Dublin Up Doublemax

Välkommen till Dublin Up Doublemax slot med kaskad-hjul, hjul-bonus och Free Spins med gamble.

Om spelet

Dublin Up är en videoslot med 5 hjul och tre rader med 25 vinstlinjer. Spelet ger utdelning när tre eller fler identiska symboler, med start från hjulet längst till vänster, landar på en vinstlinje. Spelet har 4 högt betalande symboler bestående av välkända irländska symboler och 4 lågt betalande symboler som består av klädda kortsymboler. Det finns en Wild-symbol som visas i både huvudspelet och i Free Spins som ersätter alla vanliga symboler. Det finns också en bonussymbol som ger Free Spins om 3 eller fler visas under huvudspelet.

Pop and Drop-kaskadfunktion

Dublin Up innehåller kaskadvinster. Vinnande symboler tas bort från hjulen och de tomrum som skapas fylls med nya symboler ovanifrån. Under varje kaskad kommer en eller fler Wilds att läggas till de lediga positionerna innan symbolerna över faller ner.

Multiplikatorer

För varje kaskad dubblas en totalmultiplikator. Multiplikatorn återställs till x1 efter ett förlorande snurr eller kaskad i huvudspelet. Under Free Spins återställs inte multiplikatorn förrän i slutet av Free Spins-funktionen.

Funktionen Magisk Älva

Hjulbonusen Magisk Älva aktiveras helt slumpmässigt och följs av ett hjulsnurr i huvudspelet. Älvan kommer till liv och kastar trollformler för att ta bort symboler från hjulen. Detta startar en kaskad som kommer att ge en vinst.

Free Spins Bonus

När 3 bonussymboler visas i huvudspelet kommer 7 Free Spins att tilldelas. 4 bonussymboler som visas ger 10 Free Spins. Visas 5 bonussymboler kommer 13 Free Spins att tilldelas. Multiplikatorn fortsätter att byggas på under Free Spins Bonus och återställs inte förrän alla Free Spins är använda. Free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret. Det är inte möjligt att återaktivera Free Spins.

Free Spins Gamble

Free Spins Gamble aktiveras av 3 eller 4 Scatters som visas efter ett snurr eller en kaskad under huvudspelet. Spelaren ges möjlighet att samla in aktuellt antal Free Spins eller gambla för fler i en "allt eller inget" gamble. Ett val att gambla resulterar i att en pekare snurrar. Den kan peka på grön eller röd. Grön ger vinst och tar spelaren till nästa nivå av Free Spins. Röd är förlust och avslutar spelomgången utan några Free Spins. Maximalt 2 gambles kan spelas när 3 scatters visas. Maximalt 1 gamble kan spelas när 4 scatters visas. Gamble avslutas när topp-nivån nåtts, när spelaren samlar in eller när det blir förlust.

Lucky Bet

Det finns en möjlighet för spelare att öka sin insats med 25% för att öka chansen att få Free Spins.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns vinstvärden för alla symboler med tre i rad, fyra i rad, samt fem och sex i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Ovan inkluderar inte bonussymboler vilka inte behöver vara på en vinstlinje för att ge en vinst.
  • Efter att bonusrundan är avslutad, läggs alla vinster till vinsterna från spelet som aktiverade bonusen.
  • Det kan finnas avvikelser mellan summan av de individuella vinsterna i insamlingsbara free spins från vad som visas som totalvinst i slutet. Den totala vinsten visas på skärmen i slutet av rundan.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att expandera eller minimera spelmenyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.
  • Spelinställningar – Ändra spelhastighet, ljud på/av och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.

SPELPANEL

• Aktiva linjer – Visar antal linjer.
  • Insats - Visar en meny där aktuell insats kan ändras
  • Insats - Visar nuvarande insats.
  • Snurrknapp - Satsar och snurrar hjulen.
  • Autospel (om tillgängligt) – Spelare kan spela utan att behöva klicka på knappen inför varje snurr. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Spelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session. Klickar du på Autospel-knappen igen, avslutas Autospel.
  • Vinst - Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Inställningar – Visar spelinställningar
  • Lucky Bet - Aktiverar/deaktiverar Lucky Bet.
  • Bonusköp - Öppnar bonusköp meny

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 95.5%

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 10/05/2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-07-20