Nitropolis 3

Spelbeskrivning

Nitropolisstaden reste sig ur askan efter en 8 gigaton atombomb som avfyrades av den lilla kalla nationen Sverige som katastrofalt utplånade mänskligheten, när de försökte få alla att älska surströmming.

Nitro Wolf städade upp hela Nitropolis, vilket gjorde den till den säkraste, djurvänligaste staden i världen. Det är dock inte så det borde vara...

Men frukta inte, gängen har flyttat lämnat Nitropolis och satt upp ett nytt läger - Nitropoliskolonin. Dirty Dawgs har den en gång beväpnat sig till tänderna med vapen köpta från Pug-klanen. Gritty Kittys har om möjligt blivit ännu mer smygande och gömt sig i buskar. Rouge Rats tog sig ut ur fängelset och är tillbaka med ny kraft. Bakom kulisserna är det dock fortfarande Sir Pugsalot som kör showen.

Basspelet har 6 hjul/kolumner och 4 rader. Symboler spinner in i ett första spinn.

Varje vinst resulterar i en Avalanche och ytterligare en rad med symboler läggs till högst upp till de maximala 8 raderna som en del av följande symbolpåfyllning.

Spelets huvudfunktion är Nitro Reels som är antingen små eller stora. Små Nitro Reels täcker 1x2 symbolpositioner men representerar upp till 12 1x1-symbolinstanser. Stora Nitro Reels täcker 2x3 symbolpositioner men representerar upp till 6 2x2- symbolinstanser. Det finns tre olika Nitro-funktioner som påverkar Nitro Reels på olika sätt; Nitro Match, Nitro Upgrade och Nitro Wild.

Det finns också stora symbolrepresentationer av alla utbetalningssymboler i form av Super 2x2, Mega 3x3 och Epic 4x4 high.

Andra funktioner är Redrop och Both Ways. Redrop genererar ytterligare ett redrop när det inte finns några ytterligare vinster. Both Ways aktiveras omedelbart när den dyker upp och aktiverar utbetalningar från både vänster till höger och från höger till vänster och håller funktionen i spel under den återstående Avalanche-cykeln.

Insatsbelopp och saldo visas alltid i informationsfältet längst ner i spelvyn i den valuta som spelaren har valt. Denna information är alltid tillgänglig under hela spelet. Vinster visas i den valda valutan i mitten av informationsfältet längst ner i spelvyn när du spelar i liggande läge, och längst upp i spelvyn när du spelar i porträttläge.

Vinstlinjer

Nitropolis 3 har upp till 262 144 sätt att vinna men Nitro Reels lägger till ytterligare vägar. RTP för alla vinstlinjer är densamma och RTP för spelet är definierad i spelregel #39.

Spelfunktioner

Bonusspel

Tre eller fler bonussymboler triggar bonusspelet med free spins. Alla Nitro Reels är sticky under free spins. Free spins kan triggas igen.

En kombination av bonussymboler och en superbonussymbol triggar superbonusspelet som spelas med 8 rader och Both Ways aktiverat.

Förklaringar av knappar

Spelregler

1. Nitropolis 3 är en slot med 6 kolumner, 4 rader, spinnande hjul och fallande Kolumnerna kan expandera uppåt till maximalt 8 rader.
  1. Spelets minimala insats är 2,00 kr, och den maximala insatsen är 50,00
  1. Varje insats är 100
  1. Vinster börjar med hjulet längst till vänster och betalas endast från vänster till höger på på varandra efterföljande I fallet med Both Ways kan vinsterna också börja med hjulet längst till höger och betala höger till vänster endast på på varandra följande hjul. Endast den högsta vinsten per aktiv vinstlinje betalas ut.
  1. En spelrunda startar på den valda insatsnivån när spelaren trycker på
  1. Spelet kan spelas automatiskt genom att aktivera Auto Spin (om Auto Spin finns tillgängligt i den aktuella jurisdiktionen). Håll nere Spin-knappen för att välja antal rundor att spela automatiskt eller använd Auto Spin-knappen.
  1. Vinster och vinstkombinationer betalas ut enligt
  1. Vinster presenteras i spelarens valuta eller i Spelaren kan själv ändra i Inställningar.
  1. Nitropolis 3 spelas i två lägen; normalläge och bonusläge med free
  1. Alla spinn i normalläget börjar med 4 rader och 4 096 sätt att
  1. Ett litet Nitro Reel täcker alltid två symbolpositioner och innehåller 4, 6, 8, 10 eller 12 identiska 1x1 stora utbetalningssymboler. Ett stort Nitro Reel täcker alltid sex symbolpositioner och innehåller 2, 3, 4, 5 eller 6 identiska 2x2 stora utbetalningssymboler.
  1. Ett litet Nitro Reel kan innehålla en superbonussymbol och räknas då bara som en 1x1-symbol oavsett storleksindikatorn på ett Nitro Reel. Antalet sätt att vinna återställs till det tidigare antalet när bonussymbolen spinner
  1. Wild-symbolen och alla lågvärde-, medelvärde- och högvärdessymboler förekommer i fyra storlekar; standard 1x1, Super 2x2, Mega 3x3 och Epic Alla stora symboler räknas som att de består av det antalet 1x1-symbolinstanser som de täcker, t.ex. Super 2x2 representerar 4 standardsymboler.
  1. Tomma platser under stora symboler och under stora Nitro Reels fylls med 1x1 stora symboler av samma typ som den stora symbolen, för att nå ett stabilt horisontellt vilotillstånd.
  1. Wild-symbolen ersätter alla andra symboler utom bonus-, superbonus, Both Ways-, Redrop- och Nitro-funktionssymboler. En wild-symbol kan landa inom en

funktionsram och om den bidrar till en vinst kommer den att flippas till en Nitro- funktionssymbol efter utbetalningen. En vinstlinje av enbart wild-symboler betalar ut som den mest värdefulla symbolen.

1. Alla vinster i det aktuella spinnet/symboldroppet samlas in och därefter exploderar alla symboler som ingick i en vinnande kombination förutom Nitro De återstående symbolerna faller vertikalt tills de når en viloposition, en extra rad läggs till överst och nya symboler faller in för att fylla de tomma platserna. Avalanche-funktionen fortsätter så länge nya vinnande kombinationer uppstår.
  1. Nitro Reels som är en del av en vinnande kombination behålls men spinner under symbolpåfyllnaden.
  1. Varje ytterligare symboldropp lägger till en extra rad med symboler, upp till maximalt 8 rader, vilket ökar antalet sätt att Antalet sätt att vinna ökar när antalet rader ökar. Antalet sätt att vinna ökar också när antalet Nitro Reels och antalet symboler inuti Nitro Reels ökar.
  1. Det finns 3 olika Nitro-funktioner som påverkar Nitro Reels; Nitro Match, Nitro Upgrade och Nitro Wild. Dessa Nitro-funktioner aktiveras när alla symboler har landat men före
  1. Alla symboler i Nitro Reels på samma och på Nitro Match-symbolens angränsande hjul matchar med en utbetalningssymbol på ett angränsande hjul till respektive Nitro Ingen matchning utförs om ingen förbättring är möjlig.
  1. Antalet symboler i Nitro Reels på samma och på Nitro Upgrade-symbolens angränsande hjul uppgraderas och ökar till ett högre antal
  1. Alla symboler i Nitro Reels på samma och på Nitro Wild-symbolens angränsande hjul ersättas av wild-symboler.
  1. En Nitro-funktionssymbol kan slumpmässigt flippa till en wild-symbol när dess initiala funktion har utförts. Wild-symbolen kan bidra till en vinst och om så sker flippar den till en Nitro-funktionssymbol efter
  1. Both Ways- och Redrop-funktionerna påverkar alla Nitro Reels behålls under Redrop-funktionen.
  1. Redrop-funktionen aktiveras när det inte finns några fler Bonussymboler, Nitro Reels, Nitro-funktionssymboler och inaktiverade Redrop- och Both Ways- symboler behålls under Redrop. Nitro Reels spinner om och inaktiverade funktionssymboler flippar om.
  1. Both Ways-funktionen aktiveras när den landar före Då betalar alla sätt att vinna från vänster till höger och från höger till vänster. Both Ways- funktionen förblir aktiv under hela Avalanche-funktionen.
  1. Nitro-funktionssymboler, Redrop- och Both Ways-symboler kan slumpmässigt flippas och trigga ytterligare en funktion när deras initiala funktion har utförts.
  1. En kombination av tre eller flera bonussymboler i normalläget triggar bonusläget med free Superbonusspelet triggas om åtminstone en av bonussymbolerna är en superbonussymbol.
  • bonussymboler: 8 free spins
  • bonussymboler: 12 free spins
  • bonussymboler: 16 free spins
  • bonussymboler: 20 free spins
  1. Superbonussymboler kan bara förekomma i små Nitro Reels. En superbonussymbol räknas bara som en oberoende av Nitro Reels Antalet sätt att vinna återställs till det tidigare antalet när bonussymbolen spinner ut.
  1. Bonusläget med free spins börjar alltid med säkerhetsnivån satt till 4 Varje vinstgivande free spin avancerar säkerhetsnivån med en rad.
  1. Ökningen av säkerhetsnivån sker efter Nästa free spin startar på den nya säkerhetsnivån. Säkerhetsnivån kan högst avancera 4 rader, vilket resulterar i totalt 8 rader.
  1. Under free spins behålls alla Nitro Reels de fortsätter vara i spel under återstående free
  1. Superbonusspelet spelas med 8 rader och Both Ways
  1. Tre eller fler bonussymboler i bonusläget triggar ytterligare free Antalet extra free spins bestäms på samma sätt som när bonusläget triggas. Superbonusspelet triggas om åtminstone en av bonussymbolerna är en superbonussymbol.
  1. Bonusspelet slutar när inga free spins återstår eller när den maximala vinsten uppnåtts.
  1. Utbetalningen sker i slutet av
  1. Inga insatser kan ändras under en pågående
  1. En spelrunda avslutas om spelets maximala vinst uppnås.
  1. Den teoretiska utbetalningen (RTP) i Nitropolis 3 är 95,0%.
  1. Högsta vinsten i spelet är 50 000 gånger erlagd
  1. I händelse av fel annulleras alla insatser och

X-iter spelregler

X-iter-funktionen erbjuder 5 olika spellägen.

Superbonus:

Garanterar en spelrunda med inträde till ett Super Bonusläge med free spins till en kostnad av 500 gånger den valda insatsen. Alla free spins spelas med 8 rader och Both Ways aktiverat.

Bonus:

Garanterar en spelrunda med inträde till bonusläget med free spins till en kostnad av 100 gånger den valda insatsen.

Nitro Match:

1 spinn med garanterad Nitro Match och Both Ways aktiverat till en kostnad av 25 gånger den valda insatsen.

Stort Nitro Reel:

1 spinn med en garanterat stort Nitro Reel till en kostnad av 10 gånger den valda insatsen.

Högre bonuschans:

1 spinn med mer än dubbla chansen att trigga bonusspelet till en kostnad av 2 gånger den valda insatsen.

Funktionen X-iter kan bara aktiveras i basspelet.

Den minimala X-iter-kostnaden är 4,00 kr, och den maximala kostnaden är 250 000,00 kr.

Den teoretiska utbetalningen (RTP) för alla X-iters spellägen i Nitropolis 3 är 95,0%. Alla spelregler gäller även för funktionen X-iter.

Datum för senaste ändring: 2022-09-21