melon aktiveras dyker en hemlig melon upp och ger 5 mynt-scattersymboler på hjulen.

Bonusrunda med gratissnurr

Bonusrundan med gratissnurr aktiveras när 5 eller fler mynt-scattersymboler dyker upp någonstans på hjulen.

Aktivering av bonusrundan med gratissnurr ger 5 gratissnurrar.

Om minst 1 myntsymbol dyker upp någonstans på hjulen efter det femte gratissnurret tilldelas ytterligare 1 gratissnurr. Endast 1 extra snurr kan tilldelas per snurr.

Minst ett mynt på sista snurret ger 1 extra snurr. Maximalt 50 gratissnurrar kan spelas.

De hjul som används i Bonusrundan med gratissnurr skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.

Gratissnurrar spelas med samma myntvärde som det aktiverande snurret.

Alternativ

Ljud

• Sätt på och stäng av spelljud.

Regler

Missbruk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.

Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje betalas ut. Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen. Sammanfallande linjevinster på olika vinstlinjer läggs ihop.

Endast den högsta scattervinsten per scattersymbol betalas ut. När flera scattervinster med olika scattersymboler inträffar samtidigt läggs de ihop. Scattervinster multipliceras med myntvärdet.

Scattervinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala utbetalningsbeloppet.

Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.

Jokersymbolen är en joker och ersätter alla symboler utom mynt- och mäktig melon-symboler i grundspelet och bonusrundan med gratissnurr.

Mäktig melon-symbolen dyker endast upp på hjul 1, 2, 3, 4 och 5 under bonusrundan med gratissnurr.

Mynt-scattersymbolvärden multipliceras med myntvärdet.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsstorlek kan det i vissa jurisdiktioner finnas ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av bonusen plus utfallet som aktiverade bonusen. Om vinsttaket nås under bonusen, avslutas bonusen omedelbart oavsett om fler gratissnurrar återstår eller inte.

El retorno teórico total para el jugador es del 94.10%

Datum för senaste ändring: 2022-07-27