Hugo Carts

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 15 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster delas ut för intilliggande symbolkombinationer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera linjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats som spelrundan som aktiverade funktionen – om inget annat anges. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

HUGO CARTS är en videoslot med 5 hjul och 1 024 vinstlinjer som standard, men symbol-MULTIPLIERS kan öka antalet linjer dynamiskt!

HUGOLINA landar på hjul 2, HUGO på hjul 3 och SCYLLA på hjul 4 under grundspelet. Ensamma karaktärer eller karaktärskombinationer aktiverar ett RE-SPIN. HUGOLINA lägger till 2–5 symbol-MULTIPLIERS med upp till x10, HUGO släpper 2–5 guldklimp-WILDS och SCYLLA kastar 5–9 MYSTERY-symboler. Den här funktionen kan inte återaktiveras.

3, 4 eller 5 SCATTER-symboler ger 7, 9 respektive 11 FREE SPINS. DON CROCO kan dyka upp slumpmässigt under vilket spinn som helst i grundspelet och kasta 2 dynamit-SCATTERS på hjulen!

En karaktär väljs slumpmässigt ut i början av FREE SPINS för att spela ut den associerade funktionen på varje FREE SPIN. Återaktivera genom att landa 3 eller fler SCATTERS; en till karaktär väljs slumpmässigt ut till dess alla 3 har valts. Därefter går det inte att återaktivera mer.

Du väljer din insats med de fem insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Det finns 1024 fasta vinstvägar. Vinster ges från vänster till höger för efterföljande vinstkombinationer. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa)

RTP:96.23%

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Datum för senaste ändring: 2021-08-24