Monster Blox Gigablox

Välkommen till Monster Blox, en högvolatil slot med signaturfunktionen Gigablox, Monster Respins med växande fält, Wild Bounty-funktion och Monster free spins med upp till 10 x Monster multiplikator!

OM SPELET

Ett äventyr som aldrig förr, monster i alla storlekar angriper markerna. Hjältar samlas vid den gamla tavernan där belöningen för att jaga dem visas och finns tillgänglig att hämta. Belöningarna är stora för de modigaste krigarna, de som kan besegra de största av dem. Detta är en 6x4 slot med Gigablox-funktion, Monster respins med ett växande fält upp till 6x8 och en Wild Bounty-funktion samt ett Monster free spins bonusspel med större spelfält, ökande multiplikator och Wild Bounty-funktion!

BASSPEL

Basspelet har ett fält på 6x4 med 40 vinstlinjer som beräknas från vänster till höger. 1 - 3 wilds kan visas slumpmässigt på samtliga hjul. Wilds ersätter alla andra symboler förutom scatter-symbolen. Scatter-symbolen betalar på vilken position på hjulen som helst. 5 eller fler scatters aktiverar Monster Free spins bonusspel. Basspelet innehåller en respin funktion med ett växande spelfält som blir större för varje respin och en Wild Bounty-funktion.

När 5+ scatter-symboler landar på hjulen låser de upp Monster free spins-bonusspelet som ger lika många free spins som antal scatters.

• Om Monster respins och Monster free spins aktiveras samtidigt kommer Monster respins att spelas först och Monster free spins aktiveras efter.

• Om fler än 5 scatters landar under en Monster respin kommer dessa att läggas till antalet free spins.

GIGABLOX

Gigablox är överdimensionerade symboler som på hjulen fungerar som individuella symboler i formationer från 2x2 till 6x6. Scatter-symboler kan landa som Gigablox.

MONSTER RESPINS

Varje vinst i basspelet ger en respin. Under ett repin kommer spelfältet att växa med en rad (6x5) och ge 15 extra vinstlinjer. varje ny vinst under respin ger ytterligare respin och fältet växer med en extra rad och ytterligare 15 vinstlinjer. Spelfältet kan maximalt bli 6x8 med 100 vinstlinjer. Respins fortsätter tills det inte längre blir en vinst. Slumpmässigt placerade wilds (Wild Bounty) är aktiva under respins och kan komma i alla symbolstorlekar.

WILD BOUNTY

Under ett snurr i basspelet kan jägaren förvandla en symbol till wilds. Det finns chans att även Gigablox-symboler förvandlas. Under Monster free spins kommer Wild Bounty att hända oftare och alltid i snurr utan vinster.

MONSTER FREE SPINS

Få 5+ scatter-symboler i basspelet för att aktivera Monster free spins. Antalet free spins är samma som antalet scatters i spelfältet när funktionen aktiveras. Monster free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret på ett 6x8 spelfält med 100 vinstlinjer. Varje scatter-symbol som landar på hjulen i free spins ger ytterligare en free spin. Varje scatter samlas in i en mätare som ökar Monster-multiplikatorn vid vissa nivåer. Wild Bounty-funktionen förekommer oftare under Monster free spins och visas under spins utan vinst vilket garanterar en vinst.

MONSTER-MULTIPLIKATOR

Varje scatter samlas in i en mätare som ökar en multiplikator för fältet. Multiplikatorn kommer att öka enligt följande:

• 0-1 scatters: 2x multiplikator

• 2-5 scatters: 3x multiplikator

• 6-14 scatters: 5x multiplikator

• 15+ scatters: 10x multiplikator

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna total myntvinst ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.

• För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.

• Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på myntvinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med tre i rad, fyra i rad, samt fem och sex i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.

• Om vinstkombinationen börjar med tre wild-symboler kan det finnas flera sätt att tolka vinsten på. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.

• Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.

• Ovan innehåller inte scatter-symboler vilka inte behöver vara på en vinstlinje för att ge ett pris.

• Räkna ut din totala vinst i din valuta genom att multiplicera din totala myntvinst med myntvärdet.

SPELMENY

Klicka på menyikonen för att expandera eller minimera menyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelfunktioner och information om vinstlinjerna.

• Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.

• Spelregler – Visar spelets regler.

SPELPANEL

• Klicka på menyikonen för att expandera eller minimera menyn.

• Ljud – (om tillgängligt) Stänger av och slår på ljudet.

• Insats – Visar aktuell insats. Tryck för att välja/ändra insats.

• Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen. När hjulen snurrar ändras snurrknappen till stoppknapp (stoppknapp kan stängas av). Klickar du på Stanna-knappen, slutar hjulen snurra direkt.

• Autospel-knapp – (om tillgängligt) Du kan välja autospel för att spela fler spelrundor automatiskt. Det kan inaktiveras när som helst. Tryck på 'Autospel'-knappen för att öppna autospelmenyn. Välj antalet rundor. Välj förlustgräns (om tillgängligt). Välj maximal enskild vinst (om tillgängligt). Starta autospel genom att trycka på 'Start'-knappen. Du kan se hur många rundor som är kvar på stoppknappen. När autospel pågår avbryts alla rundor som är kvar genom att trycka på stoppknappen.

• Snabbspelsknapp - (om tillgängligt) Tryck för att aktivera eller inaktivera spelrundor med snabbspel.

• Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg.

• Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.

GENVÄGAR FÖR TANGENTBORD

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra (desktop).

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.1%

• Den maximala registrerade vinsten är x7900, och det skedde en gång under 1 000 000 000 simulerade spelrundor

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (1) timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

• Detta är spelregler version 1, daterad 29.03.2021. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

Ordlista

Engelska

Svenska

Wild

Wildsymbol

Free Spin

Gratissnurr

Scatter

Spridda

Max bet

Max insats

Big Win

Storvinst

Super Big Win

Superstorvinst

Super Mega Big Win

Super megastorvinst

Respin

Omsnurr

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2021-10-27