Mayan Blocks

Klusterspelautomat med 6 hjul och 7 rader

• Målet med Mayan Blocks™ är att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Så här spelar du spelet:

• Tryck på  på startskärmen för att gå till huvudspelet. Du kan också trycka på VISA INTE NÄSTA GÅNG för att hoppa över startskärmen nästa gång du spelar.

• Tryck på mynt-knappen för att öppna insatsinställningarna.

• Välj din totalinsats i rullgardinsmenyn och tryck på Bekräfta.

• Tryck på blixtknappen för att aktivera turboläget, vilket får hjulen att snurra snabbare. Tryck på TURBO-knappen igen för att avsluta turboläget.

• Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.

• Under hjulsnurren inaktiveras SNURRA-knappen.

• Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.

• Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • För att visa listan över alternativ, håll ner snurra-knappen, välj antalet snurrar som ska spelas automatiskt i rullgardinsmenyn och tryck sedan på Starta.
  • Det går även att ställa in autospel på TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills Gratisspel-funktionen aktiveras eller tills du saknar pengar för nästa snurr.
  • Under autospel visas antalet återstående snurr.
  • Autospel slutar när:
    • Hjulen har snurrat det angivna antalet gånger.
    • Du har inte tillräckligt med pengar för nästa snurr.
    • En funktion har aktiverats.
  • Du kan avsluta autospel genom att trycka på STOPPA AUTOSPEL.

Vinsttabell:

• För att öppna vinsttabellen, tryck på INFO-knappen.

• Det går att rulla i vinsttabellen.

• För att stänga referenssidorna och återvända till spelet, tryck på tillbaka-pilen.

Om utbetalningar:

• För varje snurr visas alla vinster tillsammans med den sammanräknade totalvinsten. Vid stora vinster öppnas ett vinstfönster som presenterar den sammanlagda avkastningen från snurren.

Klustervinster:

• Man vinner genom att få minst 5 matchande symboler på angränsande symbolpositioner i vågrät och/eller lodrät riktning.
  • Vinnande symboler avlägsnas och nya symboler faller ner för att fylla tomrummen.
  • Alla symboler som inte deltar i en vinst stannar kvar på hjulen. Om en symbol nedanför den deltog i en vinst och försvann kommer den symbolen som inte deltog i en vinst att kollapsa.
  • En WILD-symbol som deltar i fler än 1 kollaps kommer inte att kollapsa vid beräkningen av den första vinsten. Det påverkar också beräkningen av den andra vinsten.
  • Vinster beräknas enligt vinsttabellen. Vinster multipliceras med myntvärdet. Myntvärdet är totalinsatsen delat med 10.

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol

• Spelets WILD-symbol är symbolen som pryds av bokstaven ”W”.
  • WILD-symbolen ersätter alla andra symboler, förutom BONUS-symboler, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.

Bonus symbol

• Spelets BONUS-symbol är kristallsymbolen.
  • När minst 4 BONUS-symboler landar samtidigt någonstans på hjulen aktiveras funktionen Gratisspel + snurr för multiplikatorhöjning.
  • Funktionen kan endast aktiveras i huvudspelet.

Återaktiveringssymbol

• Spelets symbol för ÅTERAKTIVERING är kristallen som pryds av ”+1”.
  • Symbolen för ÅTERAKTIVERING ger 1 extra gratisspel för varje symbol för ÅTERAKTIVERING som stannar på hjulen under funktionen Gratisspel + snurr för multiplikatorhöjning.
  • Symbolen för ÅTERAKTIVERING dyker endast upp under funktionen.

Megasymboler

• Alla symboler i spelet förutom WILDBONUS och ÅTERAKTIVING kan dyka upp som MEGA-symboler i storleken 2×2, eller 3×3.
  • MEGA-symboler beräknas enligt följande:
    • 2×2 MEGA-symbolen räknas som 4 angränsande symboler av samma typ.
    • 2×3 MEGA-symbolen räknas som 9 angränsande symboler av samma typ, vilket skapar en klustervinst.

Kollapsande hjul:

• Varje vinst aktiverar kollapsande hjul-funktionen.
  • Vinnande symboler försvinner efter att de gett utdelning, sedan faller icke-vinnande symboler ner ovanifrån och nya symboler tar deras plats.
  • Hjulen fortsätter att kollapsa tills inga nya vinstkombinationer bildas.
  • Symbolerna försvinner i värdeordning. Först försvinner lågvinstsymboler, därefter högvinstsymboler.
  • Hjulen kan kollapsa upp till 50 gånger under en och samma snurr.

Slumpmässiga hemliga wildsymboler

• Slumpmässiga hemliga wild-symboler sprider ut sig på hjulen när alla vinster har beräknats och hjulen slutar kollapsa.
  • Funktionen Slumpmässig hemlig wild kan bilda ytterligare vinster vilket skulle aktivera fler kollapser.

Vinstmultiplikator:

• Varje vinst multipliceras med vinstmultiplikatorn.
  • Varje vinst ökar vinstmultiplikatorn med X1.
  • Vinstmultiplikatorn återställs till ×1 när inga nya vinster bildas i huvudspelet och hjulen slutar kollapsa.

Gratisspel + snurr för multiplikatorhöjning

• Minst 4 BONUS-symboler samtidigt någonstans på hjulen aktiverar 8 gratisspel.
  • Tryck på  i popup-fönstret för att starta gratisspel-funktionen.
  • MEGA-symboler och slumpmässiga hemliga wild-symboler kan dyka upp under gratisspel.
  • Under gratisspel återställs inte vinstmultiplikatorn mellan snurr. Den kan enbart växa.
  • Snurr för multiplikatorhöjning aktiveras i samband med den sista snurren i gratisspel.
  • Under snurr för multiplikatorhöjning kan vinstmultiplikatorn öka upp till ×20.
  • Efter gratisspel-funktionens slut, tryck på -knappen i popup-rutan som presenterar resultatet för att återgå till det vanliga spelläget.

Utdelning till spelaren:

• Den teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 95.36%.

Angående frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:

• Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-02-01