Money Maker

SPELREGLER

-Den har sidan innehåller information om hur du spelar detta spel.

- Vi rekommenderar att du laser alla avsnitt på sidan.

Inledning

- Det här är ett spel för en spelare - hur andra spelare spelar påverkar inte ditt spel. Ett spel startar när du genomför en satsning och avslutas när du lämnar appen/sidan.

Att spela

- Totalinsatsen per runda bestämmer du med hjälp av 'Myntvärde '-knappen.

-Lägsta insats per spelrunda är kr 3,00.

-Högsta insats per spelrunda är kr 2 000,00.

-Ett klick på "start"-knappen startar en spelrunda.

-Spelrundorna sker helt oberoende av varandra.

-Alla spelresultat är suveräna och slumpmässigt genererade.

-När du startar en spelrunda dras insatsen från ditt spelsaldo, alltså det belopp du valde att ladda spelet med.

-En eventuell vinst visas på spelskärmen efter avslutad spelrunda.

Vinstlinjer

- Money Maker har tre hjul och en vinstlinje.

- Under "vinstplan och information" kan du se vinstlinjemas olika mönster.

Autostart

- Klickar du på "auto" och aktiverar autostart så kommer snurren att utföras automatiskt efter varandra.

- Så länge autostartfunktionen är aktiv är den knappen grön. Ytterligare ett klick på knappen stänger av funktionen.

- Autostart avslutas automatiskt om totalinsatsen överskrider ditt spelsaldo.

- Autostart avslutas automatiskt när en feature triggas.

- Autostart fortsätter efter att vinstutbetalningen från Retake- eller Ring-Up-re-spins genomförts.

Vinster

- Vinstkombinationer och vinstutbetalningar följer vinstplanen.

- Endast högsta vinsten per aktiv linje och scatterkombination ges.

- Du vinner genom att spela fram en kombination av siffror på vinstlinjen. Vinsten är sifferkombinationen baserat på myntvärdet.

- I standardspel visas alltid värdet av ett mynt.

- Värdet av ett mynt är kr 1,00. Totalinsatsen är lika med myntvärdet multiplicerat med 10.

- Vinstbeloppet utgörs av hela sifferkombinationen på vinstlinjen multiplicerat med värdet av ett mynt.

- Vinstbeloppet visas alltid på skärmen.

Bonussymboler

- Spelets vinstsymboler utgörs av siffror.

- Bonushjulsymboler och tomma hjul ger ingen vinst.

- Spelar du fram tre bonushjulsymboler på vinstlinjen så triggas Cash Out-featuren med bonushjulet.

Återbetalningskvot (RTP - Return to Player)

- Den teoretiska återbetalningskvoten RTP (Return to Player) för detta spel är 95,00 %.

- Den teoretiska återbetalningskvoten (RTP) beräknas enligt: total vinst / totala insatser, över en stor volym spelrundor, och speglar ett spels vinståterbetalning som en procentsats av alla gjorda satsningar. Den faktiska återbetalningskvoten kan avvika starkt åt båda hållen p.g.a. statistisk varians, framförallt vid få spelade spelrundor.

Avbrott i uppkopplingen

- Vid förlorad uppkoppling till nätet kommer spelet att automatiskt avsluta aktuell spelrunda efter 2 timmars frånvaro från spelet.

- Om du återansluter till spelet innan dess så kommer du att kunna fortsätta med aktuell spelrunda.

- Detta inkluderar alla inställningar, såsom insats och antal aktiva linjer.

- Om spelrundan består av flera snurr (t.ex. vid en frispeisfeature) så kommer spelet att fastställa din vinst baserat på spelets teoretiska vinstutdelning.

Tekniskt fel gör alla satsningar och spel ogiltiga.

SPELFEATURES

Re-spin-features

-Det finns tvä olika re-spin-features i standardspelet - Retake-re-spin och Ring Up-re-spin.

- Endast hjul utan nummer kommer att snurra i re-spin-featuren.

- Den slutgiltiga sifferkombinationen utgör ditt vinstbelopp.

- Cash Out-bonushjulet triggas inte i en Retake-re-spin- eller Ring Up-re-spin-feature.

Retake-re-spin

- Kan triggas i ett icke vinstgivande snurr med '0' eller '00' på hjulen samt ett tomt hjul.

- Om du spelar fram ''0" eller "00' i ditt första re-spin så får du ett andra re-spin.

- Du kan få upp till två re-spins.

- Den slutgiltiga sifferkombinationen utgör ditt vinstbelopp.

Ring Up-re-spin

- Re-spins kan triggas slumpmässigt i ett vinstsnurr der minst ett hjul saknar vinstsymbol.

- Du kan få ett slumpmässigt andra re-spin endast om det förekommer minst ett tomt hjul efter ditt första re-spin.

- Du kan få upp till två re-spins.

- Den slutgiltiga sifferkombinationen utgör ditt vinstbelopp.

Cash Out-bonushjulet

-Du får ett frispel på Cash Out-bonushjulet, där det finns multiplikatorer som multiplicerar din totalinsats.

-Stannar hjulet på en multiplikator betalas vinsten ut direkt och bonusspelet avslutas.

-Det yttre hjulet, med de lägre vinsterna, snurrar automatiskt.

-Stannar hjulmarkören på pilen så får du ett extra frispel och får snurra på nästa Cash Out-hjulnivå.

-Du kan få maximalt tre snurr på Cash Out-bonushjulet.

-På det tredje, och sista, Cash Out-hjulet kan man inte få något extrasnurr.

-Når du det innersta Cash Out-bonushjulet är du garanterad en storvinst.

-Multiplikatorvärdena är:

- x4, x5, x6, x7, x8, x9 och x10 på yttersta hjulet.

- x15, x20, x30, x40, x25, x35 och x50 på mellersta hjulet.

- x60, x100, x250 och x1 000 på innersta hjulet.

Gambling

- Med aktuell insats kan maximalt kr 5 000,00 satsas vid gambling.

- Vid större vinster eller när autostartfunktionen är aktiverad så är gambling inte möjligt.

- Featurevinstema från Retake- och Ring Up-re-spins betalas ut direkt och kan inte satsas 1 gamblingspel.

- Den slutliga vinsten från Cash Out-bonushjulet betalas ut direkt och kan inte satsas i gamblingspel.

Vinstplan och information

-Vinstplanen visar spelets symboler, vinstkombinationer och vinstbelopp

- Vinstplanen visar vinsterna för aktuell insats och antal linjer.

- Den består av flera sidor och du använder pilknapparna för att navigera bland dem.

Repris

- Via reprisfunktionen kan du se dina tidigare spelrundor igen.

- För en översikt av reglagen i reprisfunktionen, se listan för användargränssnittet ovan.

Hjälp

- Via denna knapp kommer du till hjälpavsnittet.

Avsluta spelet

- Du kan avsluta spelet efter en avslutad spelrunda.

VERSIONER

Spelcertifikat

- Spelcertifikat,version: 1 192 0 (1.0.1)

Spelserver

- Spelserverteknologi: novoSDK

- Spelservertillverkare, version: 1.10.54.0

- Spelserverstruktur, version: 1.192.0

-Spelmatematik, version: 1.0 .1

Spelklient

-Spelklientstruktur: novoSDK

- Spelklientteknologi HTML5 Desktop

Datum för senaste ändring: 2023-05-23