Sahara Nights

Välkommen till Syncronite videoslot med synkade hjul, splitz-symboler och vinstsätt "way wins".

OM SPELET

Syncronite är en videoslot med sex hjul och tre rader. Spelet har 729 - 21 168 vinstsätt, beroende på hur många splitz-symboler som hamnar på hjulen.Det finns sju vanliga symboler som ger utdelning när 3+ landar på 3x intilliggande hjul från hjulet längst till vänster.Det finns också en diamantsymbol som med två symboler ger utdelning.

Splitz-symboler

Splitz-symboler delar på sig och avslöjar upp till åtta symboler. Alla Splitz-symboler i en enstaka snurr avslöjar samma symbol. Splitz-symboler kan endast landa på synkroniserade hjul och kan ha ett varierande antal symboler per synkroniserat hjul.

Synkade hjul

Två till sex hjul synkroniseras i varje snurr. Synkroniserade hjul speglar varandra.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj myntvärde.
  • Tryck på Snurr-knappen för att börja spela.

HUR MAN RÄKNAR UT VINSTER MED VINSTSÄTT

• För att beräkna vad din totala myntvinst blir ska du lägga samman alla dina enstaka symbolvinster.
  • För att beräkna varje enskild symbolvinst, räknar du antalet efterföljande hjul som innehåller samma symbol med början längst till vänster.
  • Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är tre eller fler med början längst till vänster, hittar du motsvarande vinstsumma i vinsttabellen.
  • Om något eller några av hjulen innehåller fler än 1 symbol av samma slag, kommer din vinst att multipliceras. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga multiplikator. Om du exempelvis fått två symboler på hjul 1, tre symboler på hjul 2 och två symboler på hjul 3, blir din totala multiplikator 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • Vinstsätt summeras efter snurren.
  • Enbart den högsta vinstkombinationen betalas.
  • Räkna ut din totala vinst i din valuta genom att multiplicera din totala myntvinst med myntvärdet.

ALTERNATIV FÖR SPEL

Ikonen 'Spelinställningar' visar och döljer valmöjligheter.

• Vinsttabell – Visar information om vinsterna för varje symbol dynamiskt, beskrivning av spelfunktioner och vinstlinjer.
  • Spelinställningar – Öppnar upp inställningsmenyn med spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Är denna funktion aktiverad på spelsidan, finns de 10 senaste spelrundorna sparade.
  • Spelregler – Öppnar upp spelreglerna.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Vinstsätt – Visar antalet vinstsätt.
  • Myntvärde – Ökar eller minskar nuvarande insats.
  • Insats – Insatsen är alltid 20 mynt per snurr, eller motsvarande i din egen valuta. Genom att klicka i detta fält kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Snurrknapp – Placerar insatsen och snurrar eller stannar hjulen. (på desktop kan spelare också använda sig av mellanrumstangenten)
  • {autoplay} {turbomode}
  • Maxinsats – Ställer in insatsbeloppet på högsta möjliga. Klickar du på knappen en andra gång, återvänder du till samma insatsstorlek som tidigare. (Endast Desktop)
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalningssteg. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96%.

SLUMPEN

Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts under spelets gång kan spelaren spela om spelrundan efter att ha startat om spelet. Om spelaren väljer att inte titta på omspelet blir vinsten tillagd till dennes konto direkt.
  • I de fall omspelsfunktionen inte är tillräcklig är du välkommen att kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 29.11.2020. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/contact
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Ordlista

Engelska Svenska
Wild Wild
Free Spin Gratissnurr
Scatter Spridda
Max bet Max insats
Big Win Storvinst
Super Big Win Superstorvinst
Super Mega Big Win Super megastorvinst
Bonus Bonussymbol
Congratulations Gratulerar
Ways Vinstsätt
Respin Omsnurr

Datum för senaste ändring: 2022-06-01