Vikings Unleashed Megaways

INTRODUKTION

Vikings Unleashed är en 6-hjulsport med MEGAWAYS ™. Strike berömmelse och förmögenhet i detta nordiska äventyrsspel med upp till 117 649 sätt att vinna, cascading symboler och en obegränsad Win Multiplicator under Free Spins, vilket ökar efter varje seger. Se upp för hammersymbolen, kommer alla att visa samma slumpmässiga symbol för ännu fler sätt att hitta din förmögenhet!

Steg 1: Komma igång

• Tryck på TOTAL BET-knappen för att öka eller minska mängden av din TOTAL BET. Välj från listan över tillgängliga insatser från alternativen Total satsning (beroende på operatörskonfiguration och valutaekvivalent).
  • Tryck på 'SPIN' för att starta ditt spel.
  • Det finns en Autoplay-funktion i spelet som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta detta under dina autospinn, tryck på Stop Autoplay-knappen.

Steg 2: Hur man spelar

• Tryck på 'SPIN' för att starta spelet.
  • Hjulen kommer att snurra och slutligen sluta slumpmässigt.
  • Om kombinationen av symboler som visas på rullarna bildar en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler (från vänster vänstra hjul) på någon av MEGAWAYS ™, vinner du. Alla vinster du har kommer att markeras och orsaka en explosion och fler symboler kommer att kaskad in.
  • Vinster krediteras ditt kontosaldo.

Cascading Symbols

• Alla vinnande symboler kommer att orsaka en kedjereaktion.
  • De vinnande symbolerna kommer att tas bort från rullarna och ersättas med nya symboler som kommer ovanför rullarna.
  • Det finns symbolpositioner ovanför rullarna 2, 3, 4 och 5. De hjälper till att vinna vinster och är de enda positionerna som kan avslöja Wild Symbols. Dessa kommer att ersättas från höger sida.
  • Cascader fortsätter tills inga mer vinnande symboler genereras.

MEGAWAYS ™

• Varje rulle kan visa upp till 7 symboler i sikte.
  • Varje tur kan ha upp till 117 649 sätt att vinna.
  • En vinst matchar konsekutiva symboler, oavsett höjd, från vänster till höger från vänster mest rulle.
  • Alla vinnande kombinationer läggs till ihop.
  • Utbetalningar multipliceras med insats.
  • MEGAWAYS ™ under licens från Big Time Gaming.

Wild Symbol

• Wild Symbol kan bara visas i positionerna ovanför rullarna 2, 3, 4 och 5.
  • Vild symbolet kan användas för att hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler, med undantag för scattersymboler.
  • Endast den högsta vinsten betalas per vinnande kombination.

Hammer Symbol

• Hammer-symbolen kan visas i vilken position som helst.
  • Alla Hammer Symboler i sikte kommer att avslöja samma slumpmässiga symbol.
  • Hammer-symbolen kan inte avslöja scatter-symboler.

Sprida ut

• Scatter-symbolen kan visas i någon av rullarna, men inte i positionerna ovanför rullarna 2, 3, 4 och 5.
  • 4 Scatter-symboler i utmärkelsen 12 Free Spins. Varje extra Scatter-symbol lägger till ytterligare 5 gratis spinn.
  • Scatter-vinster delas ut förutom att vinna vinster.

Gratis Spins

• Under Free Spins finns en obegränsad Win Multiplicator aktiv som börjar vid 1 och ökas med 1 efter varje Cascade.
  • Under Free Spins kan positionerna ovanför rullarna 2, 3, 4 och 5 avslöja Free Spins Scatters och kommer att tilldela extra Free Spins.
  • 3 Free Spins Scatters = 5 extra gratis spins.
  • 4 Free Spins Scatters = 10 extra Free Spins.
  • Insatsen som användes för att utlösa Free Spins kommer att användas för Free Spins-varaktigheten.
  • I slutet av Free Spins kommer de totala vinsterna för spinsen att visas. Eventuella vinster krediteras spelarens konto och vanlig spelning återupptas.

Spela

• Innan fri spins startar spelaren kan välja att spela upp antalet spins som de börjar med och / eller startmultiplikatorn.
  • 'Press to Gamble' på endera paj för att rotera motsvarande hjul.
  • Ett vinnande resultat av cirkeln kommer att uppdatera båda spelkakorna för nästa spelning.
  • Varje förlorad spelning kommer att returnera spelaren tillbaka till basspelet.
  • Spelet kommer att begränsas till 27 spinn och en x10 multiplikator.

Free Spins släpps ut Big Bet (beroende på operatörskonfiguration)

• Tryck på Free Spins Unleashed-knappen för att se stora insatsalternativ.
  • Välj mellan en av fyra tillgängliga stora insatsalternativ på 25x, 50x, 75x och 100x satsning.
  • Vid valet tas spelaren rakt in i Gamble-skärmen (samma som om bonusen utlöstes naturligt).

Autospela

• Det finns en Autoplay-funktion i spelet som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja 'AUTOPLAY' kan du välja att placera upp till 100 satsningar automatiskt, en efter en.
  • Välj din insats som vanligt och tryck sedan på "AUTOPLAY" knappen för att välja antal "Autoplay" -spel du vill spela.
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som är villigt att förlora för autoplay-sessionen) och tryck sedan på PLAY för att starta dina autoplays (andra alternativ är tillgängliga).
  • Auto Play stängs av om du kommer in i någon bonusrunda, inklusive Free Spins, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv krukgott delas ut (om tillämpligt).
  • Du kan stoppa Auto Play från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på "STOPP" -knappen.

Utbetalningsinformation och spelregler

• Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250.000 eller 50.000xBet - vilket som uppnåtts först (eller motsvarande valuta. Andra operatörsgränser kan gälla).
  • MALFUNCTION VOIDS ALLA SPELAR OCH BETALAR.

Återgå till spelare

Detta spel har en teoretisk återgång till spelare från 95,5%.

Datum för senaste ändring: 2019-03-26