Book of Dead

Avbrutet spel

Om din spelomgång avbryts kommer all spelinformation och placerade spel att sparas tills du öppnar spelet igen. Du kan alltid fortsätta spela där du slutade spela senast. Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.

Spelregler

Book of Dead är ett video slotspel med 5 rullar där äventyraren Rich Wilde upptäcker Anubis och andra symboler från det forntida Egypten! Upp till 10 linjer kan aktiveras, linjerna är numrerade och aktiveras alltid i numerisk ordning (1, 2, 3, 4, osv.).

Boksymbolen är både wild- och scattersymbol. Som wildsymbol kan boken ersätta alla andra symboler på rullarna för att hjälpa till att hitta vinnarkombinationer.

Som scattersymboler ger tre eller fler böcker på en valfri position i rullarna ett pris. Dessutom aktiveras tio gratisspel. Inom varje gratisspel kommer tre bok-scattersymboler att förlänga gratisspel-tiden med tio extra gratisspel, tills maxpriset har vunnits.

Innan gratisspelen startas, väljs en ordinarie symbol slumpmässigt som den symbol som ska vara specialsymbol när gratisspelen körs. När priserna för ordinarie vinstkombinationer har kommit fram, kan specialsymbolen förstoras för att täcka över alla tre positioner på rullen. Specialsymbolen förstoras endast när extra priser kan delas ut på aktiva betalningslinjer för vinstkombinationer. Förstorade symboler behöver inte visas bredvid varandra för att ge en vinnande kombination.

Spelet bjuder även på en optional Gamble-omgång som ger spelarna chansen att multiplicera det totala priset i huvudspelet om spelaren gissar färgen eller valören rätt i ett gömt kort. Gamble-omgången kan spelas upp till 5 gånger i rad.

• RTP är 96,21 %.

I inställningarna kan du ange antalet linjer du vill aktivera per omgång, antalet mynt du vill satsa per aktiv linje samt myntbenämningen som används. Klicka på SPIN för att starta omgången. När rullen stannar, visar symbolerna priserna du vunnit enligt betalningstabellen.

Tillgängliga val

Ändra ditt spel

Öppna inställningarna för att ändra antalet linjer du vill aktivera per omgång, antalet mynt du vill satsa per linje och myntbenämningen. Klicka på INSTÄLLNINGAR eller klicka inom en ruta där linjer, mynt eller benämning visas.

Aktivera extra linjer

Klicka på + för att höja antalet linjer du vill aktivera.

Deaktivera linjer

Klicka - för att sänka antalet linjer du vill aktivera.

Höj Mynt/Linjer

Klicka på + för att höja antalet mynt du vill aktivera per linje.

Sänk Mynt/Linjer

Klicka på - för att sänka antalet mynt du vill satsa per linje.

Höj benämningen

Klicka på + för att höja benämningen per mynt.

Sänk benämningen

Klicka på - för att sänka benämningen per mynt.

Betalningstabell

Aktiverar betalningstabellen

Auto Play

Klick på AUTO PLAY knappen för att aktivera/deaktivera Auto Play funktionen. I Auto Play modus startas ett visst antal omgångar efter varandra och dina aktuella spelinställningar (dvs. #linjer, #mynt/linje och myntbenämning). Auto Play modus stängs automatiskt av beroende på dina inställningar eller om ditt saldo blir för lågt.

Maxinsats

Satsar maxantalet mynt per linje (enligt det som tillåts av spelreglerna och ditt aktuella saldo).

Snurrknappen

Startar omgången och snurrar rullarna.

Stopp

Stoppar rullarna snabbare.

Den högsta möjliga vinsten inom ett enkelspel är £250 000 eller 10 000x insatsen - beroende på vad som nås först (eller motsvarande belopp i annan valuta. Andra operatörgränser gäller).

Datum för senaste ändring: 2020-01-22