Mega Fire Blaze: Piggies and the Bank

Spelautomat med 5 hjul, 50 vinstlinjer

• Mega Fire Blaze: Piggies and the Bank™ går ut på att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

• Startskärmen visar spelets funktioner.
  • Tryck på på startskärmen för att gå till huvudspelet. Du kan också trycka på VISA INTE NÄSTA GÅNG för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.
  • Tryck på SATSA-knappen för att öppna insatsinställningarna.
  • Välj din totalinsats i rullgardinsmenyn och tryck på Bekräfta.
  • Genom att trycka på knappen TURBO i alternativpanelen sätter du på eller stänger av turboläget, och då även vissa vinstanimationer och -ljud, vilket får hjulen att snurra snabbare eller långsammare.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Under hjulsnurren ändras SNURRA-knappen till . Tryck på för att avsluta snurranimationen och visa snurresultatet direkt.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Vinster beräknas enligt vinsttabellen. Vinster multipliceras med radinsatsen. Radinsatsen är totalinsatsen delad med 50.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, håll ner snurra-knappen, välj antalet snurrar som ska spelas automatiskt i rullgardinsmenyn och tryck sedan på Starta.
  • Det går även att ställa in autospel på TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills någon av funktionerna Guldwild Omsnurr, Gratisspel eller Mega Fire Blaze™ aktiveras, eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPPA AUTOSPEL.

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på INFO-knappen.
  • Rulla upp eller ner eller svep över skärmen för att kolla igenom vinsttabellen.
  • För att stänga referenssidorna och återvända till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Vinstrader:

• Spelet spelas med ett fast antal, 50, aktiva vinstrader. Totalinsats per spelrunda = radinsats × 50.
  • Vinstrader representeras av de rader som visar sig ovanför hjulen vilket illustreras i vinsttabellen.
  • Vinstkombinationer måste börja från hjulet längst till vänster, och samma symbol måste befinna sig på varandra efterföljande hjul på samma vinstrad.
  • Det finns en skillnad mellan radinsatsen och totalinsatsen. Radinsatsen visar hur mycket som satsas på en enskild vinstrad. Totalinsatsen visar hur mycket som satsas totalt under ett snurr. Vinster som visas i vinsttabellen multipliceras med radinsatsen, förutom scatter som ger utdelning enligt totalinsatsen.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Spelets WILD-symbol är spargrisen.
  • WILD-symbolen ersätter alla symboler förutom SCATTER och mynt-symbolerna.

Specialwild-symbol:

• Spelets SPECIALWILD-symbol är den gyllene spargrisen.
  • En hel stapel med SPECIALWILD-symboler kan aktivera funktionen Guldwild Omsnurr.

Scattersymbol:

• Spelets SCATTER-symbol är banksymbolen.
  • Under huvudspelet dyker SCATTER-symbolen upp på alla hjul. Under Gratisspel dyker alla SCATTER-symbolen upp på alla hjul.
  • När minst 3 SCATTER-symboler syns någonstans på hjulen i huvudspelet aktiveras Gratisspel.

Guldwild Omsnurr:

• När en hel stapel med SPECIALWILD-symboler stannar någonstans på hjulen aktiveras funktionen Guldwild Omsnurr.
  • Under Guldwild Omsnurr förflyttar sig den staplade SPECIALWILD-symbolen 1 position till vänster för varje snurr fram till att den lämnar spelplanen.
  • Stanna ytterligare en helt staplad SPECIALWILD-symbol på hjulen under Guldwild Omsnurr för att återaktivera funktionen.
  • Under Guldwild Omsnurr omvandlas alla kontanta mynt-symboler som stannar på hjulen till WILD-symbolen.
  • En hel stapel med mynt omvandlas till en stapel med SPECIALWILD-symboler och återaktiverar Guldwild Omsnurr.
  • Guldwild Omsnurr-funktionen avslutas när en snurr inte innehåller några staplade SPECIALWILD-symboler på hjulen.
  • Observera: Enskilda vanliga WILD-symboler låses inte fast på hjulen.

Gratisspel:

• När minst 3 SCATTER-symboler syns någonstans på hjulen aktiveras 8 Gratisspel.
  • Under Gratisspel expanderar alla SPECIALWILD-symboler som stannar på hjulen för att täcka hela hjulet och aktiverar Guldwild Omsnurr.
  • Om man stannar ytterligare minst 3 SCATTER-symboler under Gratisspel återaktiveras funktionen.

Mega Fire Blaze™ Funktion:

• När minst 6 mynt-symboler stannar samtidigt någonstans på hjulen aktiveras Mega Fire Blaze™-funktionen.
  • Alla mynt-symboler som stannar under den snurr som aktiverade funktionen, eller som stannar under omsnurren, visar antingen ett kontantpris, en nyckel eller en Stjärna.
  • Eventuella mynt-symboler som aktiverade funktionen och priserna som visades på dem hålls fast på respektive position under funktionens gång.
  • 3 omsnurr tilldelas. Varje upplåst symbolposition snurrar självständigt.
  • Om det finns en eller flera nya mynt-symboler efter en omsnurr, hålls dessa och antalet återstående omsnurr återställs till 3.
  • Varje extra rad låses upp genom att samla ihop 2 mynt-symboler som pryds av en nyckel.
  • Värdena för alla mynt-symboler som hålls fast på den 7:e raden multipliceras med 2, förutom Stjärnmynt.
  • Värdena för alla mynt-symboler som hålls fast på den 8:e raden multipliceras med 5, förutom Stjärnmynt.
  • Alla låsta mynt-symboler på den 9:e raden omvandlas till Stjärnmynt.
  • Alla priser betalas ut efter att alla omsnurr fullbordats.

Fire Blaze-Priser:

• Det går att vinna fyra olika typer av priser: GRAND, MAJOR, MINOR och MINI.
  • De Stjärnmynt som hålls omvandlas för att ge någon av priserna GRAND, MAJOR, MINOR eller MINI. De här priserna kan vinnas flera gånger under varje Mega Fire Blaze™-funktion.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 95.38%.
  • RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 2000000000 simulerade spelrundor.

Vid tappad anslutning:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-08-03