Monopoly Travel World Tour

WILD-SYMBOL

WILD-symbolen visas endast i grundspelet.

WILD-symbolen kan visas på alla hjul och ersätter alla andra symboler, förutom BONUS-symbolen.

BONUSSYMBOL

BONUS-symbolen är en scattersymbol och kan dyka upp på alla hjul.

Om du får 2 BONUS-symboler får du ett slumpmässigt KONTANT-pris, antingen 2x, 3x, 5x, 6x, 8x eller 10x den totala insatsen.

Om du får 3 eller fler BONUS-symboler aktiveras OMBORDSTIGNINGSFUNKTIONEN.

BONUS-symbolerna kan också visas i vissa funktioner.

Resultatet kommer då att vara annorlunda i enlighet med vad som anges för dessa funktioner.

OMBORDSTIGNINGSFUNKTION

Du måste välja en av följande BONUS-omgångar från skärmen för OMBORDSTIGNINGSFUNKTIONEN:

NEW YORK – ON THE MONEY

CANCÚN – MONTEZUMA

CAPE TOWN – RAGING RHINO

CHELTENHAM – RACE DAY

NEXT FLIGHT ANYWHERE

Med tiden kan BONUS-omgångar läggas till eller tas bort från ovanstående lista.

ON THE MONEY

ON THE MONEY-GRATISSNURR

När du väljer NEW YORK – ON THE MONEY

Följande antal gratissnurr enligt det som visas i tabellen ovan kan tilldelas.

BONUSSNURR

3 10

4 15

5 20

Det går inte att återaktivera gratissnurr under den här funktionen.

ON THE MONEY MR. MONOPOLY-BONUS

1. MONOPOLY-symbolen är en scattersymbol och kan dyka upp på alla hjul.

Om en eller flera MR. MONOPOLY-symboler visas på hjulen med en av KONTANT-symbolerna, samlar varje MR. MONOPOLY-symbol multiplikatorerna som visas på varje KONTANT-symbol. De multipliceras med insatsen och läggs sedan ihop, sedan delas alla vinstrader ut.

ON THE MONEY-KONTANTBONUS

KONTANT-symbolerna kan visas på alla hjul. De representeras av tre olika symboler.

Alla symboler ser olika ut, men alla fungerar som samma symbol.

Varje KONTANT-symbol tilldelas en multiplikator som endast kan utlösas av MR. MONOPOLY-symboler.

SYMBOLVÄRDEN

Blå KONTANTER 2x, 3x, 4x, 5x

Gröna KONTANTER 6x, 8x, 10x

Gula KONTANTER 15x, 20x

MONTEZUMA

MONTEZUMA-WILD-SYMBOL

MONTEZUMA-WILD-symbolen kan visas på valfritt hjul under MONTEZUMA-BONUSEN och ersätter alla symboler förutom BONUS-symbolen.

MONTEZUMA-BONUSHJUL

När du väljer CANCÚN – MONTEZUMA i OMBORDSTIGNINGSFUNKTIONEN snurrar MONTEZUMA-BONUSHJULET och tilldelar det ursprungliga antalet gratissnurr.

Hjulet återspeglar inte oddsen för att ett pris ska delas ut.

MONTEZUMA-GRATISSNURR

De ursprungliga värdena på gratissnurr som visas på MONTEZUMA-BONUSHJULET beror på antalet BONUS-symboler som aktiverade funktionen enligt nedanstående tabell.

BONUSSNURR

3 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20

4 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20

5 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20

Om du får 2 eller fler BONUS-symboler vid MONTEZUMA-BONUS får du en återaktiveringssnurr på MONTEZUMA-BONUSHJULET.

Vid återaktivering tilldelas 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15 eller 20 snurr oavsett antalet BONUS-symboler.

MONTEZUMA-MULTIPLIKATOR

I början av varje normal snurr snurrar mulitplikatorhjulet ovanför hjulen och visar en snurrmultiplikator. Detta tillämpas på alla vinster för den snurren.

De tillgängliga multiplikatorvärdena är 2x, 3x, 5x, 10x.

Hjulet återspeglar inte oddsen för att ett pris ska delas ut.

Multiplikatorvärdet vid återaktivering förblir detsamma för det tilldelade antalet extra gratissnurr. Multiplikatorhjulet snurrar inte.

RAGING RHINO

RAGING RHINO-GRATISSNURR

När du väljer CAPE TOWN – RAGING RHINO

Följande antal gratissnurr enligt det som visas i tabellen ovan kan tilldelas.

BONUSSNURR

3 8

4 15

5 20

Om du får 3, 4 eller 5 BONUS-symboler får du respektive 4, 8 eller 10 extra gratissnurr från funktionen.

RAGING RHINO-WILD-SYMBOL

RAGING RHINO-WILD-symbolen kan visas på hjul 2–5 under RAGING RHINE-BONUSEN och ersätter alla symboler förutom BONUS-symbolen.

Under RAGING RHINO-funktionen får varje WILD-symbol en multiplikator på 2x eller 3x. Multiplikatorn multiplicerar varje WILD-symbol som ingår i den vinstraden.

RACE DAY

RACE DAY-GRATISSNURR

När du väljer CHELTENHAM – RACE DAY

Du tilldelas ett belopp enligt nedanstående tabell som visas för att lägga insatser på kommande lopp.

BONUSSALDO

3 100x

4 115x

5 140x

Det går inte att återaktivera gratissnurr under den här funktionen.

INSATSER

Innan du börjar med gratissnurr väljer du hur du vill fördela insatsbeloppet på de 5 hästarna.

HÄST-WILD

HÄST-WILD-symbolen kan visas på valfritt hjul under RACE DAY-BONUSEN och ersätter alla symboler förutom BONUS-symbolen.

För varje HÄST-WILD kommer motsvarande häst att röra sig längs hästkapplöpningsbanan ovanför hjulen.

När en häst har vunnit loppet stoppas gratissnurr och vinsten för den hästen läggs till i dina gratissnurrvinster.

Fler än en häst kan vinna loppet. I det här fallet läggs flera kapplöpningsvinster till till din totala vinst.

JURIDISKA MEDDELANDEN

Den bästa strategin när du väljer en bonusrunda för 3, 4 och 5 scattersymboler är:

Bonus, bonus, bonus, Montezuma-bonus

Bonus, bonus, bonus, bonus, Raging Rhino-bonus

Bonus, bonus, bonus, bonus, bonus, Raging Rhino-bonus

Den förväntade avkastningen för detta spel är mellan 94.01% och 94.21%. Det här återspeglar den teoretiska avkastningen sett över många spel.

I enlighet med praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.

Chanserna att få ett visst resultat är alltid samma varje gång ett spel påbörjas.

Tekniskt fel gör alla vinster och spel ogiltiga.

Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är trade dress tillhörande Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. TM och © 2023 Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.

MONOPOLY-namnet och -logotypen, spelplanens karakteristiska design, de fyra hörnen, MR. MONOPOLY-namnet och -karaktären, varje element på spelplanen, kort samt spelpjäserna är varumärken som Hasbro innehar för fastighetshandelsspelet och spelutrustningen och används med tillstånd. © 1935, 2023 Hasbro. Med ensamrätt. Licensierad av Hasbro.

Datum för senaste ändring: 2023-12-07