Rich Wilde and the Shield of Athena

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 90 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Rich Wilde and The Shield of Athena är en 5-hjuls videoslotmaskin som spelas med 10 fasta vinstlinjer.

WILD-symbolen representeras av Rich Wilde. SCATTER-symbolen representeras av Cat Wilde. Andra symboler är Shield of Athena, Helm of Athena, Ring of Wisdom, Pendant of Courage och Golden Owl. I spelet finns även symbolerna A, K, Q, J och 10 .

Medusa Re-Spin-funktionen kan aktiveras på ALLA snurr och om WILD Shield of Athena landar på hjulen, tilldelas ett MEDUSA RE-SPIN. Om Rich Wilde-symbolen förekommer på det aktiverande snurret och ingår i en vinstkombination, omvandlas den till en WILD Shield of Athena. Shield of Athena-symbolen förvandlas nu till WILD. Alla Shield of Athena-symboler kommer att hållas på plats tillsammans med aktuella vinstkombinationer, och du får ett RE-SPIN. Om fler Shield of Athena-symboler eller vinstkombinationer landar under ditt RE-SPIN, spärras de på en och samma plats och du får ett nytt RE-SPIN. Det här upprepas tills inga fler Shield of Athena-symboler eller vinstkombinationer landar på hjulen. Alla spärrade vinstkombinationer betalas sedan ut.

Under MEDUSA RE-SPIN, förvandlas Rich Wilde-symbolen till en WILD Shield of Athena när den landar på hjulen. Cat Wilde SCATTERS förekommer inte på hjulen under RE-SPINS, FREE SPINS kan varken aktiveras eller återaktiveras under MEDUSA RE-SPIN.

Landa 3, 4 eller 5 SCATTERS för att få 10, 12 eller 15 MEDUSA’S GAZE FREE SPINS. Under FREE SPINS, är MEDUSA RE-SPIN alltid aktivt. FREE SPINS kan återaktiveras genom att landa 3, 4 eller 5 SCATTERS för att få ytterligare 10, 12 eller 15 FREE SPINS. FREE SPINS kan återaktiveras ett obegränsat antal gånger.

Om både MEDUSA RE-SPIN och MEDUSA’S GAZE FREE SPINS aktiveras under samma spinn, spelas MEDUSA RE-SPIN klart innan spelet övergår till FREE SPINS.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

RTP: 94.25%

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Justera insatsen automatiskt- Minskar den totala insatsen automatiskt när du startar ett nytt spinn, om saldot är för lågt för att starta ett spinn på den aktuella insatsnivån.

Datum för senaste ändring: 2022-08-29