Divine Riches Helios

Om detta spel

 Välkommen till Divine Riches Helios.
 Detta är ett videoslotspel med 5 hjul och 4 rader.
 Det här spelet har 30 rader.
 Den har en flammande bonus, gratissnurr med Hand of Helios-funktionen och Both Ways-betalning på Helios-symboler.

Allmän

 Vinst på en rad betalar sig om samma symbol dyker upp i följd på intilliggande hjul, från positionen längst till vänster till positionen längst till höger enligt VINSTTABELLEN.
 Helios-symboler i en vinnande kombination på intilliggande hjul betalar från vänster till höger, börjar med hjulet längst till vänster och höger till vänster, börjar med hjulet längst till höger.
 Endast den högsta vinsten per rad från båda sätten betalas ut.
 Samtidiga vinster på olika linjer läggs till.
 Ersättning av vilda symboler ger den högsta möjliga vinstkombinationen på en rad enligt VATNINGSTABELL.
 Wild-symboler ersätter alla symboler utom Free Spins-symboler.

Blixtsnabb bonusutlösare

 Vissa symboler på hjulen i basspelet har en bonustoken kopplad till dem.
 Varje gång en bonustoken landar finns det en chans att utlösa funktionen Blazing Bonus.
 Det grafiska samlingsområdet i spelet är enbart för visuell underhållning och påverkar som sådan inte chansen att tilldela funktionen Blazing Bonus.
 Blazing Bonus-funktionen kan inte utlösas vid ett snurr som utlöser Free Spins-funktionen.
 Blazing Bonus-funktionen kan inte utlösas under Free Spins-funktionen.

Blixtsnabb bonus

 Totalt finns det 12 valbara objekt.
 Om du trycker på ett valbart objekt visas en symbol.
 Det finns 4 typer av symboler: Divine, Mega, Major och Big.

 Varje symbol motsvarar ett kontantpris: 5000x insats, 200x insats, 40x insats och 15x insats.
 Att avslöja 3 av samma symbol ger motsvarande kontantpris enligt VATNINGSTABELL.
 Blazing Bonus-funktionen slutar när ett pris har delats ut.

Gratissnurr

 Om 3, 4 eller 5 gratissnurr-symboler har landat någonstans på hjulen, så tilldelas 8, 12 respektive 16 gratissnurr.
 Gratissnurren inkluderar Hand of Helios-funktionen
 Efter varje snurr kommer alla Helios-symboler som landade att samlas in.
 När 12 Helios-symboler har samlats in kommer Hand of Helios-funktionen att delas ut.
 Alla Helios-symboler som samlades in utöver de 12 som krävs kommer att räknas till nästa Hand of Helios-funktion.
 Gratissnurren slutar när det inte finns fler gratissnurr kvar.
 Den senast placerade insatsen i spelet används som insatsbeloppet för Free Spins.

Hand of Helios

 Eventuella vinster kommer att betalas ut innan Hand of Helios-funktionen delas ut.
 Hand of Helios-funktionen kommer att uppgradera en symbol till nästa mer värdefulla symbol enligt VINSTTABELN.
 Uppgraderade symboler kommer att förbli uppgraderade under gratissnurrtiden.
 Varje gång Hand of Helios-funktionen utlöses delas +2 gratissnurr ut.
 När alla uppgraderbara symboler har uppgraderats till Helios-symboler kommer inga fler Helios-symboler att samlas in.

Spelvillkor Översättningar

 Följande lista är endast tillämplig på ett annat språk än engelska
 DIVINE RICHES HELIOS - DIVINE RICHES HELIOS
 HELIOS - HELIOS
 WILD / WILDS - WILD / WILDS
 HAND OF HELIOS - HAND OF HELIOS
 BLAZING BONUS - BLAZING BONUS
 FREESPINS - FREESPINS

 STORT - STORT
 MAJOR - MAJOR
 MEGA - MEGA
 GUDOMLIGT - GUDOMLIGT
 BIG WIN - BIG WIN
 MEGA VIN – MEGA VINN
 EPIC WIN - EPIC WIN
 BARA FÖR VINSTEN - BARA FÖR VINTEN

Spelkontroller

 Inställningar för autospel: Välj ett antal snurr att spela automatiskt genom att välja ett värde. Starta och stoppa Autoplay genom att trycka på snurrknappen.
 Saldofält: Visar aktuellt kontosaldo.
 Insatsfält: Visar aktuell insatsstorlek.
 Satsningsinställningar: Ändra satsningsstorleken genom att välja ett värde.
 Snurrknapp: Starta spelet med den aktuella insatsstorleken som visas i insatsfältet. Genom att klicka eller knacka var som helst på hjulen under ett snurr visas resultatet av ditt snurr snabbare. Detta påverkar inte resultatet av snurran.
 Vinstfält: Visar betalningen i en vinnande omgång.

 Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.

Spelmeny

 Avancerade inställningar: Navigera till sidorna för ansvarsfullt spelande.
 Avancerade inställningar: Öppna menyn Avancerade inställningar.
 Avancerade inställningar: Slå på eller av Quick Spin.
 Banking: Navigera till Banking-sidorna.
 Lobby: Navigera tillbaka till lobbyn.
 Menyknapp: Visar ytterligare spelalternativ.
 Vinsttabellsknapp: Visar utbetalningstabeller och spelregler.
 Ljudinställningar: Slå på eller av ljudet.
 Vissa inställningar och funktioner kanske inte är tillgängliga i det här spelet.

Återgå till spelare

 Return to Player (RTP) är den teoretiska statistiska procentandelen av den totala insatsen för pengar i ett spel som betalas ut som vinst över tiden.
 Värden speglar den genomsnittliga förväntade avkastningen och ändras inte.
 Total RTP: 96,05 %.
 Värden beräknas initialt genom att dividera de totala möjliga utbetalningarna med de totala möjliga resultat som är tillgängliga i spelet.

ytterligare information

 Eventuella ändringar av spelreglerna kommer att genomföras i enlighet med regulatoriska krav.
 Funktionsfel ogiltigförklarar alla betalningar och spelningar.

Datum för senaste ändring: 2022-06-14