Dragon Hatch

Dragon Hatch är en videospelautomat med 5x5 symboler och olika funktioner som hjälper dig att ta hem fler vinster.

Spelet spelas med en grundinsats på 10 (fast), insatsnivå på 1 – 10 och en insatsstorlek på 0,20 – 2,00.

Spelets valuta är kr.

Insatsstorleken anges med "Insatsstorlek"-väljaren.

Insatsnivån anges med "Insatsnivå"-väljaren.

Insatsbeloppet anges med "Insatsbelopp"-väljaren.

"Kontantplånbok" visar pengar som finns tillgängliga för satsning.

Varje gång du snurrar och minst 4 symboler vidrör varandra horisontellt eller vertikalt resulterar det i en vinnande kombination.

Varje gång en vinnande kombination inträffar betalas vinstpengar ut för varje symbol i enlighet med vinsttabellen.

Varje kombinationsvinst motsvarar i kontanter det värde som visas i vinsttabellen multiplicerat med insatsstorleken och insatsmultiplikatorn.

Efter utbetalningen för varje omgång exploderar alla vinnande symboler och symbolerna ovanför faller ned och tar deras plats för en ny omgång.

Eventuella ytterligare vinnande kombinationer kommer att tillgodoräknas i varje omgång tills inga fler vinnande kombinationer kan tillgodoräknas.

Alla vinster visas i kontanter.

Wild-symbolen fungerar som alla symboler.

Insamlingsmätaren för vinnande symboler

Vinnande symboler som exploderar under ett snurr samlas i insamlingsmätaren ovanför hjulen.

Efter att en viss mängd vinnande symboler har samlats in, aktiveras en funktion under rundan som saknar en vinstkombination.

Inför varje snurr återställs insamlingsmätaren till noll.

Det maximala antalet vinstsymboler som kan samlas in under ett snurr är 70.

Alla funktioner som aktiverats av insamlingsmätaren kan endast aktiveras en gång per snurr.

Om 2 eller fler funktioner väntar på att aktiveras, kommer endast en funktion att aktiveras under rundan som saknar en vinstkombination. Nästa funktion kan endast aktiveras under nästföljande runda som saknar en vinstkombination. Funktionerna kommer att aktiveras i följande ordning: Jorddrakefunktionen, Vattendrakefunktionen, Elddrakefunktionen, Drakdrottningfunktionen.

Jorddrakefunktionen

Om 10 eller fler vinnande symboler samlas in under ett snurr, aktiveras Jorddrakefunktionen under rundan som saknar en vinstkombination.

Under Jorddrakefunktionen tas alla lågbetalande symboler bort från hjulen.

Vattendrakefunktionen

Om 30 eller fler vinnande symboler samlas in under ett snurr, aktiveras Vattendrakefunktionen under rundan som saknar en vinstkombination.

Under Vattendrakefunktionen läggs 4 Wildsymboler till på hjulen.

Positionerna för den extra Wildsymbolen är: 2:a raden i den 2:a kolumnen, 4:e raden i den 2:a kolumnen, 2:a raden i den 4:e kolumnen och 4:e raden i den 4:e kolumnen.

Elddrakefunktionen

Om 50 eller fler vinnande symboler samlas in under ett snurr, aktiveras Elddrakefunktionen under rundan som saknar en vinstkombination.

Under Elddrakefunktionen läggs en slumpmässigt vald symbol (exklusive Wildsymbolen) till på hjulen i ett schackmönster (den ersätter inte någon Wildsymbol).

Drakdrottningfunktionen

Om 70 eller fler vinnande symboler samlas in under ett snurr, aktiveras Drakdrottningfunktionen under rundan som saknar en vinstkombination.

Under Drakdrottningfunktionen förvandlas alla lågbetalande symboler till högbetalande symboler eller till Wildsymboler.

Huvudspel

Snurr

Tryck för att börja snurra med aktuell grundinsats, insatsstorlek och insatsnivå.

Tryck på för att börja snurra med nuvarande grundinsatser, insatsstorlek och insatsnivå. (gäller endast PC-versionen)

Tryck och håll ner så fortsätter spelet snurra tills du släpper. (gäller endast PC-versionen)

Minus

Tryck för att minska insatsbeloppet.

Plus

Tryck för att öka insatsbeloppet.

Plånbokssaldo

Tryck för att visa saldot i tillgängliga plånböcker.

Insatsbelopp

Tryck för att visa insatsalternativen.

Insatsstorlek: Bläddra för att välja insatsstorlek.

Insatsnivå: Bläddra för att välja insatsnivå.

Insatsbelopp: Bläddra för att välja insatsbelopp.

Maxinsats: Tryck för att ställa in insatsstorlek och insatsnivå till maximalt värde.

Vinstbelopp

Tryck för att visa spelhistoriken.

Ljud

Tryck för att slå PÅ eller AV ljudet.

Fler inställningar

Tryck för att komma till ytterligare inställningar.

Vinsttabell

Visar vinstkombinationer och vinsttabell.

Regler

Visar spelreglerna och knappfunktioner.

Historik

Visar detaljer om tidigare spelade spel. Bläddra ned till slutet för att läsa in fler poster.

Tryck på

för att välja datumen för spelen som ska visas i historiken.

Stäng

Tryck på för att återgå till huvudspelet.

Utdelning till spelaren
Total teoretisk utdelning till spelare (RTP) för detta spel är 96.83%. Denna RTP representerar spelets långsiktiga teoretiska utbetalning.

Övrig information
Tekniska fel förklarar alla spel och vinster ogiltiga.
I händelse av tvister om spelresultat är alla spelresultat som visas på spelhistoriksidan absoluta och slutgiltiga.

Datum för senaste ändring: 2022-07-22