Captain Glum: Pirate Hunter

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 15 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna. Alla vinster räknas från vänster till höger, med början från hjulet längst till vänster. Symbolvinster betalas ut för alla vinnande vinstlinjekombinationer utan några luckor. Endast högsta vinsten betalas ut per aktiv vinstlinje.

Spelregler

CAPTAIN GLUM: PIRATE HUNTER är en videoslot med 5 hjul och 5 rader med anslutande vinstlinjer. Spelet har en SCATTER-symbol, en permanent WILD, kölvatten-WILD, 2 HIGH PAYING-symboler, 2 MEDIUM PAYING-symboler och 4 SUITS-symboler.

I grundspelet är den översta och nedersta raden låst, vilket betyder att grundspelet spelas på ett rutnät om 5 hjul och 3 rader.

På varje vanligt spinn flyttar en slumpmässig permanent WILD till en ny position på de mittersta tre hjulen. Den permanenta WILD-symbolen ersätter alla symboler förutom SCATTER.

Funktionen CAPTAIN'S DUE kan aktiveras slumpmässigt på vilket vanligt spinn som helst när en eller fler SCATTERS landar. En av spelets SCATTERS väljs ut slumpmässigt och den permanenta WILD-symbolen flyttar först horisontellt, därefter vertikalt till den utvalda SCATTER-positionen för att ersätta. När den permanenta WILD-symbolen flyttar sig, lämnar den kölvatten-WILD efter sig. Kölvatten-WILDS ersätter alla symboler förutom SCATTER. Spelet fortsätter som vanligt efter effekten.

SCATTERS kan landa på alla hjul förutom hjulet med den permanenta WILD-symbolen; 3 eller fler aktiverar 10 FREE SPINS. Det förekommer ingen permanent WILD under FREE SPINS. Det förekommer inga SCATTERS under FREE SPINS. FREE SPINS kan inte återaktiveras.

Till en början blockeras den nedersta och översta raden av skrovsegmenten på piratjägarens flaggskepp (nere) och ett piratflaggskepp (uppe) under FREE SPINS. Piratjägarens flaggskepp har en öppen kanonport under varje hjul (5 totalt), och piratflaggskeppet har samma ovanför varje hjul. Det kan ta mellan 1, 2 eller 3 FREE SPINS att ladda om kanonerna på ett flaggskepp. Laddade kanoner på flaggskepp trycks tillbaka in i kanonportarna från vänster till höger i början av varje FREE SPIN. Under det FREE SPIN där ett flaggskepps samtliga 5 kanoner är laddade, aktiveras BROADSIDE-funktionen och alla 5 kanoner avfyras samtidigt i riktning mot fiendens flaggskepp.

Under BROADSIDE färdas kanonkulor som avfyras av piratjägarens flaggskepp uppåt på hjulen; kanonkulor som avfyras av piratflaggskepp färdas nedåt. Piratjägarskeppet och piratskeppet är MEDIUM PAYING-symboler. Om piratjägarskeppets flygande kanonkulor träffar en MEDIUM PAYING-piratskeppssymbol på ett hjul så stannar kanonkulan, sänker det skeppet och omvandlar det till en kölvatten-WILD. Om piratskeppets kanonkulor träffar en MEDIUM PAYING-piratjägarskeppssymbol på ett hjul, stannar kanonkulan också, sänker det skeppet och omvandlar det till en kölvatten-WILD. Sänkningar av MEDIUM PAYING-skeppssymboler räknas också in i en ”Piratjägarlaget VS piratlaget”-tävling, där piratskepp som sänks av piratjägarens flaggskepp ökar poängen för piratjägarlaget och piratjägarskepp som sänks av piratflaggskeppet ökar poängen för piratlaget.

Om en kanonkula som avfyras under en BROADSIDE inte träffar en av motståndarlagets MEDIUM PAYING-skeppssymboler på hjulet, träffar den motsvarande skrovsegment på fiendens flaggskepp, vilket förstör skrovsegmentet och utökar hjulet i den riktningen med 1. Om skrovsegmentet redan är förstört sker ingen förändring av hjulen. Hjulen kan utökas av lyckade BROADSIDE-skott upp till 5 hjul och 5 rader.

Om piratjägarlaget har en högre poäng än piratlaget i slutet av FREE SPINS aktiveras TREASURE HUNT-funktionen. Spelaren kan välja en av 3 skattkistor för en slumpmässig multiplikator, som multiplicerar den totala Free Spins-vinsten. Multiplikatorn kan vara: X2, X3 och X10.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

RTP: 94.20%

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Hyperspinn- Om du trycker ner och håller in knappen SPACE så aktiveras läget Hyperspinn efter 1,5 sekund. Hjulen börjar spinna mycket snabbare men saktar ner om en funktion aktiveras.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Justera insatsen automatiskt- Minskar den totala insatsen automatiskt när du startar ett nytt spinn, om saldot är för lågt för att starta ett spinn på den aktuella insatsnivån.

Datum för senaste ändring: 2023-05-03