Perfect Peacock Coin Combo

VINSTTABELL

• Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination.
  • REEL WAYS™-utbetalningar måste ske på intilliggande hjul med det hjul längst till vänster först.
  • Alla vinster på flera rader läggs ihop.
  • I grundspelet går det att vinna på 243 sätt.
  • Vinster betalas ut per symbol. Alla vinster ges i form av krediter.

WILDS

• Påfågelsymbolen är en Wild och ersätter alla symboler förutom elementmyntsymbolerna. Symbolen kan visas i grundspelet på hjul 3, 4, och 5.
  • I grundspelet är wilds ihållande och flyttar upp 1 hjulposition på efterföljande snurr.
  • Om en wild landar på ett elementmynt i slutet av ett snurr blir den positionen både en wild och ett elementmynt.
  • Under gratissnurr visas Wild-symbolen på hjul 2, 3, 4 och 5, men är inte ihållande.

ELEMENTMYNT

• Varje ELEMENTMYNT som visas under grundspelet flyger in i kärlet med motsvarande färg.
    Varje ELEMENTMYNT kan aktivera motsvarande kärl.
  • Mer än ett kärl kan aktiveras med ett snurr.
  • Om kärlet/kärlen aktiveras startar motsvarande funktion.
  • Insamlingen av ELEMENTMYNT över tid i de RÖDA, GRÖNA och BLÅ kärlen har ingen effekt på aktiveringen av JACKPOTTFUNKTIONEN eller GRATISSNURRFUNKTIONEN.

JACKPOTTFUNKTION

• Alla röda ELEMENTMYNT som landar i det RÖDA kärlet kan aktivera JACKPOTTFUNKTIONEN.
  • 15 mynt presenteras och mynten visas genom att du klickar på dem. Mynt visar FU BABY™-symboler eller UPPGRADERINGSSYMBOLEN. När 3 likadana FU BABY™-symboler har visats tilldelas den motsvarande JACKPOTTEN.
  • Om 3 UPPGRADERINGSSYMBOLER visas innan en JACKPOTT delas ut överförs den vunna JACKPOTTEN till nästa nivå. Om Grand tilldelas kommer den att tilldelas två gånger. Funktionen avslutas när spelaren tilldelas en JACKPOTT.

INSAMLINGSKÄRL

TILLDELADE FUNKTIONER

GRATISSNURR

WILD-SYMBOLER PER SNURR

JACKPOTTFUNKTION

-

-

MIGHTY-FUNKTION

6

3–6

MEGA-FUNKTION

6

5–8

SUPER-FUNKTION

6

7–12

ULTRA-FUNKTION+JACKPOTTFUNKTION

6

3–6

SUPREME-FUNKTION+JACKPOTTFUNKTION

6

5–8

ULTIMATE-FUNKTION+JACKPOTTFUNKTION

6

7–12

GRATISSNURR

• Endast röda mynt är tillgängliga under gratissnurr.
  • During free spins, if red coin lands on the screen, it will award 1-2 free spins or a credit prize.
  • Under gratissnurr går det att vinna på 243 sätt.
  • Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination.
  • REEL WAYS™-utbetalningar måste ske på intilliggande hjul med det hjul längst till vänster först.
  • Alla vinster på flera rader läggs ihop.
  • Vinster betalas ut per symbol. Alla vinster ges i form av krediter.
  • Alla REEL WAYS™-vinster multipliceras av insatsmultiplikatorn.
  • En alternativ uppsättning hjul används under gratissnurr.

TILLDELADE FUNKTIONER

ANTAL PLACERADE WILDS

MIGHTY-FUNKTIONellerULTRA-FUNKTION

3–6

MEGA-FUNKTIONellerSUPREME-FUNKTION

5–8

SUPER-FUNKTIONellerULTIMATE-FUNKTION

7–12

RÖTT MYSTISKT KUVERT-BONUS

• Under grundspelet kan Rött mystiskt kuvert-bonusen utlösas slumpmässigt.
    Då ser du ett kontantpris ovanpå det röda kuvertet.
    Vinsten från denna bonus är baserat på det aktuella värdet på insatsen.
    När priset har delats ut fortsätter spelet som vanligt.

SPELREGLER

• Endast den högsta vinsten betalas ut per vinnande kombination.
  • Chanserna att få ett visst resultat är alltid desamma varje gång ett spel påbörjas.
  • Tekniskt fel gör alla vinster och spel ogiltiga.

TURBOLÄGE

• Knappen för turboläge visas längst ned till höger på hjulen med alternativen ”ON” (på) och ”OFF” (av).
  • Aktivera turboläge genom att klicka på ON om du vill öka hastigheten för varje snurr. Det kan stängas av genom att klicka på OFF när som helst under spelet.
  • Aktivering av turboläge påverkar inte resultaten av snurren.
  • När JACKPOTTFUNKTIONEN eller GRATISSNURR är aktivt avaktiveras turboläget automatiskt.

JURIDISKA MEDDELANDEN

• Den förväntade utdelningen för det här spelet är 94.01%. Det här återspeglar den teoretiska utdelningen, sett över många spel.
  • I enlighet med praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.
  • Tekniskt fel gör alla vinster och spel ogiltiga.
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.HasJackpot }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Winnings }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.NoJackpot }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Skills }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.NoInfluence }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Unfinished }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.UnfinishedExample }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Resuming }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Stored }}
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.Timeout }}
  • Alla vinstkombinationer för ett enda spel är begränsade och kan inte överskrida . Det är inte alltid möjligt att nå denna gräns i ett enda spel utifrån alla insatskombinationer.
  • {{ RS.Translations.Paytable.Disclaimer.MaxBet }}
  • Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är trade dress tillhörande Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. TM and © 2021, 2023 Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.
  • En stabil internetanslutning krävs.
  • Om anslutningen bryts startar du om spelet för att slutföra eventuella utestående transaktioner.

Datum för senaste ändring: 2023-11-06