Lion Dance

Lion Dance regnar guldmynt ner från skattkistan ovanför. En multiplikator på upp till 20x kan dyka upp! Aktivera funktionen jokermani när mynt samlas in under alla 5 hjul, eller när kistsymbolen dyker upp på hjul 3, och se jokersymboler dyka upp på hjulen! Få 15 gratissnurrar i bonusrundan med gratissnurr, där fler kistsymboler kan dyka upp på hjul 3 för ännu fler chanser att aktivera funktionen jokermani!

Så här satsar du

Lion Dance har 40 vinstlinjer.

Meny för insatskonfiguration (mobil/surfplatta)

Tryck på kugghjulet för att öppna menyn för insatskonfiguration.

Tryck på kryssrutan för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

LINJER

Visar aktuellt antal vinstlinjer.

Insatsen är fast på 40 vinstlinjer.

Myntvärde

Visar aktuellt myntvärde i vald valuta.

Total insats

Visar aktuell total insats i vald valuta.

Tryck på minusknappen (-) för att minska den totala insatsen.

Tryck på plusknappen (+) för att öka den totala insatsen.

SNURRA

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurr till det aktuella myntvärdet.

För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr och där så är tillgängligt förlustgräns, och (valfri) enkelvinstgräns.

När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR och väljer hur många snurr som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurr tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller eventuella aktiverade vinst-/förlustgränser uppnås.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Funktionen jokermani

Under ett snurr kan 1 till 5 mynt ramla ur kistan och falla ned på varje hjul. Ett mynt per hjul kan dyka upp med ett multiplikatorvärde på 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x eller 20x. Mynt samlas in i jokermani-området under hjulen. Aktivera funktionen jokermani efter hjulsnurret när mynten W, I, L, D, och S har samlats in under hjul 1, 2, 3, 4 respektive 5.

Alla extra mynt som samlas in i jokermani-området placeras på någon position på hjulet ovanför det och omvandlar positionen till en joker. Jokersymboler som omvandlats av multiplikatormynt visas som multiplikatorvärdet. Om en joker som omvandlats av ett multiplikatormynt ersätter symboler i en linjevinst multipliceras vinsten med motsvarande multiplikator. Om fler än en multiplikator dyker upp eller ersätter symboler i en linjevinst multipliceras vinsten med summan av de tilldelade multiplikatorerna.

Vinster beräknas efter att alla förvandlingar är klara. När bonussymbolen är en del av en vinnande kombination och täcks av en jokersymbol tilldelas gratissnurrar utöver vinster från bonusen.

Kistfunktion

En kistsymbol oavsett position på hjul 3 aktiverar funktionen skattkista. Om den inte redan har aktiverats aktiverar funktionen skattkista funktionen jokermani och placerar en extra jokersymbol per hjul på olika hjulpositioner. Om en joker placeras på en redan existerande joker, ökar motsvarande multiplikator med 1, upp till maximalt 21x. Möjliga multiplikatorvärden är 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 10x, 11x, 15x, 16x, 20x och 21x. Vinster beräknas efter att alla förvandlingar är klara.

Bonusrunda med gratissnurr

Aktivera bonusrundan med gratissnurr när tre bonus-scattersymboler dyker upp någonstans på hjulen i mitten. Dessa symboler förekommer endast på hjul 2, 3 och 4.

Aktivering av bonusrundan med gratissnurr ger 15 gratissnurrar. Hjul 3 i bonusrundan med gratissnurr innehåller fler kistsymboler än i grundspelet.

Bonusrundan med gratissnurr återaktiveras när tre bonus-scattersymboler dyker upp någonstans på de tre mittersta hjulen. Dessa symboler förekommer endast på hjul 2, 3 och 4.

Bonusen kan återaktiveras flera gånger upp till högst 600 gratissnurrar per bonus.

De hjul som används i bonusrundan med gratissnurr skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.

Gratissnurrar spelas med samma myntvärde och med samma antal vinstlinjer som det aktiverande snurret.

Regler

Missbruk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.

Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med början från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje betalas ut. Linjevinster multipliceras med myntvärdet på den vinnande linjen. Sammanfallande linjevinster på olika vinstlinjer läggs ihop.

Bonusvinster är oberoende av linjevinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.

Bonussymboler dyker endast upp på hjul 2, 3 och 4.

Kistsymboler dyker endast upp på hjul 3.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsstorlek kan det i vissa jurisdiktioner finnas ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av bonusen plus utfallet som aktiverade bonusen. Om vinsttaket nås under bonusen, avslutas bonusen omedelbart oavsett om fler gratissnurrar återstår eller inte.

El retorno teórico total para el jugador es del 95%

Datum för senaste ändring: 2022-04-28