Saint Nicked

INTRODUKTION

Det finns fler sätt än ett att fira helgdagarna på. Njut av upp till 3 125 vinstsätt på Saint Nicked™, där du hänger med tomten och Rudolf i deras berusade strävan efter att leverera julglädje och samtidigt försöka undvika lagens långa arm.

RTP : 94.57%

Steg 1:Att komma igång

1. Tryck på INSATS-knappen för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta spelet.
  3. Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt. Om du vill avbryta detta med medan autosnurr pågår trycker du bara på knappen Stoppa autospel (beroende på operatörens konfiguration och jurisdiktionella krav).

Steg 2:Hur man spelar

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • En vinst är matchande sammanhängande symboler, oavsett höjd, från vänster till höger med start från hjulet längst till vänster, som utgör en sekvens av 2 (beroende på symbolen), 3, 4 eller 5 matchande symboler.
  • Alla vinnande kombinationer läggs ihop.
  • 3 eller fler synliga BONUS-scattersymboler aktiverar gratisspelfunktionen från huvudspelet.

Wildsymboler

• Tomten är en wildsymbol i Saint Nicked™
  • Wildsymbolen kan hjälpa till att skapa vinstkombinationer genom att ersätta andra symboler.
  • Wild-symbolen förekommer endast på hjul 2, 3 och 4.
  • Wildsymbolen kan inte ersätta bonus-scattersymboler.

Strålande multiplikatorer

• När jultomten och Rudolf är del av ett vinstsätt tillämpas en slumpmässig multiplikator på alla vinstsätt under det snurret.
  • I grundspelet kan denna multiplikator vara 2, 3, 4 eller 5
  • I gratisspel kan strålande multiplikatorer vara 2, 3, 4, 5, 10, 15 eller 25.

Barmätare

• Alla symboler förutom synliga bonus-scattersymboler kan innehålla en undersymbol med ett värde.
  • Värdet anger antalet samlarobjekt som vunnits från undersymbolen.
  • Undersymbolen kan ha ett värde på 1, 3, 5 eller 10.
  • Barmätaren ökar i takt med att det totala värdet av undersymbolerna som visas.
  • När barmätaren når eller överskrider aktiveringsvärdet delas nästa pris från adventskalendern ut.
  • Aktiveringsvärdet och motsvarande säkerhetspunkter kommer att bestämmas av nästa pris som vinns i adventskalendern.
  • Undersymboler måste samlas in under efterföljande snurr.
  • Om barmätaren når eller överskrider en säkerhetspunkt kan den inte gå under den säkerhetspunkten förrän nästa pris i adventskalendern aktiveras.
  • Om ett snurr inte ger nya undersymboler återställs barmätaren till den senast uppnådda säkerhetspunkten eller nollställs.

Adventskalender

• Spelet innehåller en adventskalender med 25 priser.
    • Priserna öppnas en efter en i nummerordning med stjärnan som sista pris.
    • Det finns 24 julgranskulor som kan ge gratisspel eller kontantpriser.
    • Det finns 3 typer av julgranskulor i adventskalendern, var och en med specifika aktiveringsvärden.

Grön = 20 samlingar
Röd = 40 samlingar
Guld = 60 samlingar

• Det sista priset i adventskalendern är en stjärna.

Stjärna = 100 samlingar

• Stjärnor ger ett varierande antal gratisspel.

Slutförande av adventskalendern

• När stjärnan delas ut för första gången anses adventskalendern vara slutförd.
  • Stjärnan blir då det enda priset som finns tillgängligt under den avslutade adventskalendern under ett snurr i grundspelet.
  • Säkerhetspunkten kommer att låsas på 60 efter att adventskalendern har slutförts.

Gratisspel

• 3 bonus-scattersymboler på spelplanen ger bonusen med 5 gratisspel. 4 bonus-scattersymboler ger 10 gratisspel, 5 bonus-scattersymboler ger 20 gratisspel
  • Strålande multiplikatorer är nu uppe i x25!
  • Under gratisspel expanderar hjulen från 3 rader och 5 hjul till 5 rader och 5 hjul, där rad 1 och rad 2 är låsta.
  • Symbolpositioner kan låsas upp genom att nyckelsymboler landar på samma hjul som de låsta symbolpositionerna. Positionen som nyckelsymbolen landar på får inte vara en låst position.
  • Nyckel- och tvålsymboler som landar på hjulet ger +1 gratisspel.
  • Vinstsätträknaren visar antalet sätt spelaren för närvarande kan vinna på, upp till högst 3 125 olika vinstsätt.

Bonusköp av gratisspel (beroende på operatörens inställning)

• Bonusköp kan aktiveras i huvudspelet.
  • När den är aktiverad garanterar den att du kommer in i bonusen.
  • Bonusköp består av 2 alternativ som skiljer sig åt i volatilitet och kostnad.
  • DoubleLUX™-aktiverade bonusköp ger spelaren en andra chans under gratisspelsessionen om vinsten från den första rundan inte uppfyller de angivna villkoren. Doublelux™ kan endast ge en extra chans per köp.

Autospel

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt. (Tillgängligheten till autospel är föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav.)
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen ”AUTOSPEL” för att välja hur många ”autospel”-insatser du vill spela.
  • (Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under autospelsessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda som till exempel gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv pott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Vinstinformation och spelregler

• Vinster multipliceras med insatsen.
  • Grundinsatsen definieras som det belopp som krävs för att inleda en standardspelrunda. Detta exkluderar ytterligare satsningar såsom sidoinsatser, satsningar mitt i spelet eller bonusköp.
  • FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.
  • Spelhistoriken visar en representation av resultatet på skärmen. Vissa grafiska element samt spelelement kan variera beroende på spelomgång. Det här påverkar inte spelets resultat.
  • Under demospel har demosaldot ett tak på 1 000,00 (eller motsvarande i annan valuta).

Datum för senaste ändring: 2022-11-23