Fishin'' Christmas Pots of Gold

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.
Målet är att spela på hjulen så att symbolerna bildar vinstkombinationer. Vinsten beror på vilken vinstkombination som bildas.
Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Spela spelet

Saldot visas i valuta i konsolfältet.
Välj Spela-knappen för att spela på hjulen.
När hjulen stannar markeras vinstkombinationer på hjulen. Vinsten visas i vinstrutan.
Spelet avslutas om det inte finns någon vinstkombination.

Regler för vinstrader

Antalet vinstrader som spelas är fast.
En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.
Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.
Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.
Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Spelet innehåller 10 vinstrader i basspelet och 20 vinstrader i free spins.

Vinstregler

Vinsten baseras på vinstkombinationen.
Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.
Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.

Insamlingssymbol

Den här symbolen är wild.
Den här symbolen ersätter alla symboler utom free spins- och jackpottsymboler.
Den här symbolen dyker upp på hjul 5 i basspelet.
Den här symbolen dyker upp på alla hjul i free spins.

Insamlingsfunktion

Få en insamlingssymbol för att aktivera insamlingsfunktionen.
Samla symbolhjul och få priset på alla kontant- och jackpottsymboler som stannat.
Kontantsymbolen är värd 1X–25X i basspelet.
Kontantsymbolen är värd 2X–100X i free spins.
Kontantsymbolens värde multipliceras med insatsen.
Om du får en jackpottsymbol med en insamlingssymbol delas en mini-jackpott, liten jackpott, jättejackpott eller megajackpott ut.

Free spins

3, 4 eller 5 free spins-symboler ger 10, 15 respektive 20 free spins.
Under free spins utökas hjulen till 5 rader med 10 extra aktiva rader.
Insamlingsspåret blir tillgängligt i free spins.
Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.
Free spins-symboler dyker inte upp i free spins.
Ytterligare free spins kan delas ut av insamlingsspåret.

Insamlingsspår

Varje insamlingssymbol som dyker upp samlas in till spåret.
Efter var 3:e insamlingssymbol ökar kontantsymbolmultiplikatorn och 5 extra free spins delas ut.
Samla upp till 12 insamlingssymboler.
Ökad multiplikator används under efterföljande free spins.
Multiplikatorn gäller insamlade kontantsymbolvärden.
Den maximala multiplikatorn är 10.
Upp till 20 free spins kan delas ut av spåret.
Insamlingsspår återställs i början av varje free spin-funktion.
Denna funktion är endast tillgänglig under free spins.

Funktionsköp

Använd funktionsköp för att aktivera free spins.
Tillgängliga funktionsalternativ är:
10 free spins
15 free spins
20 free spins
Funktioner köps för de priser som visas.
När du köper 10 eller 15 free spins finns det en chans att fler free spins delas ut.
Funktioner köps till 50X, 100X respektive 150X insatsen.
Free spins spelas med den aktuella insatsen.
Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.
Funktionen är eventuellt inte tillgänglig vid alla insatser.
En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.

Ikoner

Autospel
Huvudmeny
Återgå
Sänkning
Höjning
Insats
Ljud av/på
Ansvarsfullt spelande
Spelarskydd
Lojalitet
Spelhistorik
Transaktionshistorik
Banktjänster
Inställningar
Vinsttabell/information
Hjälpfiler
Lobby
Släng
En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.
Du måste ställa in din insats innan du börjar en autospelsession, för autospel använder alltid det senaste insatsbeloppet.
Du kan stoppa autospel när som helst. Det påverkar inte spelresultatet.
Om någon funktion aktiveras stoppas autospel.
Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.
Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Välj insats

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.
Välj insatsen på mobil genom att välja Insats i konsolfältet eller ikonen Insats.
Välj insatsen i datorversionen med ikonerna för höjning och sänkning i konsolfältet. Välj även insatsen från huvudmenyn med ikonen Insats, eller genom att välja insatsområdet.

Inställningar

Panelen Inställningar har flera spelinställningar.
För att komma åt inställningspanelen kan du öppna huvudmenyn och välja ikonen Inställningar.
Välj vilka inställningar som ska vara på eller av.
Inställningen Allt ljud styr alla ljud, inklusive spel- och bakgrundsljud.
Inställningen Spelljud styr konsol- och spelljud, samt ljud för vinstkombinationer och - sekvenser. (Endast tillgänglig om alla ljud är PÅ.)
Inställningen Bakgrundsmusik styr bakgrundsmusiken. (Endast tillgänglig om alla ljud är PÅ.)

Ytterligare information

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.
Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.
Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.
Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,06 %.
Återbäringen till spelare varierar i spelets olika stadier och lägen.
10 free spins köpta: 94,18 %.
15 free spins köpta: 94,14 %.
20 free spins köpta: 94,10 %.

Datum för senaste ändring: 2022-11-15