Arctic Sorcerer Gigablox

Välkommen till videospelautomaten Arctic Sorcerer Gigablox™ med 50 vinstlinjer. Den har 6 hjul, 5 rader och följande funktioner:

• Gigablox™
  • Arktisk Explosion
  • Free Spins-Funktion

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.
  • Spin-knappen – Lägger en insats och snurrar sedan hjulen.
  • Meny-knappen – Öppnar ett fönster där spelaren kan se informationssidor; gå till lobby; ändra insats; konfigurera autospel (om tillgängligt) och ändra spelinställningar. Informationssidorna är standard.
  • Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.
  • Totalinsatsmätare – Visar den totalinsats som har satsats.
  • WILD-insamlingsräknare - Visar antalet insamlade WILD-symboler
  • Info-knappen – Visar informationssidor.
  • Återgå till spelet-knappen – Gå tillbaka till grundspelet.
  • Hemknappen – Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.
  • Autospel-knappen (om tillgängligt) – Öppnar konfigurationsfönstret för autospel där spelaren kan välja önskat antal autospel och starta autospel.
  • Stoppa autospel-knappen (om tillgängligt) – Stoppar autospel. Antal återstående autospel visas över knappen.
  • Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.
  • Knapp för spelinställningar – Öppna konfigurationsfönstret för spelinställningar, där spelaren kan justera följande: slå på eller stänga av ljud; slå på eller stänga av bakgrundsmusik; aktivera eller inaktivera helskärmsläge (om tillgängligt); aktivera eller inaktivera vänsterhandsläge (om tillgängligt).
  • Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.
  • Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

REGLER

WILD

• WILD-symboler dyker upp under grundspelet och free spins-funktionen.
  • x2WILD-symboler dyker endast upp under free spins-funktionen.
  • WILD- och x2WILD-symboler dyker upp på alla hjul utom på hjul 1.
  • WILD- och x2WILD-symboler ersätter alla symboler utom SCATTER.
  • x2WILD-symbolen dubblar alla vinster när de ingår i en vinstkombination.

SCATTER

• När 5 eller fler SCATTER-symboler om dyker upp någonstans på spelplanen aktiveras free spins-funktionen.

GIGABLOX

• Gigablox är extra stora symboler på hjulen som fungerar som individuella symboler i en 2x2- till 5x5-formation.
  • Alla symboler kan landa som ett Gigablox.
  • Gigablox landar under varje snurr.

ARKTISK EXPLOSION

• En arktisk explosion kan inträffa i grundspelet och under free spins-funktionen.
  • En eller flera hemliga Gigablox-symboler kommer att landa på hjulen.
  • När de hemliga Gigablox-symbolerna har landat kommer trollkarlen att förvandla dem till en av följande symboler: isbjörn, varg, ädelsten i guld, blå ädelsten, lila ädelsten, SCATTER, WILD.
  • En arktisk explosion sker innan vinster och funktionsaktiverare utvärderas.

FREE SPINS-FUNKTION

• När 5 eller fler SCATTER-symboler om 1x1 dyker upp någonstans på spelplanen aktiveras free spins-funktionen.
  • När en SCATTER dyker upp i form av ett Gigablox från den arktiska explosionen kommer detta Gigablox att splittras till SCATTER-symboler om 1x1. Det sker endast när free spins-funktionen aktiveras.
  • Varje SCATTER-symbol om 1x1 ger antingen 1, 2 eller 3 free spins när den aktiverar free spins-funktionen.
  • När en WILD dyker upp i form av ett Gigablox från den arktiska explosionen kommer trollkarlen att splittra detta Gigablox till WILD- och x2WILD-symboler om 1x1.
  • Alla WILD- och x2WILD-symboler om 1x1 på skärmen samlas in efter att vinsterna har bearbetats.
  • WILD-insamlingsräknaren ökas med 1 för varje WILD-symbol om 1x1 och med 2 för varje x2WILD-symbol om 1x1 som samlas in.
  • WILD-insamlingsräknaren nollställs i början av free spins-funktionen.
  • Ytterligare 2 free spins ges när WILD-insamlingsräknaren når 5, 10, 15 och 20.
  • Maximalt kan 8 extra free spins ges under free spins-funktionen.

SPELREGLER

• Spelaren väljer storlek på totalinsats för att spela 50 vinstlinjer.
  • Basinsatsen motsvarar den totala insatsen delat med 50.
  • Utbetalningar sker enligt vinstplanen.
  • Vinster sker endast på valda vinstlinjer, förutom SCATTER som ger vinst överallt.
  • Alla vinster utgår från hjulet längst till vänster och ger vinst från vänster till höger vid hjul i följd, förutom SCATTER som alltid ger vinst.
  • Vinster på valda linjer multipliceras med grundinsatsen.
  • Endast högsta vinsten betalas ut på varje aktiv linje.
  • SCATTER-vinster multipliceras med den totala insatsen.
  • Samanfallande vinster på olika vinstlinjer läggs ihop.
  • Tekniska fel annullerar alla spel och vinster.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%

YTTERLIGARE INFORMATION

• Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.
  • Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

SLUMPEN

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-10-07