Gems Infinity Reels

Välkommen till videospelautomaten Gems Infinity Reels™ med Infinity Reels™, free spins och en bonus på 888x.

OM SPELET

Gems Infinity Reels™ är en innovativ spelautomat i flera lager med Infinity Reels-mekanismer.
Den lägger till spel på flera hjuluppsättningar för en spännande upplevelse med flera Infinity Reels.
Nya hjul kan läggas till i oändlighet; varje nytt hjul ökar multiplikatorn för alla symbolvinster.
Multiplicera upplevelsen med x2, x3, x4 hjuluppsättningar.
Spelaren börjar grundspelet med dubbla hjuluppsättningar om 3 hjul x 4 rader.
Under gratisspel kan upp till 4 hjuluppsättningar låsas upp av spelaren.
WILDPRINSESSOR fördubblar utbetalningen när de ersätter en symbol av samma typ.
Unity-bonusen ger ett pris på 888x totalinsatsen!

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt insatsbelopp och tryck på spin-knappen.

• Spin-knappen – Lägger en insats och snurrar sedan hjulen.

• Meny-knappen – Öppnar ett fönster där spelaren kan se informationssidor; gå till lobby; ändra insats; konfigurera autospel (om tillgängligt) och ändra spelinställningar. Informationssidorna är standard.

• Saldomätare – Visar spelarens aktuella saldo.

• Mätare för totalinsats – Visar den totalinsats som har satsats.

• Vinstmätare – Visar det aktuella vinstbeloppet.

• Info-knappen – Visar informationssidor.

• Återgå till spelet-knappen – Gå tillbaka till grundspelet.

• Hemknappen – Gå till lobbyn. Konfigurerbar beroende på operatör.

• Autospel-knappen (om tillgängligt) – Öppnar konfigurationsfönstret för autospel där spelaren kan välja önskat antal autospel och starta autospel.

• Stoppa autospel-knappen (om tillgängligt) – Stoppar autospel. Antal återstående autospel visas över knappen.

• Knapp för insatsinställningar – Öppnar konfigurationsfönstret för insatser där spelaren kan välja önskad insats.

• Knapp för spelinställningar – Öppna konfigurationsfönstret för spelinställningar, där spelaren kan justera följande: slå på eller stänga av ljud; slå på eller stänga av bakgrundsmusik; aktivera eller inaktivera helskärmsläge; aktivera eller inaktivera vänsterhandsläge

• Ljudknappar – Sätt på eller stäng av ljudet.

• Mellanslagstangenten – Tryck på mellanslagstangenten för att starta spins.

• Autospel (om tillgängligt) – Aktiverar automatisk på varandra följande normala spel under ett visst antal spins.

REGLER

WILD

• WILDPRINSESSORNA ersätter alla symboler utom UNITY-symbolen.

• När en WILDPRINSESSA ersätter en symbol av samma typ (förutom sig själv) fördubblas utbetalningen för den symbolkombinationen.

• Symbolmultiplikatorn ökar med 1 när en WILDPRINSESSA (av vilken typ som helst) visas i sin helhet och då täcker alla tre raderna.

SCATTER

• En UNITY-symbolvinst aktiverar free spins.

SYMBOL BETALAR

• Symboler betalar från vänster till höger (med början från hjulet längst till vänster) förutom UNITY-symbolen (som ger vinst var som helst) där antal symboler som ingår är större än eller lika med 3.

• Symbolbeloppet beräknas som antalet symboler som ingår multiplicerat med symbolvärdet som visas i vinsttabellen.

• Vinster multipliceras med grundinsatsen.

FLERA HJUL

• Upp till fyra hjuluppsättningar kan låsas upp under spel.

• Hjuluppsättningarna har getts namnen Rubin, Safir, Smaragd och Spinell.

• Under grundspelet är hjuluppsättningarna Rubin (överst) och Safir aktiva.

• Smaragdhjuluppsättningen låses upp när 5 eller fler scatters samlas in under free spins.

• Spinellhjuluppsättningen låses upp när 15 eller fler scatters samlas in under free spins.

• Smaragd- och spinellhjuluppsättningarna förblir aktiva tills free spins-funktionen är klar.

• Alla symboler beräknas endast inom den hjuluppsättning de visas i, förutom UNITY-symbolen som räknas över alla aktiva hjuluppsättningar.

• Sammanfallande vinster på olika hjuluppsättningar läggs ihop.

WILDPRINSESSOR

• WILDPRINSESSORNA ersätter alla symboler utom UNITY-symbolen.

• Varje WILDPRINSESSA dyker endast upp på respektive matchande hjuluppsättning:

• WILDRUBINPRINSESSAN dyker endast upp på rubinhjuluppsättningen.

• WILDSAFIRPRINSESSAN dyker endast upp på safirhjuluppsättningen.

• WILDSMARAGDPRINSESSAN dyker endast upp på smaragdhjuluppsättningen.

• WILDSPINELLPRINSESSAN dyker endast upp på spinellhjuluppsättningen.

• När en WILDPRINSESSA ersätter en symbol av samma typ (förutom sig själv) fördubblas utbetalningen för den symbolkombinationen.

• WILDRUBINPRINSESSAN typmatchar med rubinspjutet och rubinstenen.

• WILDSAFIRPRINSESSAN typmatchar med safirhalsbandet och safirstenen.

• WILDSMARAGDPRINSESSAN typmatchar med smaragdkogern och smaragdstenen.

• WILDSPINELLPRINSESSAN typmatchar med spinellkronan och spinellstenen.

• Utbetalningen fördubblas bara en gång även om flera WILDPRINSESS-symboler är del av kombinationen.

• Deltagande symbolantal för WILDPRINSESS-symboler beräknas som det totala antalet rader som symbolen täcker i den aktiva spelplanen med tre rader.

• RUBINPRINSESSAN, SAFIRPRINSESSAN, SMARAGDPRINSESSAN och SPINELLPRINSESSAN dyker endast upp på hjuluppsättningar som inte har en matchande WILDPRINSESS-symbol.

INFINITY REELS™

• Alla spins börjar med 4 hjul per aktiv hjuluppsättning.

• Om hjulet längst till höger förbättrar symbolantalet i en symbolkombination under ett spin läggs ett extra hjul till längst till höger.

• Om en UNITY-symbol dyker upp på hjulet längst till höger utan några befintliga symbolkombinationen under ett spin läggs ett extra hjul till längst till höger.

• Det nya hjulet snurrar och om det återigen förbättrar symbolkombinationen läggs ytterligare ett hjul till och så vidare.

• Vinsten beräknas sedan när inget extra hjul har lagts till.

• Det finns ingen övre gräns för antalet hjul som kan läggas till.

SYMBOLMULTIPLIKATOR

• Symbolmultiplikatorn tillämpas för alla symbolvinster på alla aktiva hjuluppsättningar.

• Symbolmultiplikatorn börjar på 1 för varje spin (även under free spins).

• Symbolmultiplikatorn ökar med 1 varje gång ett nytt hjul läggs till.

• Symbolmultiplikatorn ökar med 1 när en WILDPRINSESSA (av vilken typ som helst) visas i sin helhet och då täcker alla tre raderna.

• Det finns ingen övre gräns för symbolmultiplikatorn.

FREESPINS

• 5 free spins aktiveras med en UNITY-vinst under grundspelet.

• Under free spins samlas UNITY-symboler in när de dyker upp.

• Genom att samla in 5 UNITY-symboler aktiveras ytterligare 5 free spins och låser upp smaragdhjuluppsättningen.

• Genom att samla in 15 UNITY-symboler aktiveras ytterligare 5 free spins och låser upp spinellhjuluppsättningen.

• När alla fyra hjuluppsättningar är upplåsta aktiverar vinster med UNITY-symboler 3 extra free spins.

• Freespins spelas med samma insats som det aktiverande snurret.

UNITY-BONUS

• Ett pris på 888x totalinsatsen (22 200 x grundinsatsen) ges på varje spin där minst en av varje typ av WILDPRINSESSA visas i sin helhet där var och en täcker alla tre raderna.

• Symbolmultiplikatorn tillämpas inte på vinster från Unity-bonusen.

• Unity-bonusen kan endast vinnas under free spins.

SPELREGLER

• Välj belopp för totalinsats.

• Grundinsatsen är totalinsatsen dividerat med 25.

• Symboler betalar från vänster till höger förutom UNITY-symbolen (som ger vinst överallt) där antalet deltagande symboler är större än eller lika med 3.

• Symbolbeloppet beräknas som antalet symboler som ingår multiplicerat med symbolvärdet som visas i vinsttabellen.

• Vinster multipliceras med grundinsatsen.

• Sammanfallande vinster för olika symboler läggs till.

• Tekniska fel annullerar alla spel och vinster

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.3%

YTTERLIGARE INFORMATION

• Mellanslag – Tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom en (timme efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.

• I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.

• Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.

SLUMPEN

Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2021-10-14