Joker Leprechauns: Hit 'n' Roll

SPELREGLER

Spelregler Joker Leprechauns: Hit 'n' Roll är en videoslotspel med 5 hjul och 40 rader med WILD MULTIPLIKATOR-SYMBOLER OCH HIT 'N' ROLL, FREESPINS, CASHPOTS och KONTANTVINSTER. Alla linjer spelas alltid.

Teoretisk utbetalning är: 95,00%, and for HyperBonus is as belowoch för HyperBonus enligt nedanstående: 95,20% när alternativet HyperBonus Kontanthjulet spelas. 95,12% när HyperBonus Freespins-hjulet spelas.
Spelfunktioner WILD MULTIPLIKATOR-SYMBOLER Wild Multiplikator-symboler ersätter alla symboler utom bonussymboler. När en eller mer Wild Multiplikator-symboler förekommer i en vinnande kombination multipliceras vinsten för den vinnande kombinationen med värdet på Wild Multiplikator-symbolen. Värden av Wild Multiplikator combineras inte. Det finns x2 WILD MULTIPLIKATOR-SYMBOLER under grundspelet och x2, x3, x5 WILD MULTIPLIKATOR-SYMBOLER spelet med FREESPINS. HIT 'N' ROLL BONUS-FUNKTIONEN När 3 bonussymboler kommer upp på valfri plats under grundspelet aktiveras HIT 'N' ROLL BONUS-FUNKTIONEN. Varje gång den aktiveras får du ett bonussnurr. När bonussnurret har spelats får spelaren den vinst som anges på gränssnittet för HIT 'N' ROLL BONUS-FUNKTIONEN. Du kan få 3 olika typer av priser under HIT 'N' ROLL BONUS-FUNKTIONEN: CASHPOTS FREESPINS KONTANTPRISER HIT 'N' ROLL BONUS-FUNKTION - CASHPOTS Det finns 6 CASHPOTS tillgängliga i spelet, värdet av dem visas i spelets användargränssnitt och är kopplat till CASHPOT-MÄTAREN. I takt med att fler snurr i grundspelet spelas uppgraderas CASHPOT-MÄTAREN och värdet på alla CASHPOTS multipliceras. Den högsta möjliga öknings-multiplikatorn är 5, över detta värde ökar inte CASHPOT-värdena längre. När en spelare vinner en CASHPOT får han eller hon det värde som visas i gränssnittet för HIT 'N' ROLL BONUS-FUNKTIONEN och CASHPOT-MÄTAREN återställs till det ursprungliga värdet. HIT 'N' ROLL BONUS-FUNKTIONEN - FREESPINS Det finns 3 typer av Freespins i spelet. Varje typ har olika Wild multiplikator-symboler: x2 multiplikator, x3 multiplikator och x5 multiplikator. Wild multiplikator-symboler ersätter alla symboler utom bonussymboler. När en Wild multiplikator-symbol förekommer i en vinnande kombination multipliceras vinsten för den vinnande kombinationen med värdet på Wild multiplikator-symbolen. Freespins-bonusen börjar med ett antal inledande freespins. Det ursprungliga antalet snurr fastställs av FREESPINS-MÄTAREN. I takt med att fler grundspelssnurr spelas uppgraderas FREESPINS-MÄTAREN och värdet på det ursprungliga antalet freespins ökar. Det ursprungliga antalet freespins är 5 och det maximala antalet freespins är 25 . Efter detta värde ökar inte längre antalet ursprungliga freespins. Varje gång HIT 'N' ROLL-bonushjulet aktiveras och du vinner ett av freespins-alternativen, nollställs FREESPINS-MÄTAREN. Under spel med Freespin-bonus ökar varje Bonus ackumulator-symbol med en markör. För varje 3 bonusackumulator-symboler som samlas in under spel med Freespin-bonus tilldelas 3 extra freespins. HIT 'N' ROLL-bonus - Kontantvinster Det finns olika kontantvinster att få i spelet. Värdet på kontantpriserna fastställs utifrån det aktuella insatsvärdet som visas i spelets gränssnitt. När en spelare vinner en kontantvinst får han eller hon det värde som visas på gränssnittet för HIT 'N' ROLL-bonushjulet.

I Freespins, betalningarna baseras på vadet i början av spelet.

HyperBonus Det finns två typer av vinster som du kan få under HIT 'N' ROLL BONUS-FUNKTIONEN: kontantpriser och freespins. Antalet inledande freespins avgörs slumpmässigt mellan 5 och 25. CASHPOTS-VÄRDEN avgörs slumpmässigt i början av varje HyperBonus, mellan 10 x INSATS och 50000 x INSATS. Om en spelare väljer att spela med HyperBonus ges en given HIT 'N' ROLL BONUS-FUNKTION direkt. För varje HyperBonus-alternativ visas varianten av HIT 'N' ROLL BONUS-FUNKTIONEN, insatsbeloppet för alternativet och möjliga vinster. När ett val bekräftas aktiveras varianten av HIT 'N' ROLL BONUS-FUNKTIONEN och spelaren får den vinst som anges på användargränssnittet för HIT 'N' ROLL BONUS-FUNKTIONEN. Om HyperBonus spelas återställs varken Free Spins-mätaren eller Cashpots-mätaren

Under HyperBonus-funktionen baseras utbetalningarna på den första insatsen som visades i spelgränssnittet precis innan spelaren aktiverade HyperBonus-funktionen.

Antalet linjer som spelas är fastställda till 40.

För varje vinstminskning, max en kombination betalas och denna är kombinationen som matchar symbolerna på positioner för vinstlinjen och maximerar vinsten.

Vinster från olika vinstlinjer läggs ihop och till den totala vinsten

För Utspridda Vinster, som är vinster för symboler som uppträder in någon position, för varje symbol, betalas högst en kombination och denna är kombinationen för den högsta matchande antalet symboler.

Utspridda vinster för olika symboler läggs ihop och till den totala vinsten.

Bonus symbolen uppträder bara på kolumnerna 2,3,4 i Grundspel.

Extra Spins symbolen uppträder bara på kolumnerna 2,3,4 i Freespins.

Multiplikator Wild symbolen uppträder bara på kolumnerna 2,4 i Grundspel.

Multiplikator Wild symbolen uppträder bara på kolumnerna 2,4 i Freespins.