Agent Blitz: Mission Moneymaker

Om det här spelet

l Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. l Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

• lSpelet innehåller 40 vinstrader. l Antalet vinstrader som spelas är fast.
  • lEn vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad. l Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Insatsregler

l Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen. l Den ursprungliga insatsen är den totala insatsen delad med vinstradskostnaden 20.

Vinstregler

• l Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats. l Vinsten baseras på vinstkombinationen.
  • l Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.
  • l Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta

av vinsterna som betalas ut.

• l Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
  • l Vinn över-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Wild-symboler

• l Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.
  • l Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom scatter-, emblem-, återaktiverings- och

markersymboler.

Scatter-symboler

• l Scatter-symboler kan bara dyka upp på hjul 2, 3 och 4. l Den här symbolen dyker bara upp i basspelet.
  • l Scatter-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de dyker upp var som

helst på hjulen.

Epic Strike™-funktion

• lEmblemsymboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de landar var som helst på hjulen. l 3 eller fler emblemsymboler ger ett kontantpris.
  • lEmblemsymbolvinster läggs till i vinster från vinstrader. l Epic Strike™-funktionen är tillgänglig i basspelet och Mission Sticky Wilds-free spins.

Free spins-val

• l 3 scatter-symboler var som helst på hjulen aktiverar funktionen.
  • l 2 free spins-funktioner kan väljas. l Efter valet väljs ett av följande free spins-alternativ slumpmässigt. l Mission Sticky Wilds – 6 free spins med klibbiga wild-symboler. l Mission Moneymaker – 3 free spins med Moneymaker-funktion. l Alla rader som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. l Vinster från funktionen läggs till i vinster från basspelet.

Free spins med Mission Sticky Wilds

• l När en wild-symbol dyker upp räknas dess positioner som wild tills free spins avslutas.

• l Varje återaktiveringssymbol som landar ger 1 extra free spin.
  • l Återaktiveringssymbolen visas bara på hjul 2, 3 och 4. l Återaktiveringssymbolen har ingen individuell utbetalning. l Återaktiveringssymbolen dyker bara upp under Mission Sticky Wilds-free spins.

Free Spins med Mission Moneymaker

• l I början har startnivån ett pris på 1x insatsen. l Funktionen börjar med 3 free spins. l Utöver startnivån finns 8 nivåer att nå. l När du slutför en nivå får du ett kontantpris. l Du måste samla in en viss mängd marker för att slutföra en nivå. l Nivå 1: 5 marker måste samlas in för att vinna 5x insatsen.
  • l Nivå 2: 10 marker till måste samlas in för att öka vinsten till 15x insatsen. l Nivå 3: 15 marker till måste samlas in för att öka vinsten till 40x insatsen. l Nivå 4: 20 marker till måste samlas in för att öka vinsten till 100x insatsen. l Nivå 5: 25 marker till måste samlas in för att öka vinsten till 500x insatsen. l Nivå 6: 30 marker till måste samlas in för att öka vinsten till 1000x insatsen. l Nivå 7: 35 marker till måste samlas in för att öka vinsten till 5000x insatsen. l Nivå 8: 40 marker till måste samlas in för att öka vinsten till 10000x insatsen. l Efter var 5:e insamlade marker nås en boostpunkt (förutom under nivå 1).
  • l Vid en boostpunkt delas en av följande belöningar ut: upp till 10 marker, upp till 3 extra spel, eller en säker zon.
  • l I den säkra zonen ökar priset till en nivå mellan det aktuella priset och nästa nivås pris. l När nivåns sista boostpunkt nås ökar vinsten enligt den nivå som uppnåtts.
  • l När nivåns sista boostpunkt nås blir andra priser (marker, spel eller säker zon) inte tillgängliga. l När en nivå tar slut sätts mängden insamlade marker till 0 och antalet spel till 3.
  • l Funktionen fortsätter tills alla spel spelats eller alla nivåer slutförts.
  • l Om den högsta nivån inte är slutförd är belöningen priset på den uppnådda nivån

eller den senaste säkra zonen.

Autospel

l Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt. l Spel spelas med den insats som är vald för tillfället. l Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Inställningar för autospel

• l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.
  • l Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.
  • l Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Insatsinställningar

l Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet. l Insatsbelopp: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Spelkontroller

• l Saldo: Visar nuvarande saldon.
  • l Insats: Visar den nuvarande totala insatsen. l Vinst: Visar den senaste vinsten.

• l Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

• l Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

• l Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

• l Knappen Fortsätt: Går vidare till nästa skärm.

• l Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel. l Att trycka på knappen Spela under pågående autospel avslutar autospelet.

• l Knappen Hem: Avslutar spelet.

Ytterligare information

• l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. l Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
  • l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • l Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats. l Resultat från det senaste spelade spelet visas.
  • l Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas. l Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Återbäring till spelare

• l Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala

insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

• l Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar. l Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte. l Övergripande RTP: 94,25 %.

Datum för senaste ändring: 2023-01-25