yggtikirun2max

Välkommen till Tiki Runner 2 DoubleMax videoslot med DoubleMax(tm)-funktion!

OM SPELET

Tiki Runner 2 DoubleMax är en 5 x 3 slot med 20 fasta vinstlinjer och en free spins-funktion.

KASKAD+

Kaskad+ är namnet på funktionen som används både i grundspelet och i free spins i Tiki Runner 2 DoubleMax.

• Varje vinstkombination på alla 20 vinstlinjer för varje snurr bidrar till vinstmätaren.
  • Alla symboler som ingår i den vinnande kombinationen tas bort från spelplanen vilket lämnar tomma fält.
  • När de har tagits bort ökar den aktuella positionen på free spins-spåret med en position.
  • Ett av de tomma fälten får en wild-symbol istället för de borttagna symbolerna.
  • Symbolerna som är ovanför de nu tomma fälten kommer att ramla ner och bilda en ny och komplett spelplan.
  • Om symbolerna som ramlar ner bildar nya vinster på vinstlinjerna kommer detta att upprepas. Linjevinster betalas ut, spår-position ökar och symboler ramlar ner för att fylla de tomma fälten.
  • När det inte finns fler vinster på spelplanen är huvudspelet avslutat.
  • Om kaskadvinster har flyttat spelaren tillräckligt långt på free spins-spåret kommer free spins-funktionen att aktiveras med det antal free spins som överensstämmer med spelarens position på spåret.

Free spins-spåret återställs vid varje ny spelomgång.

DOUBLEMAX(tm)

Tiki Runner 2 använder DoubleMax-funktionen. Varje vinnande kaskad ökar en multiplikator med X2 vilket tar multiplikatorn till X2, X4, X8, X16 osv. (obegränsad multiplikator). Multiplikatorn återställs till X1 när spelserien har avslutats. DoubleMax-multiplikatorn är också aktiv i free spins-funktionen och återställs inte förrän funktionen är avslutad för att ge riktigt stora vinster.

FREE SPINS

Antal free spins som delas ut är 7, 10, 12 eller 15 beroende på den aktuella positionen på spåret. Free spins spelas med samma antal vinstlinjer och insatser som det aktiverande snurret.

Free spins innehåller samma Kaskad+-funktion för att dela ut vinster och för att klättra i free spins-spåret för att öka antalet free spins. Free spins-spåret återställs i slutet av varje free spin.

ÅTERAKTIVERING AV FREE SPINS

Free spins har sitt eget spår på vilken positionen ökar på samma sätt som i huvudspelet, genom Kaskad+-funktionen. Free spins-spåret är en förbättrad version som gör det enklare att återaktivera och stanna kvar i free spins-läget. Antalet återaktiveringar som kan delas ut från spåret är 3, 7, 10, 12, och 15. Detta hjälper spelaren att öka DoubleMax(tm)-multiplikatorn genom att ge fler snurr. Tack vare den exponentiella utbetalningen genom DoubleMax(tm)-funktionen blir vinsterna större ju längre spelaren stannar kvar i free spins-funktionen.

DAKAPO

Huvudspelet har ett valfritt läge som heter dakapo. Detta ändrar de sista två förlorande positionerna på huvudspelets spår till respin-positioner. Om spelaren når en av dessa dakapo respin-positionerna i slutet av huvudspelets snurr kommer en gratis respin att delas ut. Under detta respin kommer innevarande position på free spins-spåret att behållas vilket gör det lättare att inte bara vinna free spins, utan också ett högre antal free spins. Dakapo ökar chansen till free spins till mer än det dubbla jämfört med spel utan dakapo. Om spelaren landar på den första dakapo-positionen och sedan förflyttas till nästa dakapo-position kommer båda respins aktiveras vid den nya positionen. Dakapo ökar spelarens insats med 50 % för att ge den mycket förbättrade funktionsfrekvensen.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på snurr-knappen för att börja spela.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med tre i rad, fyra i rad, fem i rad och sex i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Ovan innehåller inte free spin symboler vilket inte behöver vara på en vinstlinje för att ge ett pris.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.
  • Det kan finnas en skillnad mellan summan av de enskilda vinsterna i free spins och den totala summa som visas på funktionens slutskärm. Slutskärmen visar den slutliga totala vinsten.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Klicka på ikonen för spelval för att visa menyn.

• Lobby – För tillbaka spelaren till lobbyn
  • Vinsttabell – Visar spelets information (vinsttabell, vinstlinjer osv.)
  • Regler – Visar reglerna
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Insats – Visar en panel för att ändra nuvarande insats
  • Fullskärm – Slå på och av fullskärmsläget.
  • Ljud – Sätt på och av ljud.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

SPELPANEL

• Linjer – Visar antal linjer.
  • Ändra insats – Visar en panel för att ändra nuvarande insats
  • Insats – Visar nuvarande insats.
  • Snurrknapp – Satsar och snurrar hjulen.
  • Autospel (om tillgängligt) – Spelarna kan spela utan att behöva klicka på knappen för varje snurr. Välj antal rundor som ska spelas med autospel genom att trycka på Autospel-knappen. Spelarna kan välja ytterligare villkor för att avsluta Autospel i Spelinställningar. Förlustgränsen kan i vissa spelklienter hindra spelaren från att förlora mer än den satta gränsen under en Autospel-session. Klickar du på Autospel-knappen igen, avslutas Autospel.
  • Vinst – Visar vinsten för aktuellt spel eller senaste vinstutbetalningssteg.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo.
  • Inställningar – Visar panelen för inställningar
  • Dakapo – Aktiverar eller avaktiverar spelläget Dakapo
  • Om din speloperatör tillåter mynt kommer insatsnivån att anges i myntvärde. Du kan växla mellan mynt och kontanter genom att klicka på fältet för saldo, insats eller myntvärde.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen reflekterar den teoretiska återbetalningen över ett väldigt stort antal snurr av åtskilliga spelare över en längre tidsperiod.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 95.5%

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 26.1.2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2022-02-07