Leprechaun's Vault

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 7 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Leprechaun’s Vault är en videoslot med 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer.

PENGAPÅSE-symbolen är en MULTIPLIKATOR-WILD som kan ersätta alla symboler förutom NYCKEL-SCATTER, och den dyker upp på hjul 2, 3 och 4. Denna symbol avslöjar en slumpmässig MULTIPLIKATOR på x2, x3 eller x4 varje gång den landar. MULTIPLIKATOR-WILD är alltid tillgänglig i både grundspelet och under SKATT-FREE SPINS.

NYCKEL-symbolen är spelets SCATTER. Genom att landa NYCKEL-SCATTERS på hjul 1, 3 och 5 aktiveras SKATT-FREE SPINS. Innan funktionen börjar förflyttas du till KASSAVALVET, där ett slumpmässigt antal FREE SPINS tilldelas baserat på siffrorna i kassavalvets låskombination. SCATTER-symbolen är inte tillgänglig under funktionen SKATT-FREE SPINS.

KASSAVALVET har en låsmekanism som består av 4 cylindrar. Varje cylinder innehåller en siffra: 2, 3, 4, 5 eller 6. Varje cylinder snurrar automatiskt för att avslöja en siffra. Siffrorna på samtliga cylindrar läggs ihop och totalsumman är lika med antalet FREE SPINS. Maximalt antal FREE SPINS är 24. När det totala antalet FREE SPINS är bestämt, öppnas kassavalvet och fortsätter till funktionen.

Under SKATT-FREE SPINS landar MULTIPLIKATOR-WILDS på hjul 2, 3 samt 4 och avslöjar slumpmässiga MULTIPLIKATORER på x2, x3 eller x4. Under SKATT-FREE SPINS är MULTIPLIKATOR WILDS klibbiga och stannar på plats tills funktionen är slut. Denna funktion kan inte återaktiveras.

Medel-RTP är 94.20%. RTP uppnås genom deltagande.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • Justera insatsen automatiskt- Minskar den totala insatsen automatiskt när du startar ett nytt spinn, om saldot är för lågt för att starta ett spinn på den aktuella insatsnivån.

Datum för senaste ändring: 2022-08-04