Buffalo Blitz 2

• Spelautomat med 6 hjul och 4 096 vinstsätt

Så här spelar du spelet:

• Tryck på SPELA på startskärmen för att gå till huvudspelet. Du kan också trycka på VISA INTE NÄSTA GÅNG om du vill hoppa över denna skärm i framtiden.
  • Tryck på  eller + för att välja myntvärdet.
  • Tryck på TURBOLÄGE för att aktivera turboläget, vilket gör att hjulen snurrar snabbare. Tryck på TURBO PÅ-knappen för att avsluta turboläget.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Under hjulsnurren ändras SNURRA-knappen till STOPP. Tryck på STOPP för att avsluta snurranimation och visa resultatet från snurren direkt.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Minst 2 symboler någonstans på hjul i rad, från vänster till höger, aktiverar en vinst.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen. Vinster multipliceras med myntvärdet. Myntvärdet motsvarar din totalinsats delat med 50.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, för muspekaren över AUTOSPEL-knappen och välj sedan antalet snurr som ska spelas automatiskt.
  • Det går även att ställa in autospel på TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills funktionen Ways Boost™ gratisspel aktiveras eller du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPP.

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på INFO-knappen.
  • Det går att rulla i vinsttabellen.
  • För att stänga referenssidorna och återgå till spelet, tryck på .

Om utbetalningar:

• Vinster beräknas enligt vinsttabellen som du når via menyn.
  • Vinstsätt = myntvärde × motsvarande multiplikator enligt vinsttabellen.
  • SCATTER-vinst = totalinsats x motsvarande multiplikator enligt vinsttabellen.
  • För varje vinnande snurr presenteras vinstsätten tillsammans med de sammanlagda vinstbeloppen. Vid stora vinster öppnas ett popup-fönster som presenterar den totala avkastningen från snurren.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol

• Spelets WILD-symbol är diamantsymbolen. WILD-symbolen dyker endast upp på hjul 2, 3, 4, 5 och 6.
  • WILD-symboler ersätter alla andra symboler, förutom SCATTER-symbolen, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • WILD-symbolerna kan slumpmässigt multiplicera vinster med x2, x3 eller x5 i funktionen Ways Boost™ gratisspel.
  • Om fler än 1 WILD-symbol bildar en vinst under en snurr i huvudspelet eller gratisspelrundan läggs multiplikatorvärdena ihop (de multipliceras inte med varandra: 2+3=5 och inte 2×3=6).

Scattersymbol

• Spelets GRATISSPEL-symbol är SCATTER-symbolen. När 3–6 SCATTER-symboler landar samtidigt någonstans på spelplanen, aktiveras funktionen Ways Boost™ gratisspel.
  • När 2–6 SCATTER-symboler landar samtidigt någonstans på spelplanen under Ways Boost™ gratisspel, tilldelas extra gratisspel.
  • Det maximala antalet gratisspel du kan aktivera och återaktivera är 1 000.
  • Mer information om Ways Boost™ gratisspel hittar du här nedanför.

Alla vinstsätt

• I huvudspelet finns 4 096 vinstsätt och i funktionen Ways Boost™ gratisspel finns 14 400 vinstsätt.
  • Alla symbolkombinationer på angränsande hjul från vänster till höger, med början från hjulet längst till vänster, ger utdelning oavsett symbolens position på spelplanen.
  • SCATTER-symboler är ett undantag från dessa regler. Mer information om SCATTER-symbolen hittar du i respektive avsnitt nedan.

Ways Boost™ gratisspel

• När 3–6 SCATTER-symboler landar samtidigt någonstans på hjulen under huvudspelet, aktiveras funktionen Ways Boost™ gratisspel.
  • Ju fler SCATTER-symboler som aktiverar Ways Boost™ gratisspel, desto fler gratisspel vinner du:
  • SCATTER-symboler aktiverar 8 gratisspel
  • SCATTER-symboler aktiverar 15 gratisspel
  • SCATTER-symboler aktiverar 25 gratisspel
  • SCATTER-symboler aktiverar 100 gratisspel
  • Tryck på knappen KLICKA FÖR ATT STARTA för att påbörja funktionen när du aktiverat den.
  • När Ways Boost™ gratisspel startar expanderar spelplanen till ett rutnät i storleken 4-5-6-6-5-4.
  • Extra gratisspel kan aktiveras om minst två SCATTER-symboler stannar någonstans på hjulen under funktionen Ways Boost™ gratisspel:
  • SCATTER-symboler aktiverar 5 extra gratisspel
  • SCATTER-symboler aktiverar 8 extra gratisspel
  • SCATTER-symboler aktiverar 15 extra gratisspel
  • SCATTER-symboler aktiverar 25 extra gratisspel
  • SCATTER-symboler aktiverar 100 extra gratisspel
  • Det maximala antalet gratisspel du kan aktivera och återaktivera är 1 000.
  • När alla gratisspel färdigspelats summerar en resultattavla vinsten från dem.
  • Tryck på FORTSÄTT-knappen för att återvända till huvudspelet.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 95.96%.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-01-18